Operacinės sistemos > Android

Po galaxy S3 4.3 uppdate - keisti dalykai

(1/3) > >>

Viliz:
Sveiki,
Tokia situacija - užvakar parsiuntė 4.3 androido papildymą į mano galaxy s3, ir pastebėjau keistus dalykus. Tik pajungus internetą, nesvarbu ar wi-fi, ar per Data, parsiunčia nedidelį failiuką "files.zip". Bandau ieškot kur išsaugomas - nerandu. Spaudžiu atidaryti - rašo cannot open. Išjungus internetą ir vėl jį įjungus - parsiunčia dar kartą. Dar viena keistenybė - pajungiu browser, vedu kokį youtube.com, atidaro visai kitą puslapį, kur "atsakykite į 3 klausimus ir laimėkite iphone, ipad ar ipod". Dar karta paspaudus į youtube,com - atidaro jau normaliai. Anksčiau tokių keistenybių niekada nebuvo.
Gal turite kas minčių?

KT819GM:
99% kad turi 'malware'. As asmeniskai tokiu atveju issaugojes nuotraukas bei tai kas nesisinchronizuoja su google padaryciau jam wipe su microSD korteles formatu per pc.

Viliz:

--- Citata iš: KT819GM  Lapkričio 11, 2013, 08:55 ---99% kad turi 'malware'. As asmeniskai tokiu atveju issaugojes nuotraukas bei tai kas nesisinchronizuoja su google padaryciau jam wipe su microSD korteles formatu per pc.

--- Baigti citatą ---
Katik padariau - padėjo su šia bėda.
Bet iškilo kita bėda - lagas. Kiek skaičiau xda ir kituose puslapiuose, visiem tas pats.

KT819GM:
Del lago jau nieko keisto, as ir pastebejau kad su 4.3 pasijuto 'lago', nors ne baisiai kadangi aparatas kiek greitesnis nei s3.

Viliz:
Išspręsta problema ir dėl lago. Pasirodo - tereikia įsijungti Google Chrome programėlę (jeigu buvai padaręs "disable") ir atnaujinti per GooglePlay. Dingsta lagas, telefonas kaip naujas. Kaip paaiškint? Matyt su chrome update ir Android OS gauna kažkokį spyrį į užpakalį, kas ištaiso klaidas.
Gal kam pravers.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją