mobiles.lt

Autorius Tema: Darbas su programnime yranga  (Skaityta 4442 kartus)

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Darbas su programnime yranga
« Įrašytas: Rugpjūčio 01, 2012, 18:53 »
Taigi susiduriau su tokia problema. Turiu UFS 3 + HWK. Flashinau nokia 6500s ir po flashinimo jinai isijungia, parodo nokia uzrasa ir kelis kart sumirksi baltas ekranas. Tai softo problema ar dregme? Pries flashinant telefonas veike tik nebuvo LT kalbos.  Sekantis variantas Nokia X3 flashinau su FW siustu per navifimr. Pasirodo truko failo SD kaip suprantu del atminties korteles skaitymo kazkoks jis. Na be jo telefona perflashinau ir tas pats kaip nokiai 6500s parodo NOKIA uzrasa ir kelis kart sumirksi tuom ir baigiasi jo funkcijonavimas. Gali but sitie gedimai del dregmes? O gal as ka nors netaip darau? Kas turit laiko ir padesit busiu labai dekingas :) ACIU JUMS
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs ConnectIT

Žinovas
***
Įrašai: 745 | Karma: +95/-107 | Lytis: Vyras
243 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ConnectIT
Linux/FF/Apple/Nokia |
Ats: Darbas su programnime yranga
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūčio 01, 2012, 19:26 »

Spėčiau, kad nužeminai SW, jei prieš flash'inimą abu aparatai veikė. Atsimink: siūsdamasis ir rašydamas SW patikrink, kad jo versija būtų tokia pati arba didesnė nei buvo. Jei buvo įrašyta versija be LT kalbos, tada ieškok LT kalbos toje pačioje arba aukštesnėje versijoje. Jei nėra - lengvai nesusigrąžinsi.

Dėl kortelės atvaizdo labai abejoju ar taip būtų - aš visada ištrinu tą failą flash'indamas savo aparatą, aišku, kiekvienam pagal poreikius.

Pabandyčiau tavo vietoje nu'flash'inti (Refurbish) dar kartą abu aparatus pasirinkus "Dead Phone", proceso metu nejudink kabelio ir sek, ar neišmetė klaidų. Iš naujo parsisiųsk originalų SW per navifirm, išsijunk AV prieš procedūrą.

  • Philips Fizz|Motorola d460|Motorola Flare|Philips Diga|Ericsson GA628|Nokia 5110|Nokia 6130|Nokia 3310&3315|Sagem MC 922|Samsung SGH-C100|Samsung X640|Nokia 1650|Nokia 3600S|Nokia X6 8GB|iPhone 3G|Nokia 6500C|iPhone 4S|Nokia 3310 Dual

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats: Darbas su programnime yranga
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugpjūčio 01, 2012, 19:52 »
na kai flashinu su HWK tai nera tokio dalyko kaip dead phone. ten juk iskart automatiskai jis flashinasi isjunktas. Cia ne su PHOENIX flashinu. 6500s flashinant neismeta jokiu klaidu. bandziau ir downgrade daryt ir upgrade iki auksciausios su LT kalba bet vistiek tas pats. X3 nokia flashinant ismeta kad truksta to SD failo ir ji atsisiunciau is visai kitos versijos bet sitam telefonui ir sito RM modelio. Deja vistiek nuflashinus jis neisijungia kaip kad turetu buti
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats: Darbas su programnime yranga
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugpjūčio 03, 2012, 10:49 »
reiskias tai yra viskas nuo dregmes
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3166 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2153 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats: Darbas su programnime yranga
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugpjūčio 04, 2012, 13:13 »
Nemanau, kad abejuose čia tos mikrės problema, ypač, kai prieš flashavimą veikė. Bandyt flashuot pagal org. product code fw, su kitu box'u pabandyt.
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats: Darbas su programnime yranga
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugpjūčio 05, 2012, 12:17 »
reiks bandyt ieskot org sw ir bandyt dar karta. gal atsigaus
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats: Darbas su programnime yranga
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugpjūčio 05, 2012, 21:55 »
na taip jei pries flashavima veike, o po flashavimo ne, tada jau per didelis sutapimas butu jei abejuose ta mikre :) Parasyk kokius failus ir kokia tvarka pasirinkai... del tu SD failu tai ten kiek suprantu ne del skaitymo, o jei flashuotum su kortele, tai surasytu i kortele failus kurie buna surasyti gamykliskai. Manau neteisingai arba ne visi bus pasirinkti failai
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats: Darbas su programnime yranga
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugpjūčio 06, 2012, 12:50 »
Na as pats failu nesirinkau. Failus taippat kaip ir PHOENIX parinko pagal RM modeli kai nuskanavau telefona. Po to kai jau jo nuskanuot nebeleido tada tik pats ieskojau telefono RM modelio ir is ten esancio folderio juos visus parinko. O del SD tai be korteles ji flashinau ir vistiek praso to SD failo.
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats: Darbas su programnime yranga
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugpjūčio 06, 2012, 22:31 »
na nezinau, sunku kazka patart, pirmiausiai noretusi paciam pabandyt suflashuot
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats: Darbas su programnime yranga
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugpjūčio 07, 2012, 22:09 »
As tikiu kad tu noretum ji nuflashuot :D bet nelabai turiu laiko siuntinet dabar juos. paciam smagiau ir lengviau gaut juos :D
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs ConnectIT

Žinovas
***
Įrašai: 745 | Karma: +95/-107 | Lytis: Vyras
243 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ConnectIT
Linux/FF/Apple/Nokia |
Ats: Darbas su programnime yranga
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugpjūčio 14, 2012, 20:35 »
Tuos SD failus kiša automatiškai Phoenix su orig SW, net į telefonus, kuriuose nėra galimybės įdėti kortelės (pvz. Nokia X6 8GB, kuriame tik vidinė atmintis, bet su orig softu vistiek gauni ir su tuo failu net flash'int neleidžia, error'us mėto, nes nesugeba įrašyti į vidinę atmintį), bet paspaudi "Options" ir gali ištrinti. Tada viskas būna OK. :)
  • Philips Fizz|Motorola d460|Motorola Flare|Philips Diga|Ericsson GA628|Nokia 5110|Nokia 6130|Nokia 3310&3315|Sagem MC 922|Samsung SGH-C100|Samsung X640|Nokia 1650|Nokia 3600S|Nokia X6 8GB|iPhone 3G|Nokia 6500C|iPhone 4S|Nokia 3310 Dual

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats: Darbas su programnime yranga
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugpjūčio 15, 2012, 14:21 »
Na susitvarkaiu x3 ir viena 6500s :) irasiau auksciausia fw su savo boxu ir pradejo veikt :) tik likusios 6500s nesuprantu. nuflashino nori isijungia normalei nori neisijungia
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva