Operatoriai > Kiti

Suomiškas "Ežys"

(1/1)

Tomas:
Tai vat, iškilo toks reikalas, reikėtų kažkokio suomiškos tokios kortelės, panašios į ežį, kad būtų prepaid'as ir reikia, kad kalbėti gali daug ir pigiai. Tikiuos, kad gal kas nors buvo susidūrę su tokiomis, tai galės ką nors patarti.

Rytauzinas:

--- Citata iš: Tomas  Balandžio 26, 2006, 23:44 ---Tai vat, iškilo toks reikalas, reikėtų kažkokio suomiškos tokios kortelės, panašios į ežį, kad būtų prepaid'as ir reikia, kad kalbėti gali daug ir pigiai. Tikiuos, kad gal kas nors buvo susidūrę su tokiomis, tai galės ką nors patarti.

--- Baigti citatą ---

Na niekur nemaciu kitose salyse panasiu rysdio korteliu kaip ezys pildyk ar mazylis ten tarifai yra normuoti ir nesikaiciai apmokama yra kreditais daugiausiai trys rysio operatoriai  ir korteles turi savo verte jomis nesimeto kaip lietuvoje vienas zmogus turi max 2korteles ir jas saugo o lietuviai visokiu eziu tele2 mazyliu labas ekstros ir pan. prisiperka lietuvoje mazi tarifai yra todel kad yra labai daug korteliu planu... ir jos tarpusavi konkuruoja... beje kas liecia lietuviska ezi jis pasidare nebetoks jau pigu... uzsisakius leda gauni tik 300sms per savaite... o toliau skaiciuojama nuo tavo saskaitos....

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

Eiti į pilną versiją