mobiles.lt

Autorius Tema: Klausimai-Atsakymai del patch  (Skaityta 48875 kartus)

Neprisijungęs andrelis

Žinovas
***
Įrašai: 202 | Karma: +8/-8
6 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andrelis
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #20 Įrašytas: Balandžio 10, 2006, 10:57 »
o kam reikalingas patchas ant x65 minigps ? tipo veiktu gpesas ?  :-\

Neprisijungęs mrGrinch

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 136 | Karma: +0/-8
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mrGrinch
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #21 Įrašytas: Balandžio 11, 2006, 15:01 »
Ka daryti kaj rasau path ismeta lentele ir patcho rasymas nutruksta ar galima kajp nors taj apeiti?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #22 Įrašytas: Balandžio 11, 2006, 15:10 »
o kam reikalingas patchas ant x65 minigps ? tipo veiktu gpesas ?  :-\

Tiesa pasakius nebandziau ir nezinau, bet tikriausiai aktyvuojama kazkokia funkcija ir sakykim pagal rysio stoty nustato kazkokia buvimo vieta ir pateikia i ekrana...na bet cia tik mano spejimas.

Ka daryti kaj rasau path ismeta lentele ir patcho rasymas nutruksta ar galima kajp nors taj apeiti?

Citata iš: Miikel
bet kai juos irasynesit i telefona ismesklaida kad blokas jau yra jus galite  pabandyti jei nebus lagu tai galite ir palikti jei ne v-klay suseivins repair faila ir juo jus galite isjungti patcha.

Galima ir kitaip padaryt, bet rizikuoji pats ;)
V_Klay --> Options --> Advanced --> Do not check existence...
  • SGS2

Neprisijungęs mrGrinch

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 136 | Karma: +0/-8
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mrGrinch
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #23 Įrašytas: Balandžio 11, 2006, 15:16 »
tipo tada patch  jau weikx?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #24 Įrašytas: Balandžio 11, 2006, 15:56 »
tipo tada patch  jau weikx?

Tai reiskia kad patch'us irasines be jokiu "repair patch" ir kaip sakant jeigu netiks irasytas patch, negalesi padaryt undo ir teks naujai FF isirasinet ;)
  • SGS2

Neprisijungęs mrGrinch

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 136 | Karma: +0/-8
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mrGrinch
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #25 Įrašytas: Balandžio 14, 2006, 11:50 »
Ka reikia nustatyti prie dydzio ir greicio rasat FF?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #26 Įrašytas: Balandžio 14, 2006, 16:58 »
Ka reikia nustatyti prie dydzio ir greicio rasat FF?

Dydzio nieko nereikia, o greiti pasirenki pagal kabeli :)
As su DCA510 nustatau 921600 :)
  • SGS2

Neprisijungęs mrGrinch

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 136 | Karma: +0/-8
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mrGrinch
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #27 Įrašytas: Balandžio 16, 2006, 15:13 »
as nusistates 1228800 ar nekenke tlf??? :-\
bl as norejau paklaust ka nustatyt prie "nuo adreso" ir "dydis" laukeliuose rasat backup? ;D
kas nutiktu jai bandyciau irasyti kito cx65 backup? ::)
« Paskutinį kartą keitė: Balandžio 16, 2006, 16:17 sukūrė Wyshniukas »

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #28 Įrašytas: Balandžio 16, 2006, 16:21 »
as nusistates 1228800 ar nekenke tlf??? :-\
bl as norejau paklaust ka nustatyt prie "nuo adreso" ir "dydis" laukeliuose rasat backup? ;D
kas nutiktu jai bandyciau irasyti kito cx65 backup? ::)

1. Man kazkada buvo nesigave tokio greicio paleist telefonui, tai naudojaus vienu mazesniu, bet daba persijungiau i didesni kaip ir tavo...toks greitis nekencia telefonui.
2. Nieko nereikia nustatyt, V_Klay sakykim nustato viska automatiskai, tereikia Write Memory paspaust.
3. Del kito FF, telefonas neisijungtu, reiketu IMEI sulygint.
  • SGS2

Neprisijungęs mrGrinch

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 136 | Karma: +0/-8
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mrGrinch
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #29 Įrašytas: Balandžio 16, 2006, 18:28 »
o kaip imei lyginamas. su patchu?  8)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #30 Įrašytas: Balandžio 19, 2006, 18:26 »
o kaip imei lyginamas. su patchu?  8)

Su software, bet va kaip tiksliai neatsimenu :D Reikia truputi forumus pervers ir issiaiskint ;)
  • SGS2

Neprisijungęs sauliaus

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-1
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus sauliaus
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #31 Įrašytas: Gegužės 02, 2006, 11:10 »
ME75
Kur keičiasi akumuliatoriaus talpos ir tinklo stiprumo indikatorių spalvos?
Kažkap nerandu...

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #32 Įrašytas: Gegužės 02, 2006, 11:35 »
ME75
Kur keičiasi akumuliatoriaus talpos ir tinklo stiprumo indikatorių spalvos?
Kažkap nerandu...

Jos taip paprastai nesikeicia...tik patch budu, modifikuojant fullflash
http://www.mobiles.lt/index.php/topic,1717.0.html
http://www.mobiles.lt/index.php/topic,893.0.html
http://www.mobiles.lt/index.php/topic,2149.0.html

Reikia programu V_Klay, SPC3 (Jeigu pats noresi daryt patch), x65flasher loaderiui pasidaryt, fullflash pasidaryt...o paprasciausias variantas butu susirast bateriju patch ir ji irasyt :)
http://forum.siemenspower.de/board.php?boardid=176
http://patches.kibab.com/patches/index.php5?ph=27
  • SGS2

Neprisijungęs Omega

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 194 | Karma: +0/-11 | Lytis: Vyras
15 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Omega
CX75 SW13/NOKIA 6120 Classic
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #33 Įrašytas: Gegužės 08, 2006, 17:40 »
gal yra patchu kad filmuotu ilgiau nei 1min nes 1min irgi mazoka

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #34 Įrašytas: Gegužės 08, 2006, 21:06 »
gal yra patchu kad filmuotu ilgiau nei 1min nes 1min irgi mazoka

Tiesa pasakius manau kad NERA tokio patch...nors reiketu gerai visus forumus perziuret...bet kazin :)
  • SGS2

Neprisijungęs vitukass

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +1/-1
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus vitukass
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #35 Įrašytas: Gegužės 08, 2006, 23:49 »
na sveiki turiu problema na krc pas man c55 vietos aijsvos kazhkur ape 200kb taij va sugalvojau gal kaikas zinote kaip papildyti vieta sms nes kazhkaip ape 40 sms talpa man per mazha :/

Neprisijungęs Rytauzinas

Žinovas
***
Įrašai: 332 | Karma: +3/-27 | Lytis: Vyras
69 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Rytauzinas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #36 Įrašytas: Gegužės 09, 2006, 08:19 »
na sveiki turiu problema na krc pas man c55 vietos aijsvos kazhkur ape 200kb taij va sugalvojau gal kaikas zinote kaip papildyti vieta sms nes kazhkaip ape 40 sms talpa man per mazha :/

parasyk ko tu tiksliau nori.... nesuprantu as taves
Naudojausi: Philips Diga, Trium Mars, NOKIA 3310, 5210, 3510i, 3210, 3200, 3220, 3100, 7260, n70, 3410, 5140i, 6300, e-50, n90, n70 SIEMENS A35, M55, C60, C62, C65, CX65, CXV70, CX75, SX1 MOTOROLA E398 v3 v3i v3x v50 SMSUNG c100, x100, x600, x480, x660 SE k610i SHARP gx10 LG u8110

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #37 Įrašytas: Gegužės 09, 2006, 08:34 »
na sveiki turiu problema na krc pas man c55 vietos aijsvos kazhkur ape 200kb taij va sugalvojau gal kaikas zinote kaip papildyti vieta sms nes kazhkaip ape 40 sms talpa man per mazha :/

O tu i archyva ar telefono atminti nori laikyt tas zinute...ir apskritai nera jokios naudos laikyt tokiu kiekiu :D
  • SGS2

Neprisijungęs kukuras3000

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 55 | Karma: +0/-3
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus kukuras3000
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #38 Įrašytas: Gegužės 10, 2006, 15:27 »
Ar yra CX 75 toks patchas po kurio galima klausyt mp3 ir dar ka nors veikt??? Lb prasau parasykit jei zinot....
« Paskutinį kartą keitė: Gegužės 10, 2006, 16:09 sukūrė Wyshniukas »

  • Atomic

Neprisijungęs Progressiver

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 119 | Karma: +0/-8 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Progressiver
CX65 SW50
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #39 Įrašytas: Gegužės 10, 2006, 15:29 »
Eeee o ka reik daryt kad ta funkcija veiktu?  ??? as radaw cx65 sw50 toki patcha su ### kai y menu yeit is bet kur ir man priedo buwo kazkur nuait kazkoki enable daryt  :-\ HELP! wa patchas

;* Goto mainmenu from anywhere by pressing ### *
; (c) SiNgle
; (p) AsteriX
;Goto DevMenu\LOGAL\options and press Enable ###
0B1E500: 4AF0EBFF C8F523FE ;native menu
;0B1E500: 4AF0EBFF C3F5FDFE ;main menu

ka cia kur reik daryt? gal tik daly patcho reik paimt ??? ar kaip?