mobiles.lt

Autorius Tema: SiMoCo  (Skaityta 19949 kartus)

Neprisijungęs raganation

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 61 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus raganation
music is like food to us
SiMoCo
« Įrašytas: Sausio 28, 2005, 23:11 »
Siemens Mobile Control. Nebloga proga, daug greitesnė už MPM, adresų knygos redagavimas, sms siuntimas, patogus exploreris. Daug kam prilimpa ;)


http://x65.antex.ru/dn.php?file=files/Programs/SiMoCoSetup.rar
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 11, 2007, 09:43 sukūrė Wyshniukas »
SGH-E730

Neprisijungęs zhukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 123 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zhukas
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 02, 2005, 20:04 »
man niekjo neipatinga ji
CX65 dca510 FW41 WIN2000
padekime vienas kitam o ne vienas ant kito

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 05, 2005, 16:44 »
Serial Numba mazu kas galit pasakyt? :-\\\\
Sharp Gx20

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 06, 2005, 18:58 »
Blemba ce nobloga progse, taj Zinot kas serial number\\\'i ar koki crack\\\'a ar ne? :-\\\\
Sharp Gx20

  • apie c65 ir cx65

Neprisijungęs P3tras

Naujokas
*
Įrašai: 49 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus P3tras
siemensai valdo
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasario 06, 2005, 19:01 »
c65 sw12 dca540 neorginalas :)

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasario 07, 2005, 08:38 »
Tai kad ce 2.1.0 crack`as :(
Tai mazu da iswis nera 2.1.8 cracko?! ???
Sharp Gx20

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 13:00 »
Beje jau atsirado nauja sios programos versija SiMoCo 2.1.9

http://www.mysiemens.cz/ms/download/SiMoCoSetup.zip
Sharp Gx20

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 18:18 »
Blemba as ce wiens sau sioje temoje su sawim kalbu :-\
Ir iswis nesamone nerandu SiMoTo crack'u naujesniu kaip 2.1.0 :o
Negi wisi naudojates nenuckrakytu, ar iswis nesinaudojat se progse,
pas mane jau tuoj baigsis galiojimo laikas sitos progses :-\
Sharp Gx20

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 19:02 »
As po truputi pradedu naudotis.Gan lengvai telefa randa ir siaip visai patogi :) Bet mano versija 2.2.0 beta  :( Liko 4 dienos naudoti
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 19:06 »
Man irgi tuoj baigsis, turbūt reiks įsirašyt 2.1.0 :(
Šeip tai tikrai gera programa dar nebuvo kad šposus krėstų, visados 100% pasileidžia :)
Sharp Gx20

Neprisijungęs Boubas

Naujokas
*
Įrašai: 33 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Boubas
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasario 12, 2005, 10:37 »
As naudoju 2.1.4 turiu seriala veikia be problemu, tik gaila kad negalima perkelt vienu metu keliu nuotrauku reikia po viena
cx65 sw41 +savadarbis cable

Neprisijungęs OpinionDSC

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 164 | Karma: +16/-3 | Lytis: Vyras
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus OpinionDSC
Ipso facto
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasario 12, 2005, 11:30 »
Tie kas naudojat SiMoCo tai priesh jungiant naudojat ATenabler ar ne? Man MPM paleidinejant ne visalaik isheina, tai gal tikrai verta SiMoCo ishbandyt?
Has anything you've done made your life better?

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #12 Įrašytas: Vasario 12, 2005, 16:17 »
As naudoju 2.1.4 turiu seriala veikia be problemu, tik gaila kad negalima perkelt vienu metu keliu nuotrauku reikia po viena
Na bent jau ant 2.1.8 tai eina kelt falus po kiek nori

Tie kas naudojat SiMoCo tai priesh jungiant naudojat ATenabler ar ne? Man MPM paleidinejant ne visalaik isheina, tai gal tikrai verta SiMoCo ishbandyt?
Na as tai naudoju ATEnabler, na man tai tikrai gereu SiMoCo wisalaik iskart paleidzia, o ir man newisada iseina MPM paleist is pirmo karto :-\
bandyk, isirasyk ir pats tuo isitikinsi ;)
Sharp Gx20

