Telefonų modeliai > Kiti

Nokia Lumia 800 nesikrauna

(1/2) > >>

svaigulis:
Sveiki. Turiu dvi nokia lumia 800 abi gulejo stalciui apie metus laiko. Dabar sugalvojau sunaudoti kaip darbo telefonus kad nereiktu savojo gadinti darbe. Bet problema tokia kad abi jos nebeisijungia, nors pries metus puikiai veike. Dabar ikisus krauti tik suvibruoja, po kiek laiko vel suvibruoja ir taip pasaka be galo. Ekranas visiskai nieko nerodo. prijungus prie kompiuterio jis rodo "windows phone" kartais iseina prigauti "Nokia DLOAD" ar kazka panasaus :D Bandziau krauti visa para nieko neivyko. Bandziau Volume Down + Power mygtuku kombinacija taip pat ir Volume Down+Camera+Power vistiek niekas neivyko. Kad ir kiek laikyciau tuos mygtukus telefonai net nesuvibruoja o suvibruoja tik tada kai mygtukus atleidziu, bet ir tada nieko neivyksta :D Gal turite kazkokiu pasiulymu kaip prikelti sitas dvi senutes?

Gallardo:
Turbūt logiška, kad baterijos numirę ir matyt negrįžtamai. Net ir po trijų dienų neprisikels..

svaigulis:
Aisku. Prastos baterijos sakyciau :D Aciu uz atsakyma

KT819GM:
Bet kokioj taisykloj tau 'suzadintu' baterijas ir greiciausia viskas butu ok.

Viliz:

--- Citata iš: svaigulis  Balandžio 23, 2015, 23:04 ---Sveiki. Turiu dvi nokia lumia 800 abi gulejo stalciui apie metus laiko. Dabar sugalvojau sunaudoti kaip darbo telefonus kad nereiktu savojo gadinti darbe. Bet problema tokia kad abi jos nebeisijungia, nors pries metus puikiai veike. Dabar ikisus krauti tik suvibruoja, po kiek laiko vel suvibruoja ir taip pasaka be galo. Ekranas visiskai nieko nerodo. prijungus prie kompiuterio jis rodo "windows phone" kartais iseina prigauti "Nokia DLOAD" ar kazka panasaus :D Bandziau krauti visa para nieko neivyko. Bandziau Volume Down + Power mygtuku kombinacija taip pat ir Volume Down+Camera+Power vistiek niekas neivyko. Kad ir kiek laikyciau tuos mygtukus telefonai net nesuvibruoja o suvibruoja tik tada kai mygtukus atleidziu, bet ir tada nieko neivyksta :D Gal turite kazkokiu pasiulymu kaip prikelti sitas dvi senutes?

--- Baigti citatą ---
Aš turiu tokį. Kiek žinau juo ištisai kraut nėra sveika bet atgaivint baterijas sueina.

http://www.dx.com/p/car-cigarette-powered-universal-ac-powered-charger-set-w-5-adapters-for-cell-phone-black-121903#.VT-7t5NbuhE

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją