mobiles.lt

Autorius Tema: w800 logotipas  (Skaityta 3603 kartus)

Neprisijungęs nukas

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nukas
w800 logotipas
« Įrašytas: Kovo 16, 2006, 09:31 »
ar yra duomenų, kaip pakeisti SE w800i logotipą?
n81

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: w800 logotipas
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovo 16, 2006, 09:35 »
ar yra duomenų, kaip pakeisti SE w800i logotipą?

O tu logotipu W800 daug yra, kuri tiksliai :)
  • SGS2

Neprisijungęs nukas

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nukas
Ats.: w800 logotipas
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovo 16, 2006, 09:56 »

operatoriaus logotipą
n81

Neprisijungęs nukas

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nukas
Ats.: w800 logotipas
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovo 17, 2006, 07:35 »
tai ką- duomenų tokių nėra?  :(
n81

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: w800 logotipas
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovo 17, 2006, 11:29 »
tai ką- duomenų tokių nėra?  :(

Vienas is pasiulymu butu isimesti Transparent.gif ir bandyti uzdeti kaip logo, zinoma jeigu tokia funkcija palaiko W800.
W800 tureciau gauti kita savaite, tai tik 3dieni galeciau kazka daugiau pasakyt :)
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 17, 2006, 11:37 sukūrė Wyshniukas »
  • SGS2

Neprisijungęs nukas

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nukas
Ats.: w800 logotipas
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovo 20, 2006, 07:46 »
tai ką- duomenų tokių nėra?  :(

Vienas is pasiulymu butu isimesti Transparent.gif ir bandyti uzdeti kaip logo, zinoma jeigu tokia funkcija palaiko W800.
W800 tureciau gauti kita savaite, tai tik 3dieni galeciau kazka daugiau pasakyt :)

transparent.gif sėkmingai turiu, bet atrodo, kad w800 neturi tokios opcijos kaip operatoriaus logo keitimas :(
šaip ar taip gal ką sumąstysiu ar 3-dienį kokių žinių bus :)
n81

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: w800 logotipas
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovo 26, 2006, 22:20 »
ar yra duomenų, kaip pakeisti SE w800i logotipą?

O kur tas logotipas yra, nes as kazkaip jo nematau...man tik Omnitel rodo.
  • SGS2

Neprisijungęs nukas

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nukas
Ats.: w800 logotipas
« Atsakymas #7 Įrašytas: Kovo 27, 2006, 08:59 »
ar yra duomenų, kaip pakeisti SE w800i logotipą?

O kur tas logotipas yra, nes as kazkaip jo nematau...man tik Omnitel rodo.


na tai aš ir kalbu apie omitel ar kokį kitą operatoriaus vardą... :)
n81

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: w800 logotipas
« Atsakymas #8 Įrašytas: Kovo 27, 2006, 09:06 »
na tai aš ir kalbu apie omitel ar kokį kitą operatoriaus vardą... :)

Na as ir  neradau tokios funkcijos su logo keitimu.
Atsimenu budavo www.one.lt ar siaip kituose web galima uzsisakyt zinute logotipa, kuris nuima logo, bet kai jau nuima tai nuima visai, reiketu susirasti ir isbandyti :)
  • SGS2

Neprisijungęs nukas

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nukas
Ats.: w800 logotipas
« Atsakymas #9 Įrašytas: Kovo 27, 2006, 09:30 »
aš šiek tiek kitaip problemą išsprendžiau- pasidariau tema su fono spalvos operatoriaus užrašu :) panašiai išėjo kaip kad op. logo nebūtų  ;)
n81