Programos > Programos asmeniniam kompiuteriui

MOBILedit! Programa

(1/4) > >>

raganation:
MOBILedit! - unikali programa, kuri leis Jums valdyti savo mobilųjį telefoną asmeninio kompiuterio pagalba, panaudojant IrDA, Bluetooth jungtis ar kabelį. Galite lengvai kopijuoti paveiksliukus, logotipus, MP3 ar mėgstamas melodijas į telefoną ar iš jo, peržiūrėti SMS ir skambučių istoriją. Galima iš kompiuterio skambinti, siųsti SMS, atsiliepti skambinančiam abonentui, redaguoti kontaktų sąrašus, žaisti žaidimus. MOBILedit! funkcinių galimybių sąrašas pastoviai papildomas prijungiamųjų modulių ir naujų telefonų modelių draiverių pagalba. Programa palaiko skinus ir praktiškai visus telefonų modelius (pilnas sąrašas namų puslapyje). Šioje versijoje pridėtas šių modelių palaikymas: Motorola V80, V600, V620, V635, V500, V180, Nokia 5140, 6810, 3220, 6170, 7260, 7270, 7280, Siemens CXT65, CX70, SK65, SL65, A65, Sony Ericsson S700, K500i ir tt.


http://download.mobiledit.com/mobiledit!/MOBILedit!.exe


Activation Key: M5FPY-FHAFG-L8D3C-H944L-42FHM
Name: Sven Gustavsen
Company:

DmX^:
Turiu sita program man seip ji nieko gero nes joje nera per daug navarotu na iasku kai pasileidi is karto tai atrodo kad galinga nnu faina kad sms galima rasyti ir kita bet man seip mpm  gal net ir geresnis bet juk kiekvienam savas :D

raganation:
šiai tai pritariu :) anksčiau SiMoCo visada naudojau, bet ir nieko gero, dabar tik FS plugina total comanderiui naudoju, dažniausiai failus juk metom, o ne adresų knygą kas 2 val. redaguojam :)

kokas:
pasijungiau prie kompo telefona SE t610. naudojausi MOBILedit. beveik viskas veikia bet paveiksleliu is telefono i kompa ikelti negaliu. tiksliau ju visiskai nesimato. melodijos kilnojasi kuo puikiausiai o paveikslelius galiu tik i telefona ikelti. gal kas galite patarti ka reikia daryti kad galeciau paveikslelius ikelti i kompa. is anksto aciu.

zhukas:
hmmmm seip tai nepasteejau savo cx65 paminetu sudelis tada

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją