mobiles.lt

Autorius Tema: N-gage  (Skaityta 5602 kartus)

  • www.vaizdelis.lt

Neprisijungęs Gumis

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 65 | Karma: +2/-9 | Lytis: Vyras
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gumis
se k800i |
N-gage
« Įrašytas: Sausio 10, 2006, 14:34 »
Sweiki gal kas galit padeti?Kaip reikia isirasineti zaidimus i n-gage?
  • neatsimenu :D
yyyy

Neprisijungęs erchis

Naujokas
*
Įrašai: 21 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus erchis
Ats.: N-gage
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausio 11, 2006, 14:49 »
tas pac klausimas ir mane kankina. padekit kas zinot
  • Nokia N95
Akmenelis zvyro gatvej is kuriu kiti namus pastato...

  • SGS2

  • www.vaizdelis.lt

Neprisijungęs Gumis

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 65 | Karma: +2/-9 | Lytis: Vyras
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gumis
se k800i |
Ats.: N-gage
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausio 11, 2006, 18:04 »
Jau ismokau.Reikia ikelti i mmc zaidima ,istraukt laida.Biski palaukt kokias 5 sekundes ...Tada nueit  telefone MENIU>PASAULIS>tvarkykle paleidi susirandi ta zaidima paspaudi  FUNKCIJOS i tada idiegdi.Geriausei butu paskaityti  "Nokia N-Gage " Mobilusis zaidimynas Greita pradzia...Cia naudojimosi gidas..Atsiverti 87 puslapi ir perskaites viska suprasti galima 100 %

Gal  kas zinot kokiu saitu iskur gallima butu zaidimu atsisiut?Bet normaliu ten pwz koki colin macr,worms,Ir t,t
Kokia kaina yra 256 mmc korteles?


yra redagavimo funkcija
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 12, 2006, 16:00 sukūrė CRONUS »
  • neatsimenu :D
yyyy

Neprisijungęs osiris_nr1

Naujokas
*
Įrašai: 29 | Karma: +0/-4 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus osiris_nr1
Nokia N-gage QD
Ats.: N-gage
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausio 12, 2006, 15:53 »
turiu visus geimus nuo colin mcrae iki fifa2005 bei tokius kaip asphalt2 ar tony hawks proskater parasyk emaila atsiusiu...
Nokia N-gage QD MMC 256mb

  • www.vaizdelis.lt

Neprisijungęs Gumis

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 65 | Karma: +2/-9 | Lytis: Vyras
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gumis
se k800i |
Ats.: N-gage
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausio 12, 2006, 18:26 »
*taisykles* siusk visus bet man atrodo netilps :( gal turi skype? tu is kauno?
  • neatsimenu :D
yyyy

Neprisijungęs Iceman

Žinovas
***
Įrašai: 694 | Karma: +51/-4 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Iceman
Ats.: N-gage
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausio 12, 2006, 18:59 »
Gumis ar taisykles skaitei... Na o kur gynena manau butum surades paziurejes jo profili ;)
  • S5

  • www.vaizdelis.lt

Neprisijungęs Gumis

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 65 | Karma: +2/-9 | Lytis: Vyras
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gumis
se k800i |
Ats.: N-gage
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausio 13, 2006, 10:16 »
Atsiprasau  :-[  :)
  • neatsimenu :D
yyyy

  • www.vaizdelis.lt

Neprisijungęs Gumis

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 65 | Karma: +2/-9 | Lytis: Vyras
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gumis
se k800i |
Ats.: N-gage
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausio 13, 2006, 12:47 »
Ar galima n-gage akuma nusodint per kokia 5-6h?Klausiu del to kad as taip padarau zaizdamas ir galvoju ar cia jau tas akumas visu n-gage taip laiko ar jau mano akumui  O|-)
  • neatsimenu :D
yyyy

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: N-gage
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausio 13, 2006, 13:13 »
Ar galima n-gage akuma nusodint per kokia 5-6h?Klausiu del to kad as taip padarau zaizdamas ir galvoju ar cia jau tas akumas visu n-gage taip laiko ar jau mano akumui  O|-)

Jug zaidei nesustodamas, tai telefonas buvo apkraunamas gana stabiliai taip kad baterija greit nusedo neverta stebetis :)
  • SGS2

  • www.vaizdelis.lt

Neprisijungęs Gumis

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 65 | Karma: +2/-9 | Lytis: Vyras
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gumis
se k800i |
Ats.: N-gage
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausio 13, 2006, 14:33 »
Osiris_nr1 KUR DINGAI??????????????????????????


O privatai kam skirti?
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 13, 2006, 15:10 sukūrė CRONUS »
  • neatsimenu :D
yyyy

Neprisijungęs osiris_nr1

Naujokas
*
Įrašai: 29 | Karma: +0/-4 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus osiris_nr1
Nokia N-gage QD
Ats.: N-gage
« Atsakymas #11 Įrašytas: Sausio 15, 2006, 23:41 »
buvau isvykes ir likau be neto :)
Nokia N-gage QD MMC 256mb

Neprisijungęs merky`

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +0/-1
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus merky`
Ats.: N-gage
« Atsakymas #12 Įrašytas: Sausio 17, 2006, 21:33 »
nzn n-gade man nelabai prie sirdies iswis :)

  • www.vaizdelis.lt

Neprisijungęs Gumis

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 65 | Karma: +2/-9 | Lytis: Vyras
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gumis
se k800i |
Ats.: N-gage
« Atsakymas #13 Įrašytas: Sausio 18, 2006, 12:27 »
ir kodel? ;)
  • neatsimenu :D
yyyy

Neprisijungęs osiris_nr1

Naujokas
*
Įrašai: 29 | Karma: +0/-4 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus osiris_nr1
Nokia N-gage QD
Ats.: N-gage
« Atsakymas #14 Įrašytas: Sausio 18, 2006, 18:31 »
kogero nera turejes ;D
Nokia N-gage QD MMC 256mb

Neprisijungęs Core666

Naujokas
*
Įrašai: 29 | Karma: +1/-4
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Core666
Ats.: N-gage
« Atsakymas #15 Įrašytas: Balandžio 18, 2006, 10:18 »
Kad instaliot n -gage zaidimus o ne paslaptis kad kai kurie kiti smartfonai gali jos irgi pavezt reikia blz installer programos
pas mane ejo ir ant 6630 noskes asfalt gt 2

Neprisijungęs GRUNGE

Naujokas
*
Įrašai: 22 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus GRUNGE
Ats.: N-gage
« Atsakymas #16 Įrašytas: Birželio 27, 2006, 12:59 »
bet deja mazai zaidimu n-gage ira sukure kuriuos gali pavezti kiti smartphonai  ;D
N-GAGE QD