mobiles.lt

Autorius Tema: Klausimai-Atsakymai del patch  (Skaityta 52529 kartus)

Neprisijungęs andrelis

Žinovas
***
Įrašai: 202 | Karma: +8/-8
6 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andrelis
Klausimai-Atsakymai del patch
« Įrašytas: Kovo 17, 2006, 12:56 »
blemba brolis uzsibyzino tipo kad jis patchus yrashys y flasha o tada flasha y telefona. ash jam sakau kad taip negerai. ar ash teisus ?
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 17, 2006, 13:45 sukūrė Wyshniukas »

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovo 17, 2006, 13:43 »
blemba brolis uzsibyzino tipo kad jis patchus yrashys y flasha o tada flasha y telefona. ash jam sakau kad taip negerai. ar ash teisus ?

Nera siaip jokio skirtumo, tiesiog jeigu tu patch'us po viena rasysi tiesiogiai i telefona didesne tikimybe kad pamacius kazkoki error zinosi kurio patch'o kalte ir galesi Undo patch padaryt.
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 17, 2006, 13:46 sukūrė Wyshniukas »
  • SGS2

Neprisijungęs andrelis

Žinovas
***
Įrašai: 202 | Karma: +8/-8
6 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andrelis
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovo 18, 2006, 12:42 »
o siemens sl75 patchinamas ar ne ? nes pvz siemensmanijoj jo patchu ishviso nera  :-\

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovo 18, 2006, 13:35 »
o siemens sl75 patchinamas ar ne ? nes pvz siemensmanijoj jo patchu ishviso nera  :-\

Naujas telefonas ir dar nesukurti patch'ai, bet taip, SL75 galima modifikuot.
http://forum.siemenspower.de/board.php?boardid=178
  • SGS2

  • Micro WAP inside...

Neprisijungęs XXXXX

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus XXXXX
Siemens CX65 12sw / 50sw => BenQ-Siemens C81 40sw
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovo 25, 2006, 12:26 »
Pvz:. jai cx65/50sw patchini srifta, tada atkopijuoji pakeista tlf srifta ir ji idedi i cx65/50sw kaip faila, o ne kaip patcha, ar jis veiktu? laukiu atsakymu...:)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovo 25, 2006, 12:33 »
Pvz:. jai cx65/50sw patchini srifta, tada atkopijuoji pakeista tlf srifta ir ji idedi i cx65/50sw kaip faila, o ne kaip patcha, ar jis veiktu? laukiu atsakymu...:)

Neveiktu.
  • SGS2

Neprisijungęs Sxcool

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 95 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Sxcool
Just do it... :D
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovo 25, 2006, 22:52 »
Nor42iau paklausti. Gal kas =inot i6 kur gaut cx65 sw12 patch'u? labai reik... ::)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #7 Įrašytas: Kovo 25, 2006, 23:25 »
Nor42iau paklausti. Gal kas =inot i6 kur gaut cx65 sw12 patch'u? labai reik... ::)

Cia sunkus variantas, zemiausi ka daba galiu pasiulyt yra FW16.
O tu nenori atsinaujint FW i 50 ir naudoti tada FW50 skirtu patch'u?
  • SGS2

Neprisijungęs Sxcool

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 95 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Sxcool
Just do it... :D
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #8 Įrašytas: Kovo 26, 2006, 00:56 »
JOOO.... aš noriu tik tame bėda, kad aš susidariau nuomonę, jog man tai nepavyks :'(, nes aš turiu 2 CX65 telefus ir vieno nuejas manipuliatorius tai aš jo nenaudoju, bet bandziau su V_Klay 3,3 pasijungt telefus, tai išėjo tik tas kuriam yra FW12 o kitam FW41. Tai aš nžn ką daryt... ::) Ar čia kabelis kaltas? Prijungiant viską darau vienodai, bet nieks nesigauna su tuo kurio SW41 gal tu gali pagelbėt?
P.S. Perėjau velnias žino per kiek ir kur, bet radau tik vieną patch'a ir tas padaro tik tai, kad visuomet būtų atrakinti diskai...(žodžiu ne į temą...) Tai jei gali parašyk jei eina kas padaryt.... Ačiū iš anksto ;)
Nor42iau paklausti. Gal kas =inot i6 kur gaut cx65 sw12 patch'u? labai reik... ::)

Cia sunkus variantas, zemiausi ka daba galiu pasiulyt yra FW16.
O tu nenori atsinaujint FW i 50 ir naudoti tada FW50 skirtu patch'u?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #9 Įrašytas: Kovo 26, 2006, 10:13 »
JOOO.... aš noriu tik tame bėda, kad aš susidariau nuomonę, jog man tai nepavyks :'(, nes aš turiu 2 CX65 telefus ir vieno nuejas manipuliatorius tai aš jo nenaudoju, bet bandziau su V_Klay 3,3 pasijungt telefus, tai išėjo tik tas kuriam yra FW12 o kitam FW41. Tai aš nžn ką daryt... ::) Ar čia kabelis kaltas? Prijungiant viską darau vienodai, bet nieks nesigauna su tuo kurio SW41 gal tu gali pagelbėt?
P.S. Perėjau velnias žino per kiek ir kur, bet radau tik vieną patch'a ir tas padaro tik tai, kad visuomet būtų atrakinti diskai...(žodžiu ne į temą...) Tai jei gali parašyk jei eina kas padaryt.... Ačiū iš anksto ;)

Jeigu aptiko viena CX65 V_Klay, tai su kabeliu tada viskas tvarkoj.
Perskaityk sita tema http://www.mobiles.lt/index.php/topic,1081.0.html ir manau issispres tavo antrojo CX65 problema.

  • SGS2

Neprisijungęs Sxcool

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 95 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Sxcool
Just do it... :D
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovo 26, 2006, 11:06 »
Gerai... Ačių kai atgausiu telefą iš taisyklos būtinai išbandysiu ir parašysiu viską.... Čia šiaip klausimėlis... Tai aš turiu pasidaryt Password boot'ą ir įmetus jį į V_Klay folderį galėsiu patch'int? O back'up geriau daryt su X65Flasher?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #11 Įrašytas: Kovo 26, 2006, 12:32 »
Gerai... Ačių kai atgausiu telefą iš taisyklos būtinai išbandysiu ir parašysiu viską.... Čia šiaip klausimėlis... Tai aš turiu pasidaryt Password boot'ą ir įmetus jį į V_Klay folderį galėsiu patch'int? O back'up geriau daryt su X65Flasher?

Taip, galesi patch'int is karto.
As siaip visus FF (Backup) darau su V_Klay, tiksliau pati programa padaro, pirma karta prijungus telefona prie jos.
  • SGS2

Neprisijungęs Sxcool

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 95 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Sxcool
Just do it... :D
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #12 Įrašytas: Kovo 26, 2006, 15:04 »
O iš kur patartum parsisiųst FW? siemens-mobile ar allsiemens?

Neprisijungęs Simply_Awake

Straipsnių autorius
*
Įrašai: 656 | Karma: +60/-2 | Lytis: Vyras
169 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Simply_Awake
Previously: asas |
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #13 Įrašytas: Kovo 26, 2006, 15:48 »
O iš kur patartum parsisiųst FW? siemens-mobile ar allsiemens?
allsiemens servisinius duoda, tai su jis greičiau.
  • Palm Pre, Samsung S5600
Ir užlipsi ant baimes, kaip ant sprogmens tamsumoje..

Neprisijungęs Sxcool

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 95 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Sxcool
Just do it... :D
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #14 Įrašytas: Kovo 26, 2006, 17:17 »
Hmm... Gėda bet reik dar šiektiek pagalbos... Katik atėjo draugas su savo CX65(FW41) ir jis neisijungia savo telefo, jo manymu dėl to, kad kai bandė "refresh'int" per V_Klay tai jam įkeliant "ChaosKey2.bin" išmeta errora... Ir po pirmo bandymo jam neįsijungia telefas gal žinot kaip jį atgaivint? Jis nepasidarė jokių BackUp'ų net ant x65flasher(nespėjo), tai db nžn ką daryt:/

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #15 Įrašytas: Kovo 26, 2006, 17:38 »
Hmm... Gėda bet reik dar šiektiek pagalbos... Katik atėjo draugas su savo CX65(FW41) ir jis neisijungia savo telefo, jo manymu dėl to, kad kai bandė "refresh'int" per V_Klay tai jam įkeliant "ChaosKey2.bin" išmeta errora... Ir po pirmo bandymo jam neįsijungia telefas gal žinot kaip jį atgaivint? Jis nepasidarė jokių BackUp'ų net ant x65flasher(nespėjo), tai db nžn ką daryt:/

1. Tegu patikrina ant kito telefono ar baterija yra pakrauta.
2. Ar loaderis yra padarytas ir ikeltas i V_Klay direktorija?
3. Ar buvo jis pries tai patchintas?
4. Su WinSwup bandet atgaivint?
  • SGS2

Neprisijungęs Sxcool

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 95 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Sxcool
Just do it... :D
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #16 Įrašytas: Kovo 26, 2006, 18:25 »
1.Baterija įkrauta ~100%.
2.Jis loaderio nepasidarė galvojo, kad paims ir be jo, nes kis dar "žalias" tokiuose dalykuose.
3.Prieš tai nebuvo patchintas nebent gamykliškai.
4.O kas tas WinSwup nė aš nžn. jei gali short manual'ą pateik:)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #17 Įrašytas: Kovo 26, 2006, 18:32 »
4.O kas tas WinSwup nė aš nžn. jei gali short manual'ą pateik:)

http://www.mobiles.lt/index.php/topic,206.0.html

Hmm siaip kazkaip keistai kad taip nutiko, nes tikrai taip neturejo buti...bandykit sakau daba jau WinSwup jeigu telefonas neisijungia.
  • SGS2

Neprisijungęs Sxcool

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 95 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Sxcool
Just do it... :D
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #18 Įrašytas: Kovo 26, 2006, 19:01 »
Na gerai einam pabandyt, žiūrėsim kas čia gausis...:D

Neprisijungęs Sxcool

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 95 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Sxcool
Just do it... :D
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #19 Įrašytas: Kovo 27, 2006, 20:36 »
Tai va baigėsi liūdnokai... Ne V_klay buvo kaltas, o fraugo tlf nuėjo. Nunešėm pas meistrą, prie akių išardė ir pasakė, kad taisymas 30lt, nes pasirodo jo telefo takeliai (esantys po 1cm2 procu) yra atšokinėję ir reik per naują su adata prilituot nes ten ju telpa ~170. kai pamatėm tai krč...:D