mobiles.lt

Autorius Tema: Problemos atnaujinant FW  (Skaityta 66115 kartus)

Neprisijungęs raganation

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 61 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai raganation
music is like food to us
Problemos atnaujinant FW
« Įrašytas: Sausis 29, 2005, 12:41 »
kas ten per variantų krūva tam oficialiam saite? ką jie reiškia  ???
« Paskutinį kartą keitė: Vasaris 15, 2005, 20:34 sukūrė CRONUS »
SGH-E730

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Darknez
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausis 29, 2005, 12:47 »
Nu pwz A124 Tai sw360100 o tie zemesni tai mazdaug senesni,
ar kazkas panasaus, as tai is te parsipuceu sw36 ir insimeceu, tik tiek liewa
kad LT kalbos nera, mazu zinot kur rast sw36 su LT kalba?
Sharp Gx20

Neprisijungęs raganation

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 61 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai raganation
music is like food to us
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausis 29, 2005, 12:55 »
nėra 36 su LT, tik 41 :)
SGH-E730

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Darknez
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausis 29, 2005, 13:57 »
O mazu zinai kur parsisiust sw41 kad butu ne winnsup, nes pas
mane neoriginalus kabelis tai winsup`o nepaima
Sharp Gx20

Neprisijungęs cx65_gerbėjas

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +1/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai cx65_gerbėjas
cx65_gerbejas
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausis 29, 2005, 14:32 »
gal kas zino kaip per USB kabeli persiinstaliuoti telefona nes man tik ir meto kad neranda telefono.?

Neprisijungęs AMDGedas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 68 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
1 kreditai AMDGedas
cx65
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausis 29, 2005, 20:01 »
as isimeciau i savo c65 410300 winswup. didziausias pakitimas kuri pastebejau, tai pakeistas kameros garsas. daug tylesnis ir siaip zjbys. ne visi girdes  :)
cx65 + 41 soft + com cabel (org) + WinXP

Neprisijungęs zhukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 123 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai zhukas
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausis 30, 2005, 21:21 »
hmmm varentai tia 303 yra lt meniu man atrodo o kiti pagal kitus regionus hmmm man as tia vapse kameros garsa isijunges ir cx65 kos naujauses sw?
CX65 dca510 FW41 WIN2000
padekime vienas kitam o ne vienas ant kito

Neprisijungęs TRIUMF

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 105 | Karma: +1/-6 | Lytis: Vyras
0 kreditai TRIUMF
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausis 31, 2005, 12:13 »
variantas a100 a200 a300 a303 a304 ir t.t. nurodo kalbas,kurios bus idiegtos kartu su firmware jusu telefone. Jei norite kad butu Lietuviu kalba - ieskokite update varianto a3xx.(siaip kad ir koki pasirinksit- a303, a304 ar a300 vistiek duos parsisiust A300 tad jokio skirtumo kuri pasirinksit.svarbu kad A3xx) ;] kolkas naujausias sw 41
cx65 sw50 -> m65 sw 58 -> 6630 ;)

Neprisijungęs mazasz

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
0 kreditai mazasz
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasaris 01, 2005, 12:55 »
nu va as pats pabandziau atsinaujinti cx65 sw i 41 tai vuot poto kai atsinaujinau nebegaliu prijunkt mobilaus atgal neberanda naudovau ATActivator kad kabeli atpazintu ir galeciau prisijunk ,bet dabar jis irgi neberanda mobilaus nors kai suspaudau *#06# ten raso plugged in, bet jokia programa neranda .tai gal zinot delko cia taip gal cia del sw41 kasnors neise susimove ???

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Darknez
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasaris 01, 2005, 13:28 »
Butinai parasykit jei atsiras sw41 ne winsup, o FW versija :-\\\\
o gal jau yra? ::)
Sharp Gx20

Neprisijungęs zhukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 123 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai zhukas
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasaris 01, 2005, 15:48 »
kuo skiresi tie SW nuo FW ?
CX65 dca510 FW41 WIN2000
padekime vienas kitam o ne vienas ant kito

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1316 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
52 kreditai CRONUS
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasaris 01, 2005, 15:50 »
kuo skiresi tie SW nuo FW ?
niekuo ;)
FW = FirmWare (Siemens)
SW = SoftWare (Visi kiti)
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs civilis

