Kita > Geležis

Po įtampos šuolio LUMI 930 nesikrauna per microUSB portą

(1/2) > >>

almiukask:
Sveiki,
taip netyčia gavosi, kad į USB portą buvo paduota per didelė įtampa, ir dabar telefonas nereaguoja visai į prijungimą nei prie kompiuterio per USN nei krovimą. Telefonas Lumia 930. Man atrodo, kad modulis gal USB numirė, ar čia gali kas jau rimčiau ir į plokštę eiti? Telefono funkcionalumas po to nei kiek nepakito. Iašrdžiau telefoną, nėra jokio atrodo heat deamge netoli USB lizdo. Turit gal kokių pasiūlymų ką patikrinti?

KT819GM:
:) "usb modulis" tai cia usb lizdas ar kas? O jei rimtai kalbant jei tas suolis ivyko tik maitinimo kontaktuose, labai tiketina kad saugiklis ar tai esd apsauga nuleke, taciau primygtinai siulau nunest i taisykla kadangi naujuju lumia savarankiskas remontas dazniausia baigiasi neberemontuojamais aparatais, kadangi daug takeliu eina plokstes viduj.

almiukask:
Dėkui, nes galvoju ar yra koks saugiklis ar ne, nes telefonas veikė, tik USB lizdas (prašiau modulis ne angliškai kaip tuo metu ieškojau preliminariai kainos :D). O dėl remonto, tai taip, tik norėjau pasi-iūrėti ar vizualiai kas matėsi :).

YOO:
Jei pats nerasi, galima per Nokia garantini paduot ir kazka pagelbet... zinoma jei nera oficialiu garantiniu popieriu, tai kainuos :)

almiukask:

--- Citata iš: YOO  Balandžio 06, 2015, 12:34 ---Jei pats nerasi, galima per Nokia garantini paduot ir kazka pagelbet... zinoma jei nera oficialiu garantiniu popieriu, tai kainuos :)

--- Baigti citatą ---

Tą aš telefoną pirkau, atseit po grantinio aptarnavimo iš MTTC, man minėjo kažką, kad ten keista buvo iš LUMIA 800 į šitą (motyvų tiksliai nežinau), tai popierių neturiu jokių, nes sakė, grąžintas tik telefonas buvo, nes ir tos LUMIA 800 be nieko buvo. Kiek čia tiesos yra ir kokie čia dalyka buvo iki galo nežinau.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją