mobiles.lt

Autorius Tema: Padėkit!Užlūžo MPM ant PC  (Skaityta 3436 kartus)

Neprisijungęs egiuxz

Žinovas
***
Įrašai: 289 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus egiuxz
Padėkit!Užlūžo MPM ant PC
« Įrašytas: Rugsėjo 18, 2006, 14:48 »
Ka daryt,uzluzo Phone Explorer,o perdiegiant raso error-1610 ir tas pats dedent diska.PADEKIT
« Paskutinį kartą keitė: Rugsėjo 18, 2006, 15:21 sukūrė Wyshniukas »

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Padėkit!Užlūžo MPM ant PC
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjo 18, 2006, 22:25 »
Ka daryt,uzluzo Phone Explorer,o perdiegiant raso error-1610 ir tas pats dedent diska.PADEKIT

Užlūžo P.E., o tai kaip jis tau užlūžo? Tu gal kartais pirma ištrynei iš PK failus ir tik tada vėl pradėjai perrašyti programą ar per MPM Setup?
Informacijos daugiau pateik.
  • SGS2

Neprisijungęs egiuxz

Žinovas
***
Įrašai: 289 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus egiuxz
Ats.: Padėkit!Užlūžo MPM ant PC
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugsėjo 19, 2006, 10:45 »
Kas tas PK?O man pakibo mpn,pe,gprs asistant.Nu zodziu kai pakibo viskas,isinstaliavau,isinstalines istryniau mpn folderi tarp Program Files.Paskui idejau diska,einiu i mpn setup,pradzioj duoda lentele kur galima pasirinkt kokiu komponentus rasyt.Pasirenku,o kai pasirodo rasymo juosta su procentais,ismeta kazkokia lentele su 1610 erroru.

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Padėkit!Užlūžo MPM ant PC
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjo 19, 2006, 13:40 »
Kas tas PK?O man pakibo mpn,pe,gprs asistant.Nu zodziu kai pakibo viskas,isinstaliavau,isinstalines istryniau mpn folderi tarp Program Files.Paskui idejau diska,einiu i mpn setup,pradzioj duoda lentele kur galima pasirinkt kokiu komponentus rasyt.Pasirenku,o kai pasirodo rasymo juosta su procentais,ismeta kazkokia lentele su 1610 erroru.

PK turėjau omeny PC.
Jeigu pakibo reikėjo tiesiog per Task Manager viską atjungti ar PC perkrauti.
O tu kokius komponentus pasirenki, gal pasirenki Lotus sinchronizaciją, o jos neturint automatiškai išmeta error. Šiaip gali pabandyti Disk Cleanup HDD padaryt, o tada su kokiu CCleaner registrą išvalyt ir tada bandyti įrašinėti MPM.
  • SGS2

Neprisijungęs egiuxz

Žinovas
***
Įrašai: 289 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus egiuxz
Ats.: Padėkit!Užlūžo MPM ant PC
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugsėjo 19, 2006, 17:07 »
Kad ne pedsako niekur nera kompe to mpn.O Renkuosi,kad tik phone explorer irasytu,prie custom.
Ir dar,gal yra kokia kita programa,kaip mpn,leidzianti po tel failu sistema narsyt?

Yra REDAGUOTI mygtukas dešinėje pusėje, nebūtina rašyti keletą atsakymų iš eilės. Vyr. Moderatorius
« Paskutinį kartą keitė: Rugsėjo 19, 2006, 17:14 sukūrė Wyshniukas »

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Padėkit!Užlūžo MPM ant PC
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugsėjo 19, 2006, 17:21 »
Kad ne pedsako niekur nera kompe to mpn.O Renkuosi,kad tik phone explorer irasytu,prie custom.
Ir dar,gal yra kokia kita programa,kaip mpn,leidzianti po tel failu sistema narsyt?

Man niekad tokia bėda nebuvo iškilus. Aš bent jau kaip manau, tai yra kažkur temp MPM programos dalis, kurią vis dar naudoja Windows sakykim...kaip jau minėjau tai padaryčiau Disc Clean-up ir su CCleaner registrą išvalyčiau, tada parsisiųsčiau naujausią MPM versiją ir bandyčiau įrašinėti.
Pakeitalai
  • SiMoCo - Didelės atminties, naudoja mažai resursų ir panaši į MPM
  • VSFE - Failų tvarkyklė su OpenDisk funkcija ir daba jau telefonų knygutės, greita ir maža, panaši TotalCommander ar FAR
  • VisSie - kažkas panašaus į SiMoCo tik kitoks interface
  • S25@Once - kaip ir VisSie ar SiMoCo
  • SGS2

Neprisijungęs egiuxz

Žinovas
***
Įrašai: 289 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus egiuxz
Ats.: Padėkit!Užlūžo MPM ant PC
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugsėjo 19, 2006, 19:35 »
Temp istrinta viskas,o gal zinai,is kur ta mpn gaut nauja?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Padėkit!Užlūžo MPM ant PC
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugsėjo 20, 2006, 00:05 »
Temp istrinta viskas,o gal zinai,is kur ta mpn gaut nauja?

www.wyshniukas.com Software skiltyje.
  • SGS2