mobiles.lt

Autorius Tema: Klausimai-Atsakymai del patch  (Skaityta 43319 kartus)

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +291/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #120 Įrašytas: Sausio 28, 2008, 11:17 »
O su kokia programa patchint K610i?
Įrašyta: Sausis 28, 2008, 09:50
Jei ka radau. Tai butu SETool 2 Lite V1.11  8)


Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +8/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #121 Įrašytas: Sausio 28, 2008, 14:46 »
LIETUVISKAI,sitam forume parasytas tut kaip ir su kuo rasyt patckus i db2020.Apie db2020,atrisima taipat KELIS kartus parsiau forume,nurodziau kaip ir su kuo.Kokios bedos?
  • NOKIA N95

Neprisijungęs irmmis

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus irmmis
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #122 Įrašytas: Vasario 05, 2008, 17:10 »
kaip pacinti w700i??? padekit

Neprisijungęs Aiwiss

Naujokas
*
Įrašai: 11 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Aiwiss
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #123 Įrašytas: Lapkričio 26, 2008, 21:06 »
Noreciau paklaust, as acisiunciau va sita patch http://topse.ru/files/file6283.html yrasiau jy bet man niekas nepasikeite… nei vienas is nupiestu komponentu. gal dar kazko rekia ar nemoku yrasyt? zodziu reikia pagalbos ;]

Neprisijungęs Dziastis

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Dziastis
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #124 Įrašytas: Sausio 06, 2009, 22:12 »
Sveiki. Turiu problemikę... bandant isirašyti didesnį patcha, sudarytą iš kelių, išmeta užrašą "max patch number excceeded...". Tai negi jie per dideli? nemanu, kad kas juos darytų, jei jų nebūtų įmanoma įrašyti. Ką galėtumėte patarti? telefas mano k530@w660, cid52 red.
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 06, 2009, 22:15 sukūrė Dziastis »

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +199/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #125 Įrašytas: Sausio 07, 2009, 01:08 »
Sveiki. Turiu problemikę... bandant isirašyti didesnį patcha, sudarytą iš kelių, išmeta užrašą "max patch number excceeded...". Tai negi jie per dideli? nemanu, kad kas juos darytų, jei jų nebūtų įmanoma įrašyti. Ką galėtumėte patarti? telefas mano k530@w660, cid52 red.

Jeigu daug surašyta į vieną *.vkp failą, nemanau dėlto kad greičiau įrašyt, o tiesiog kad vienoje vietoje surast būtų galima. Šiaip dėl kažkokio limito man niekad nebuvo tekę susidurt, aš vis po vieną įrašinėju jeigu reikia kokio. Bandei po vieną įrašinėt atskyrus patch'ą vienas nuo kito iš to didelio failo?
  • SGS2

Neprisijungęs Dziastis

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Dziastis
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #126 Įrašytas: Sausio 07, 2009, 15:24 »
Sveiki. Turiu problemikę... bandant isirašyti didesnį patcha, sudarytą iš kelių, išmeta užrašą "max patch number excceeded...". Tai negi jie per dideli? nemanu, kad kas juos darytų, jei jų nebūtų įmanoma įrašyti. Ką galėtumėte patarti? telefas mano k530@w660, cid52 red.

Jeigu daug surašyta į vieną *.vkp failą, nemanau dėlto kad greičiau įrašyt, o tiesiog kad vienoje vietoje surast būtų galima. Šiaip dėl kažkokio limito man niekad nebuvo tekę susidurt, aš vis po vieną įrašinėju jeigu reikia kokio. Bandei po vieną įrašinėt atskyrus patch'ą vienas nuo kito iš to didelio failo?



Išsprendžiau savo problemikę. Išskaidziau tą didijį patcha, sulipdytą iš 18 patchų, į 3 dalis ir tada pavyko įrašyti jį. Dėkui, Wyshniuk, kad užvedei ant kelio ;)

Neup nebandžiau, net nelb žianau, kaip tai padaryt... Aš bandžiau įsirašyt graphic patchus, kurie pakeistų visas ikonas, žodžiu pats žinai... su pavieniais mažesniais patchais nera problemų.
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 08, 2009, 18:38 sukūrė Dziastis »

Neprisijungęs [Gintas]

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 104 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
33 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus [Gintas]
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #127 Įrašytas: Liepos 06, 2009, 10:59 »
Taigi ruosiuosi patobulinti savo telefona. Ir iskilo pora klausimu.
1.Kai reikes irasyti qa pacha kartu su main reikes spausti Flash mygtuka per SETOOL2?
2.Kai jau rasysiu patchus su SETOOL2 reikes prie misc ideti .vkp patchus ir spausti READ SKRIPT?
3.Tarkim isirasiau graphic pacha,kad pasikeistu ten visokios ikoneles rysio ir t.t.,o jeigu noriu grizti prie originaliu iconu,tai reikia tik istrinti pacha?
4.Jei perrasau Main kaip 1. klausime,LT kalba nedings?
5.Kas tie GFX patchai,jie negeresni negu paprasti patchai?
6.Kiek supratau cia GFX Failas,kaip ji irasyti? http://topse.ru/files/file5921.html
7.Gal savo zinomu geru patchu paku SE W850i R1KG001 CID52 telefonui?
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 06, 2009, 12:25 sukūrė [Gintas] »

