Ne į temą > Kita

DIDELĖ problema su USB atmintine

(1/2) > >>

Viliz:
Sveiki,
Iškilo tokia bėda su 64GB Toshiba trans memory mx atmintine:
Formatuojant USB flešą pakibo kompiuteris ir matyt nesuformatavo iki galo. Perkrovus iš naujo flešą randa, bet bandant atidaryti išmeta "Please insert a disk into removable disk g:". Bandant fotmatuot išmeta "there is no disk in drive f:. Įėjus į disk managment šalia atmintinės rašo "no media" ir neleidžia atlikti jokių operacijų.
Bandžiau su pora programų sutvarkyti. easy partition manager, bei iš oficialios toshiba parsisiunčiau formatuotoją, bet bandant suformatuoti išmeta fail. Checkdisk taip pat nepasileidžia.
Gal turite kokių minčių ?

ConnectIT:
Turiu ir aš tokį "miruoklį", kiek googlinau, neradau tinkančios jam programos, gal tau pavyks, pasinaudojant instrukcija analogiškam įrenginiui: http://www.flashdrive-repair.com/2013/04/Repair-Kingston-8GB-DT-101-G2-SSS6677-chip-usb-flash-drive.html .

Viliz:

--- Citata iš: ConnectIT  Balandžio 27, 2014, 01:27 ---Turiu ir aš tokį "miruoklį", kiek googlinau, neradau tinkančios jam programos, gal tau pavyks, pasinaudojant instrukcija analogiškam įrenginiui: http://www.flashdrive-repair.com/2013/04/Repair-Kingston-8GB-DT-101-G2-SSS6677-chip-usb-flash-drive.html .

--- Baigti citatą ---
Neradau ir aš.
O ar verta bandyti nešti profams meistriukams?

ConnectIT:
Labiau verta rusiškuose forumuose pasikuisti, nes joks meistriukas dėl 20Lt to nedarys pusę dienos. O už 120Lt jau tau nebetiks. :D

Viliz:
Radau jau kažką. Bet po suflešinimo tik 3,47GB vietos teliko  :D
Ieškau toliau...
Dar šis tas:
Per ChipGenius programą rodo, kad flešas yra 8GB. Nors šiaip pirkau naują su įpakavimu, visur rašo kad 64GB.  Gali būti fake ?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją