Telefonų modeliai > Kiti

Homtom HT6

(1/1)

lucosius:
Doogee prieš kelis mėnesius pristatė savo dukterinę kompaniją, kuri atsirado dėl to, jog kompanijos vadovai siekė sukurti prekinį ženklą, kuris pristatytų išmaniuosius telefonus su itin talpiomis baterijomis.

Galimybė naudoti įrenginiu net savaitę

Homtom HT6 pasižymi itin talpia, net 6250mAh baterija, kuri anot gamintojo galit atlaikyti iki savaitės normaliu naudojimu arba 3 dienas itin aktyviai naudojantis įrenginiu. Tačiau ir be šios funkcijos Homtom HT6 turi kuo pasigirti.

Telefone taip pat palaikoma Pump Express greito įkrovimo funkcija, kuris suteikia Jums galimybę telefoną įkrauti 70% per maždaug 30 minučių. Anot gamintojo, to gali pakakti beveik visai darbo savaitei.

Tai ne tik telefonas su talpia baterija

5.5″ colių išmanusis telefonas pasižymi ne tik itin talpia baterija ar funkcijomis, kurios tiesiogiai su ja susiję. Homtom HT6 naudoja Gorilla Glass 3 apsauginį stiklą, kas apsaugos Jūsų ekraną nuo sudužimo.

Pigiausiai šį įrenginį galite įsigyti iš GearBest.com parduotuvės.

Taip pat verta paminėti ir tai, jog į telefoną integruota 13MP pagrindinė Sony kamera, o priekyje puikuojasi 5MP asmenukėms skirta kamera. Dėmesio vertas ir telefono korpusas, kuris nepaisant itin talpios baterijos, yra vos 9,9 milimetrų storio.

---

Kaip manote verta pirkti tokį telefoną ar ne?

Kęstuks:
tai nelygu ko tau reikia iš telefono, jei parametrai tave tenkina tai nelabai kažką geriau už tokią kainą ir nenupirksi

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

Eiti į pilną versiją