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +256/-10 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #128 Įrašytas: Liepos 06, 2009, 22:19 »
Taigi ruosiuosi patobulinti savo telefona. Ir iskilo pora klausimu.
1.Kai reikes irasyti qa pacha kartu su main reikes spausti Flash mygtuka per SETOOL2?
2.Kai jau rasysiu patchus su SETOOL2 reikes prie misc ideti .vkp patchus ir spausti READ SKRIPT?
3.Tarkim isirasiau graphic pacha,kad pasikeistu ten visokios ikoneles rysio ir t.t.,o jeigu noriu grizti prie originaliu iconu,tai reikia tik istrinti pacha?
4.Jei perrasau Main kaip 1. klausime,LT kalba nedings?
5.Kas tie GFX patchai,jie negeresni negu paprasti patchai?
6.Kiek supratau cia GFX Failas,kaip ji irasyti? http://topse.ru/files/file5921.html
7.Gal savo zinomu geru patchu paku SE W850i R1KG001 CID52 telefonui?
1. Jeigu gerai pamenu, tai taip.
2. Ne, reikės kiek pamenu spausti taip pat Flash.
3. Taip, reikia jį tik trinti laukan arba perrašyt MAIN failą (bet tada dings ir visi patchai).
4. Nedings, dingtų jeigu įrašytum netinkamą customizę, FS failus.
5. Jie geresni tuo, kad keičia ikonas. GFX - graphics (ar kaip ten) patchai.
6. Jį  įrašinėk kaip ir bet kurį paprastą patchą.
7. Patchai kiekvienam "pagal skonį", vienam tas geras, kitam kitas, tad nemanau, kad čia ką gero pasiūlys kas. :) Na aš savo patchus prisegiau kitoje temoje.. O šiaip reikia pačiam atsirinkinėt patchus, jų daug se-nse.com ir topse.ru ir t.t.
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 06, 2009, 22:21 sukūrė smiriukas »
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs [Gintas]

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 104 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
33 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus [Gintas]
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #129 Įrašytas: Liepos 06, 2009, 22:27 »
Dekui smiriukas uz issamius atsakymus ;)

Neprisijungęs minex

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus minex
Ats.: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #130 Įrašytas: Rugpjūčio 15, 2009, 22:45 »
Sveiki, kaip tinkamai įrašyti ryšio rodymo patch? parsisiunčiu patch pagal telefą ir fw, bet per set2l įršius patch, ryšio rodymas toks kaip patch`e būna tik kai reik vest pin kodą, o kai užsikrauna telefas, tada būna orginalus rodymas, kodėl man nepasikeičia tas ryšys? su baterija viskas tvarkoje, bet su ryšiu vat nieko nesigauna :s, per far manager tai kai paspaudi ant bflash, tai ilgai kažkas kraunasi ir tada neįsijungia tel, reik fw perrašyt, tai keliu per set2l, bet neveikia, akas gali būt?
beje, telefas k610i su w660 fw.
« Paskutinį kartą keitė: Rugpjūčio 15, 2009, 22:49 sukūrė minex »

Neprisijungęs drrimux

Naujokas
*
Įrašai: 27 | Karma: +0/-4
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus drrimux
Ats: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #131 Įrašytas: Sausio 08, 2014, 12:36 »
sveiki per j.a.f bandau tel flashint  ir nesuprantu paspaudus ant  mcu ismeta pasirinkti faila bet jiesko cmt failu ir ju neranda cia pathas nepilnas ar kaip?

Neprisijungęs ConnectIT

Žinovas
***
Įrašai: 738 | Karma: +94/-107 | Lytis: Vyras
238 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ConnectIT
Win/FF/PHP/SQL/Nokia |
Ats: Klausimai-Atsakymai del patch
« Atsakymas #132 Įrašytas: Sausio 08, 2014, 13:10 »
sveiki per j.a.f bandau tel flashint  ir nesuprantu paspaudus ant  mcu ismeta pasirinkti faila bet jiesko cmt failu ir ju neranda cia pathas nepilnas ar kaip?

Jei bandai flash'int Nokia telefoną, geriausia tai daryti su Phoenix, skaityk temą Nokia mobiliųjų telefonų flash'inimas naudojant Phoenix programą. Jei vis dėlto nori naudoti JAF, skaityk temą BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF. Su patch'ais čia nesusiję, tai, ką tu bandai įrašyti vadinama software arba firmware. ;)
  • Philips Fizz, Motorola d460, Motorola Flare, Philips Diga, Ericsson GA628, Nokia 5110, Nokia 6130, Nokia 3310/3315, Sagem MC 922, Samsung SGH-C100, Samsung X640, Nokia 1650, Nokia 3600S, Nokia X6 8GB, iPhone 3G, Nokia 6500C, iPhone 4S