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #13 Įrašytas: Vasario 12, 2005, 16:32 »
Tai turit ta 2.1.8 su serial???? (galetumet atsiust) Nes as naudoju 2.2.0 beta todel ir nera ckreko :( Man reik naudot ATenabler, nes kitaip nepajungiu nei MPM nei simoco. Pripazistu kad MPM sunkaiu suranda tel
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs Boubas

Naujokas
*
Įrašai: 33 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Boubas
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #14 Įrašytas: Vasario 12, 2005, 18:20 »
kazkur sitam forume skaiciau akd kai apdeitini sw i 41 tai neranda mobo poto, na tai va galiu pasakyt kad viskas veikia gerai pries pora val apdeitinau irasaiu simoco 2.2.0b be cracko ir veikia kuo geriausiai :) Dabar ieskosiu cracko
Na stai pagaliau radau sn 2.2.0b
           UFSE4-10ETQ-LBNET-QH41H-MSI16-E4SG5-6D
           0GJRB-10ETQ-LBNER-SOH31-A5035-F48O1-6E
           UV357-10ETM-O3020-OPHCF-20I2N-MEC01-1I
naudokites i sveikata
P.S. isbandciau tik pirma kiti irgi turetu veikt
« Paskutinį kartą keitė: Vasario 12, 2005, 21:08 sukūrė Boubas »
cx65 sw41 +savadarbis cable

Neprisijungęs gytux

Žinovas
***
Įrašai: 255 | Karma: +7/-9 | Lytis: Vyras
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus gytux
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #15 Įrašytas: Vasario 27, 2005, 16:49 »
As naudoju 2.1.4 turiu seriala veikia be problemu, tik gaila kad negalima perkelt vienu metu keliu nuotrauku reikia po viena
nu cia tai biski apsirinki... pas mane sita versija ir keli po kiek nori failu, nesvarbu ar foto ar klipus ar dar ka nors... tiesiog pazymi ka reikia ir kopini :) gal kazka netaip darai...
Don't bug me! I'm just browsing :)

Neprisijungęs rokutis

Naujokas
*
Įrašai: 14 | Karma: +1/-1
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus rokutis
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #16 Įrašytas: Kovo 13, 2005, 12:54 »
Boubas galiu viena dalyka pasakyt, seip windowsuose pagal nutylejima yra padarytas toks triukas: paspaudi ant vieno failo, ir jei nori paimt dar viena prie to pazymet spaudi CTRL ir su pele pabaksnoji ta kur dar nori irgi paimt, tas dalyaks veikia ir simoco exploreryje ;]

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #17 Įrašytas: Kovo 13, 2005, 13:09 »
seip windowsuose pagal nutylejima yra padarytas toks triukas: paspaudi ant vieno failo, ir jei nori paimt dar viena prie to pazymet spaudi CTRL ir su pele pabaksnoji ta kur dar nori irgi paimt, tas dalyaks veikia ir simoco exploreryje ;]
Sitam reikalui yra klavisas Insert.

Buvau rades SiMoCo 2.2.0b liktais, net nezinau ar cia naujausia  ???
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

  • Wap saitas Siemensams ir ne tik.

Neprisijungęs Lyncexx

Naujokas
*
Įrašai: 30 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Lyncexx
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #18 Įrašytas: Kovo 13, 2005, 14:51 »
Buvau rades SiMoCo 2.2.0b liktais, net nezinau ar cia naujausia  ???
Naujausia yra 2.2.2.a pagal mane, per google ieskojau tai net 2.2.2.b dar nera
siustis cia parsisiuntus pervardinti pletini is *.zip.bin i *.zip
kodai viduje archyvo
.::Siemens::. .::R00LZ::. .::M55i+FW91+MAP91+Mods * M65+FW43+FFS Init 43+MAP43+Mods = KEWL

Neprisijungęs new_vilnietis

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus new_vilnietis
Ats.: SiMoCo
« Atsakymas #19 Įrašytas: Kovo 19, 2005, 21:11 »
Gal kas žino kaip išinstaliuoti šita Simoco. Niekur nerandu uninstall iconos. ??? ??? :'( :-[