mobiles.lt

Autorius Tema: nokia 3200 programa  (Skaityta 6066 kartus)

Neprisijungęs Arminas

Naujokas
*
Įrašai: 37 | Karma: +1/-2 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Arminas
nokia 3200 programa
« Įrašytas: Vasario 05, 2005, 22:40 »
su kokia programa galima sujungti si telefa su kompu nes naudojau mobile media browser tai kazkodel neleido siusti daugiau nei 100 kb failo dydzio o kai bandziau nokia pc suite tai neprigauna isvis talefo gal yra kokia kita gera programa

Neprisijungęs OpinionDSC

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 164 | Karma: +16/-3 | Lytis: Vyras
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus OpinionDSC
Ipso facto
Ats.: nokia 3200 programa
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 05, 2005, 23:15 »
Oxygen Phone Manager II lets your PC and Nokia mobile phone communicate with each other. This version supports the following models: 1100, 1220, 1260, 1261, 2100, 2270, 2275, 2280, 2285, 2300, 2600, 2650, 3100, 3105, 3108, 3120, 3200, 3205, 3210, 3220, 3300, 3310, 3320, 3330, 3350, 3360, 3390, 3395, 3410, 3510, 3510i, 3520, 3530, 3560, 3570, 3585, 3585i, 3586(*), 3586i, 3587i, 3588i, 3589i, 3590, 3595, 3610, 5100, 5110, 5130, 5140, 5190, 5210, 5510, 6100, 6108, 6110, 6130, 6150, 6190, 6200, 6210, 6220, 6225, 6230, 6250, 6310, 6310i, 6320, 6340, 6340i, 6360, 6370, 6385, 6500, 6510, 6560, 6585, 6590, 6610, 6610i, 6650, 6651, 6800, 6810, 6820, 7110, 7160, 7190, 7200, 7210, 7250, 7250i, 7260, 7600, 8210, 8250, 8290, 8310, 8390, 8810, 8850, 8855, 8890, 8910, 8910i
Bandyk, tikras faktas, kad 3510i 100% pajungia, tai manau nekila bedu ir su 3200.
P.S. Jei tingi eit i google tai: http://www.opm-2.com/
Has anything you've done made your life better?

Neprisijungęs Arminas

Naujokas
*
Įrašai: 37 | Karma: +1/-2 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Arminas
Ats.: nokia 3200 programa
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 06, 2005, 10:12 »
Oxygen Phone Manager II lets your PC and Nokia mobile phone communicate with each other. This version supports the following models: 1100, 1220, 1260, 1261, 2100, 2270, 2275, 2280, 2285, 2300, 2600, 2650, 3100, 3105, 3108, 3120, 3200, 3205, 3210, 3220, 3300, 3310, 3320, 3330, 3350, 3360, 3390, 3395, 3410, 3510, 3510i, 3520, 3530, 3560, 3570, 3585, 3585i, 3586(*), 3586i, 3587i, 3588i, 3589i, 3590, 3595, 3610, 5100, 5110, 5130, 5140, 5190, 5210, 5510, 6100, 6108, 6110, 6130, 6150, 6190, 6200, 6210, 6220, 6225, 6230, 6250, 6310, 6310i, 6320, 6340, 6340i, 6360, 6370, 6385, 6500, 6510, 6560, 6585, 6590, 6610, 6610i, 6650, 6651, 6800, 6810, 6820, 7110, 7160, 7190, 7200, 7210, 7250, 7250i, 7260, 7600, 8210, 8250, 8290, 8310, 8390, 8810, 8850, 8855, 8890, 8910, 8910i
Bandyk, tikras faktas, kad 3510i 100% pajungia, tai manau nekila bedu ir su 3200.
P.S. Jei tingi eit i google tai: http://www.opm-2.com/
tai kad sita isvis leidzia kelt tik 65 kb :\\\'( ka daryt padekit

Neprisijungęs OpinionDSC

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 164 | Karma: +16/-3 | Lytis: Vyras
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus OpinionDSC
Ipso facto
Ats.: nokia 3200 programa
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 06, 2005, 15:07 »
Kai turejau sena gera 3510i, uzteko Oxygen Phone Manager, ten ne per daugiausiai vietos tam mob. buvo tai uzteko, nebuvau susidures su failu dydzio ribojimu beda. Nzn gal atsiras kas turi daugiau info.
Has anything you've done made your life better?

Neprisijungęs dragon

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dragon
Ats.: nokia 3200 programa
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasario 08, 2005, 17:46 »
jei tu nori ikelt java tai max size yra 65Kb, daugiau pats mobas nepriima, o jei koki faila tai per oxygen pabandyk pacioj programoj rename padaryt ir suryja, as net 2mb filmuka sukisau i savo noske  :)

Neprisijungęs Didysis_Vėmalas

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-2
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Didysis_Vėmalas
Ats.: nokia 3200 programa
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovo 21, 2005, 15:36 »
As cia visiskai zalias galit pasakyt man jei nori sawo nokia sujungti su kompu tai reikia kaskokio laido????????? O koks jis?? kokia kaina?? :( ??? :-\

Neprisijungęs Iceman

Žinovas
***
Įrašai: 694 | Karma: +51/-4 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Iceman
Ats.: nokia 3200 programa
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovo 21, 2005, 15:54 »
Pirmiausia ne cia klausi apie kabelius! Tam skirta Nokia lenta ;)

Na norint sujungti telefona su kompiuteriu reikia kabelio.Nokia 3200/3220 telefonui tinka DKU-5 kalbelis (kaina kabelio apie 30 lt). Cia va vienas pardavineja kabelius: http://www.mobiles.lt/index.php?option=com_smf&Itemid=41&?topic=362.new#new
  • S5