mobiles.lt

Autorius Tema: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.  (Skaityta 78760 kartus)

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

Moderatorius
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Įrašytas: Liepos 10, 2006, 13:24 »
1. Parsisiunciate failus is nuorodu.
2. isspaudziate, suinstaliuojate FAR manager.
3. Isspaudziate SEFP.rar
4. Ikeliate i C:\Program Files\Far\Plugins ... turi gautis: C:\Program Files\Far\Plugins\SEFP\failai...
5. Pasileidziate FAR, spaudziate 'F9' 'c' 'u' 's'
6. Pasirenkate com port kuri naudoja jusu kabelis, arba dcu-60 jei naudojate originalu kabeli, pvz k750i, greiti 921xxx, ir boot script, priklausomai nuo jusu aparato cid spalvos (jei su viena neis, bandykite kita) :)
7. spaudziate 'Enter the matrix' ir kai paprasys spustelite isjungtam aparatui ijungimo mygtuka. (K750i vartotojai per originalu kabeli laiko isjunge aparata ir laikydami 'C' raide ikisa kabeli i telefona)
8. Jei bus parinktas neteisingas Cid, kai viskas prisijungsas, ir bandysite ieiti i fs direktorija, programa ismes error 0 ar kazka panasaus, parinkite kita cid.

Kai viskas prisijunge, ir galite narsyti po sistema (FS) galite nuveikti si ta idomaus:

Pakeisti SMS tona:
1.  einate i /tpa/preset/system/sound
2. Ten rasite messagealertX.mid bei amr, idekite savo faila, ir pervadinkite messagealertX kur X reiskia skaiciu, pvz. jei istrinsite messagealert1.mid, tai kai desite savo faila pervadinkite ji taip pat. Jei is tikro nzn ar K700 palaiko mp3 kaip sms tona, bet jus galite tai pabandyti.

Pasididinti sms talpa:
SonyEricsson padare atskira 'Mount' jusu sms'ams, ir riboja galimu sms skaiciu, bet tai galima apeiti:
1. Einate i /ifs/settings/messaging/
2. Nusikopijuojate faila pref_store.txt (F5)
3. Istrinate si faila is telefono.
4. Atsidarote pref_store.txt kuris jau turi buti jusu diske ir pakeiciate /smsdata i /tpa. Issaugote, nukopijuojate faila is pc i telefona /ifs/messaging.

Kad viskas butu aiskiau del sms kiek buvo ir kiek tilps:
1. Parsisiunciate http://www.fjsoft.at/, pasileidziate, nsusistatote porta ir t.t. ir po to kai aparatas jau prijungtas, einate i /view/other/memory status
2. Ten pamatysite kiek telpa sms.

Failai:

Tikiuos kad pakankamai aiskiai viskas, jei ka galite papildyti naujais atradimais. :)
« Paskutinį kartą keitė: Birželio 22, 2008, 21:30 sukūrė Wyshniukas »
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs mrGrinch

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 136 | Karma: +0/-8
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mrGrinch
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #1 Įrašytas: Liepos 10, 2006, 22:35 »
as bratkiui pakeiciau iconas. jas radau per google. jei kas nores daugiau info rasykit pm nes pats neturiu se mobo./ beje gal zinai kaip nukopupti vasa FS?

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

Moderatorius
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #2 Įrašytas: Liepos 11, 2006, 08:43 »
Jei nori pasidaryti savo failu sistemos pilna backup (t.y. nuskaityti kaip raw bin ar kitaip) tai prireiktu jau kazkurios serviso programos (kurios mokamos), na o jei siaip kopija pasidaryti tai iejes i fs spaudi INSERT kad pazymeti visus folders, kitam lange pasirenki kataloga kur saugoti ir spaudi F5. Viskas, visi katalogai tavo pc po ~3 min.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

  • nieko gero

Neprisijungęs haumeriux

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 75 | Karma: +0/-8 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus haumeriux
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #3 Įrašytas: Liepos 12, 2006, 11:56 »
oman iseitu tajp padryt wiska su SE t610 su IRDA adpteriu?
SE K750i

Neprisijungęs mrGrinch

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 136 | Karma: +0/-8
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mrGrinch
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #4 Įrašytas: Liepos 12, 2006, 13:37 »
jauciu kad ne nes irda isjungto mobo negales rasti;)

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

Moderatorius
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #5 Įrašytas: Liepos 12, 2006, 14:23 »
heh, jus truputi principo nesuprantate kaip viskas vyksta su tomis fs, bet neiseis su t610 per irda ... nes jis AVR tipo, O palaikomi modeliai yra NEW ARM ...
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

  • nieko gero

Neprisijungęs haumeriux

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 75 | Karma: +0/-8 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus haumeriux
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #6 Įrašytas: Liepos 12, 2006, 14:45 »
aaa aisq,dekuj uz atsakyma. ;)
SE K750i

