mobiles.lt

Autorius Tema: DIDELĖ problema su USB atmintine  (Skaityta 2066 kartus)

Neprisijungęs Viliz

Žinovas
***
Įrašai: 249 | Karma: +43/-12 | Lytis: Vyras
60 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Viliz
DIDELĖ problema su USB atmintine
« Įrašytas: Balandžio 26, 2014, 21:01 »
Sveiki,
Iškilo tokia bėda su 64GB Toshiba trans memory mx atmintine:
Formatuojant USB flešą pakibo kompiuteris ir matyt nesuformatavo iki galo. Perkrovus iš naujo flešą randa, bet bandant atidaryti išmeta "Please insert a disk into removable disk g:". Bandant fotmatuot išmeta "there is no disk in drive f:. Įėjus į disk managment šalia atmintinės rašo "no media" ir neleidžia atlikti jokių operacijų.
Bandžiau su pora programų sutvarkyti. easy partition manager, bei iš oficialios toshiba parsisiunčiau formatuotoją, bet bandant suformatuoti išmeta fail. Checkdisk taip pat nepasileidžia.
Gal turite kokių minčių ?
  • sgs3

Neprisijungęs ConnectIT

Žinovas
***
Įrašai: 745 | Karma: +95/-107 | Lytis: Vyras
243 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ConnectIT
Linux/FF/Apple/Nokia |
Ats: DIDELĖ problema su USB atmintine
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandžio 27, 2014, 01:27 »
Turiu ir aš tokį "miruoklį", kiek googlinau, neradau tinkančios jam programos, gal tau pavyks, pasinaudojant instrukcija analogiškam įrenginiui: http://www.flashdrive-repair.com/2013/04/Repair-Kingston-8GB-DT-101-G2-SSS6677-chip-usb-flash-drive.html .
  • Philips Fizz|Motorola d460|Motorola Flare|Philips Diga|Ericsson GA628|Nokia 5110|Nokia 6130|Nokia 3310&3315|Sagem MC 922|Samsung SGH-C100|Samsung X640|Nokia 1650|Nokia 3600S|Nokia X6 8GB|iPhone 3G|Nokia 6500C|iPhone 4S|Nokia 3310 Dual

Neprisijungęs Viliz

Žinovas
***
Įrašai: 249 | Karma: +43/-12 | Lytis: Vyras
60 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Viliz
Ats: DIDELĖ problema su USB atmintine
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandžio 27, 2014, 12:36 »
Turiu ir aš tokį "miruoklį", kiek googlinau, neradau tinkančios jam programos, gal tau pavyks, pasinaudojant instrukcija analogiškam įrenginiui: http://www.flashdrive-repair.com/2013/04/Repair-Kingston-8GB-DT-101-G2-SSS6677-chip-usb-flash-drive.html .
Neradau ir aš.
O ar verta bandyti nešti profams meistriukams?
  • sgs3

Neprisijungęs ConnectIT

Žinovas
***
Įrašai: 745 | Karma: +95/-107 | Lytis: Vyras
243 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ConnectIT
Linux/FF/Apple/Nokia |
Ats: DIDELĖ problema su USB atmintine
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandžio 27, 2014, 13:11 »
Labiau verta rusiškuose forumuose pasikuisti, nes joks meistriukas dėl 20Lt to nedarys pusę dienos. O už 120Lt jau tau nebetiks. :D
  • Philips Fizz|Motorola d460|Motorola Flare|Philips Diga|Ericsson GA628|Nokia 5110|Nokia 6130|Nokia 3310&3315|Sagem MC 922|Samsung SGH-C100|Samsung X640|Nokia 1650|Nokia 3600S|Nokia X6 8GB|iPhone 3G|Nokia 6500C|iPhone 4S|Nokia 3310 Dual

Neprisijungęs Viliz

Žinovas
***
Įrašai: 249 | Karma: +43/-12 | Lytis: Vyras
60 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Viliz
Ats: DIDELĖ problema su USB atmintine
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandžio 27, 2014, 13:48 »
Radau jau kažką. Bet po suflešinimo tik 3,47GB vietos teliko  :D
Ieškau toliau...
Dar šis tas:
Per ChipGenius programą rodo, kad flešas yra 8GB. Nors šiaip pirkau naują su įpakavimu, visur rašo kad 64GB.  Gali būti fake ?
  • sgs3

Neprisijungęs -NOKIA-

Žinovas
***
Įrašai: 332 | Karma: +378/-12 | Lytis: Vyras
78 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus -NOKIA-
Ats: DIDELĖ problema su USB atmintine
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandžio 29, 2014, 09:21 »
man yra taip buvę, kad vietoj 16 radau tik 8 :) fabriko brokas buvo, pakeitė parduotuvėj. Bet dar geresnis fail kai nieko neranda >


Neprisijungęs Viliz

Žinovas
***
Įrašai: 249 | Karma: +43/-12 | Lytis: Vyras
60 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Viliz
Ats: DIDELĖ problema su USB atmintine
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandžio 30, 2014, 19:05 »
man yra taip buvę, kad vietoj 16 radau tik 8 :) fabriko brokas buvo, pakeitė parduotuvėj. Bet dar geresnis fail kai nieko neranda >


Geras vaizdelis ;D
Mano parsiųstas iš užsienio, kažin ar ką pešiu nunešęs į garantinį, kur toshiba usb taiso. Be to jau ir atstačiau realią atmintį.. Iš 64GB liko 6. ;D
  • sgs3