mobiles.lt

Autorius Tema: Su kokia programa?  (Skaityta 3672 kartus)

Neprisijungęs Nikiss

Naujokas
*
Įrašai: 17 | Karma: +1/-2
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Nikiss
Su kokia programa?
« Įrašytas: Kovo 06, 2006, 23:27 »
Tai va noreciau paklausti su kokia programa lengviausia pasidaryti backup'a ???

Neprisijungęs Unguriukas

Žinovas
***
Įrašai: 464 | Karma: +3/-33 | Lytis: Vyras
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Unguriukas
Ats.: Su kokia programa?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovo 06, 2006, 23:28 »
V_Klay

X65Flasher

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Su kokia programa?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovo 07, 2006, 08:07 »
V_Klay 3.3 nes jis ji automatiskai padaro FF kopija pirma karta prijungus prie programos ;)
  • SGS2

Neprisijungęs Nikiss

Naujokas
*
Įrašai: 17 | Karma: +1/-2
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Nikiss
Ats.: Su kokia programa?
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovo 07, 2006, 16:48 »
O kai jungi telefa prie V_Klay jis turi buti isjungtas? nes man neprijungia :-\

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Su kokia programa?
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovo 07, 2006, 18:41 »
O kai jungi telefa prie V_Klay jis turi buti isjungtas? nes man neprijungia :-\

Pirma perskaityk http://www.mobiles.lt/index.php/topic,1081.0.html
Taip, telefonas turi buti isjungtas.
  • SGS2

Neprisijungęs Nikiss

Naujokas
*
Įrašai: 17 | Karma: +1/-2
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Nikiss
Ats.: Su kokia programa?
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovo 07, 2006, 19:08 »
Aciu!  :)

Neprisijungęs XGetlowX

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +4/-4 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus XGetlowX
Ats.: Su kokia programa?
« Atsakymas #6 Įrašytas: Birželio 03, 2006, 20:24 »
man aisku v_klay patogiau. o su xflasher nieko nedariau.....

Neprisijungęs NForce

Žinovas
***
Įrašai: 517 | Karma: +9/-2 | Lytis: Vyras
27 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus NForce
Ats.: Su kokia programa?
« Atsakymas #7 Įrašytas: Birželio 04, 2006, 14:11 »
man x65flasher backupa padaro bet jo atgal imest neleidzia  :D
  • EL71v45