Neprisijungęs M-artin

Naujokas
*
Įrašai: 49 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
18 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus M-artin
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #7 Įrašytas: Liepos 14, 2006, 08:56 »
Kiek jūs mokėjote,arba gal žinote kiek maždaug kainuoja k700i kabelis?Beje ar svarbu ar orginalas ar ne?
  • Nokia 5320 XpressMusic

Neprisijungęs se-dieWas

Naujokas
*
Įrašai: 20 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus se-dieWas
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #8 Įrašytas: Liepos 14, 2006, 12:10 »
KT819GM galetum man paaiskinti kas ce  ;D tipo tiuningas ar kazkas panasaus ir kas pasikeis?
Sony Ericsson K510i

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

Moderatorius
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #9 Įrašytas: Liepos 14, 2006, 13:04 »
Cia - kaip siemens vartotojai atidaro diskus siemens'am, tai cia atsidaro diskai SE, ir paprasciausia atsiranda galimybe keist failus, prie kuriu paprastai neprieisit, arba istrint failus kuriu se neleidzia trint (gamyklinius zaidimus), pasididint talpa sms'am ir t.t. galu gale keist visa isvaizda menu 'shortcuts' ir t.t. (naudojant xml). K510 sitai programelei per naujas del naudojamu nauju loaders, tad kolkas jos sau nepanaudosi, bet manau po kazkiek laiko bus galima ir su naujesniaja karta si ta nuveikt nekisant i tai savo pinigu.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs ZuDiLoTaS

Naujokas
*
Įrašai: 22 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ZuDiLoTaS
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #10 Įrašytas: Liepos 15, 2006, 13:54 »
nu o man kazkodel nesusijungia. turiu k700 ir kabeli is mobilios linijos. gal blt tas kabelis lievas  :'(

Neprisijungęs RealList`

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 86 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus RealList`
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #11 Įrašytas: Liepos 15, 2006, 14:05 »
O su Bluetooth adapteriu neina pakeisti sms tono?

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

Moderatorius
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #12 Įrašytas: Liepos 15, 2006, 14:35 »
nu o man kazkodel nesusijungia. turiu k700 ir kabeli is mobilios linijos. gal blt tas kabelis lievas  :'(

Jei per kitas programas jungiasi, reiskia su kabeliu viskas ok, ar tikrai ta comport parenki, ir t.t. kokia klaida meta jungiantis?

Del pakeitimo per BT ar tai IRDA - neiseina, nes pagal SE sie tonai yra standartiniai ir nekeiciami, tam ir yra braunamasi i failu sistema. Gamintojas nenori kad tai butu daroma todel, kad keiciant yra pazeidziamos autorines teises ... nuo ko SE apsigina stipriau nei siemens, nors siemens taip pat bando saugotis, nors open disk ... :)
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs ZuDiLoTaS

Naujokas
*
Įrašai: 22 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ZuDiLoTaS
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #13 Įrašytas: Liepos 19, 2006, 19:55 »
jokio eroro neismeta, tiesiog kai praeina minute (ten raso waiting answer from phone ar kzk pan, nors aisq ijungimo mygtuka bandziau spausti) ir vel isijungia  pradinis far langas. visos kitos progses veikia ir portas tas nustatytas. o ant flow abu turi buti pazymeti ar tik vienas. ir koki boot script naudoti? nors isbandziau visas kombinacijas vistiek tas pac buna

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

Moderatorius
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #14 Įrašytas: Liepos 20, 2006, 08:47 »
Hm, bandyk kai paleidi kad jungtusi laikyti 'C' raide, ikisti kabeli ir spustelt ijungima. (visada laikant 'C')
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs Samsung

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +0/-2
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Samsung
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #15 Įrašytas: Liepos 24, 2006, 18:19 »
Ant K700i veikia?

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

Moderatorius
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #16 Įrašytas: Liepos 25, 2006, 10:52 »
Viskas priklauso nuo to koki kabeli naudoji, kadangi yra dvieju tipu kabeliai. Ar vien laida ikisus i pc kabelis atrandamas ar ne?
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs Samsung

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +0/-2
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Samsung
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #17 Įrašytas: Liepos 25, 2006, 16:24 »
Ant K700i veikia ir ar veiktu su bleutufu?

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

Moderatorius
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #18 Įrašytas: Liepos 25, 2006, 17:50 »
 ;D per bluetooth neveiktu, nes aparatas buna 'Flash riezime' t.y. kaip ir isjungtas :)
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs btbx

Naujokas
*
Įrašai: 22 | Karma: +0/-2
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus btbx
Ats.: Del SonyEricsson FS keitimu, ir t.t.
« Atsakymas #19 Įrašytas: Rugpjūčio 07, 2006, 10:27 »
o jei pas mane neoriginalus laidas ir dar pas mane k300i? viskas veiks?