Naujokas
*
Įrašai: 17 | Karma: +1/-0
0 kreditai civilis
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #12 Įrašytas: Vasaris 01, 2005, 21:09 »
turiu didele beda..nenorejau kurti naujos temos nes cia ir prie sitos tinka..tai wa bandziau su com laidu persimesti nauja softa tik pradejus instalinti ant 1 procento uzluzo, dabr mobilus neysijungia,( akuma isemiau ir ydejau tai sito nepatarkit) gal dariau ka nors ne pagal nurodymus, bet ka dabar man su tuo telefnu daryti? tik taisykla laukia ar galima paciam kaip nors issisukti? ???dar siunciausi wisus upgrade updeite flach ir pns..bet nu paprasciausiai reikia mobilu yjungti kad pradetu instalinti..o maniskis kaip ir ramiai ilsisi:) jauciu bet profesionalu pagalbos ir geros yrangos nesusitwarkysiu? pigiai kainuotu bet wis gaila per sawo durna galwa ismesti pinigus..jei galit padekit
« Paskutinį kartą keitė: Vasaris 17, 2005, 16:33 sukūrė zhukas »

Neprisijungęs pieniuxas

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
0 kreditai pieniuxas
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #13 Įrašytas: Vasaris 02, 2005, 13:41 »
Taip tiksliai nzn..bet man atrodo, kad padetu softo reinstal, tik su winsvupu, ten kur operatoriams skirti..ten pajunki telepa, kad ir isjungta, tada trumpaj paspawdi ijungimo\\\\isjungimo knopke ir turetu pradet atnaujint softa..siulaw v41..;))

Neprisijungęs civilis

Naujokas
*
Įrašai: 17 | Karma: +1/-0
0 kreditai civilis
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #14 Įrašytas: Vasaris 02, 2005, 19:57 »
is kur ta reinstal gauti? ar cia softo sudedamoji dalis:) lama as.. dabar neturiu laiko nesti telefono taisyti , pakolkas kitu naudojuosi..tai butu neblogai koky wakara prisedus susitvarkyti, jei gali pasakyk nuoroda ar daug maz pawadinima kad nors kokias kordinates tureciau..

Neprisijungęs zhukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 123 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai zhukas
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #15 Įrašytas: Vasaris 02, 2005, 20:09 »
a aisku aisku o kaip tne us ta sv41 yr? cia trimtia kad poto kabeli atpazista neorginalu ?
CX65 dca510 FW41 WIN2000
padekime vienas kitam o ne vienas ant kito

Neprisijungęs wilius

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +1/-0
0 kreditai wilius
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #16 Įrašytas: Vasaris 02, 2005, 21:21 »

Neprisijungęs zhukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 123 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai zhukas
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #17 Įrašytas: Vasaris 02, 2005, 22:24 »
man geresnis bajaris buvo zoziu taip paskolinau draukui prailgintojo usb junkties teko pacem junktis be jo tia vat jungeusi ir neta puse ikisua nelabai lindo bet *dzin* pagrudau kai dave dumu :D ir sudege usb lizdai:D nzn ka daryt rieks bandyt pirkt kitu usb junkciu
CX65 dca510 FW41 WIN2000
padekime vienas kitam o ne vienas ant kito

Neprisijungęs civilis

Naujokas
*
Įrašai: 17 | Karma: +1/-0
0 kreditai civilis
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #18 Įrašytas: Vasaris 03, 2005, 18:41 »
ne niekas nepadeda, bandziau wiska:) gal laido prie pc nepajungia, bet jei nepajungtu tai nebutu nei to 1 procento kuris mano mob ir sugadino:) kazkoks marazmas , jauciu teks eiti ir moketi pinigus kai atsiras laiko..gal zinote kiek laiko uztrunka ir kiek pinigu nulupa uz softo ymetima?

Neprisijungęs OpinionDSC

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 164 | Karma: +16/-3 | Lytis: Vyras
1 kreditai OpinionDSC
Ipso facto
Ats.: Problemos atnaujinant FW
« Atsakymas #19 Įrašytas: Vasaris 03, 2005, 22:37 »
Tai va tokios zinios:
- softo atnaujinimas ne pas oficialu mob. ryshio teikeja ~20lt (SE T610 perkalinejo), gal siemensui bus pigiau
- neoficialiuose mob. taisyklose velniazin koki softa sukala, ir neashku kaip po to mob. veix, SE shauniai pakimba, nors aksciau taip retai pasitaikydavo
- Bite, Omnitel ir Tele2 salonuose gal kokia garantija pavyks ishpesht (Nokia\\\'ai kokiai tai), pazystamas ishreikalavo garantini, bet daug nervu kainavo.
Has anything you've done made your life better?