Telefonų modeliai > E Series

NOKIA E7 FingerPrint programos išjungimas.

(1/2) > >>

markas2000:
Sveiki , kitaip tariant zaidziau kol prisizaidziau su tel. isigijau neseniai nokia e7  tikras modelis skaitosi e7-00  lyk i r parsisiunciau programa kuri skanuoja pirsta ir tada atsirakina , instaliavau ja i ,,e,,  diska suinstaliavau raso pirsta uzdeti kad nuskanuotu , jau dejau visus pirstus ji skanuoja skanuoja ir nieko nepadaro , isiungiau tel. ijungiu vistiek ta programa pakibus dedu pirsta daro daro skanuuoja ir nieko nepadaro , man skambina as atsiliepiu o i meniu neieinu , kompa sirgi mato abu du hardus , gal kas turite minciu ka tokiu atveju daryti , as manau parsisiunciau e7  nokijai o manoji e7 -00   isiaiskinau nezinau ar turi itakos , gal galite kas padeti esu ne is lietuvos ????

Gallardo:
http://www.youtube.com/watch?v=w1CNNSpKbWU&feature=related

markas2000:
dekuj uz pagalba padejo resetas iki

markas2000:
..nekuriant naujos temos , pagal geruma ar ba pagal kaina kuris tel. yra naujesnis modelis skaitosi ar e7 ar n8  ???  dekuj reikia man tik zinoti kad neapgautu manes ......

winci:
Beveik tuo pačiu metu abi Nokijos išleistos į gyvenimą - 2010 m. pabaigoje (3 ir 4 ketvirčiai). Ir funkcijomis bei parametrais  labai panašios.
E7 pliusai didesnis ekranas, atsmaukiama klaviatūra, minusai - prastesnė kamera, nėra autofokuso, nesideda microSD kortelė.
N8 pliusai - vientisas korpusas, geresnės fotokamera - CARL ZEISS (su autofokusu), galima įgrūst microSD; minusai - nežinau.
Abu symbianai, po Belle atnaujinimo sukasi gerai, "lago" dar nebuvo, programėlių krūvos.
Kai rinkausi sau, tai pasiėmiau N8 - man telefone fotokamera buvo svarbu. Ir HDMI jungtis - foto ir video ant telikiuko paleist ir paspoksot, ką prifotkinau ar pafilmavau.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją