mobiles.lt

Autorius Tema: Ar eina i L6 irasyt rokr softa?  (Skaityta 2705 kartus)

Neprisijungęs Kulverstuxas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 66 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kulverstuxas
Kulverstuxas =) |
Ar eina i L6 irasyt rokr softa?
« Įrašytas: Spalio 01, 2006, 20:20 »
tai va ar i L6 eina irasyt rokr softa ir kiek tai kainuotu(beto kur tai galima padaryt t.y. ar papr. tel. taisyklose tai padaro?) bei kokios naujos galimybes atsivertu? ??? dekui uz info is anksto...
Turiu : NOKIA 5300
Turejau : Nokia 3310 , Nokia 3100 , Motorola L6

Neprisijungęs Freak

Naujokas
*
Įrašai: 20 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Freak
Ats.: Ar eina i L6 irasyt rokr softa?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Spalio 01, 2006, 20:26 »
Tu kartais seniau  SE K700i telefono neturejai kulverstuk? :D

Neprisijungęs Kulverstuxas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 66 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kulverstuxas
Kulverstuxas =) |
Ats.: Ar eina i L6 irasyt rokr softa?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Spalio 01, 2006, 20:35 »
Nu ne as isvis SE neturejes... Tai ar eina irasyt rokr softa ar ne? ir kokiu nauju galimybiu atsiveria?
Turiu : NOKIA 5300
Turejau : Nokia 3310 , Nokia 3100 , Motorola L6

Neprisijungęs Freak

Naujokas
*
Įrašai: 20 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Freak
Ats.: Ar eina i L6 irasyt rokr softa?
« Atsakymas #3 Įrašytas: Spalio 01, 2006, 20:38 »
As nznau, pats naujokas esu. Savaite kaip E398 turiu.

Neprisijungęs Kulverstuxas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 66 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kulverstuxas
Kulverstuxas =) |
Ats.: Ar eina i L6 irasyt rokr softa?
« Atsakymas #4 Įrašytas: Spalio 01, 2006, 20:47 »
mmm... nu as ant motorolu ir ne labai senai atsisedau... tik vasaros pradzioj...  O|-)  :smile:
Turiu : NOKIA 5300
Turejau : Nokia 3310 , Nokia 3100 , Motorola L6

Neprisijungęs Iceman

Žinovas
***
Įrašai: 694 | Karma: +51/-4 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Iceman
Ats.: Ar eina i L6 irasyt rokr softa?
« Atsakymas #5 Įrašytas: Spalio 02, 2006, 11:18 »
Atrodo kad l6 nera rokr pritaikyto
  • S5

Neprisijungęs nrls

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 51 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nrls
Ats.: Ar eina i L6 irasyt rokr softa?
« Atsakymas #6 Įrašytas: Spalio 02, 2006, 12:11 »
ne

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Ar eina i L6 irasyt rokr softa?
« Atsakymas #7 Įrašytas: Spalio 02, 2006, 12:37 »
L6 - iTunes berods, kaip ir L7.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs Kulverstuxas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 66 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kulverstuxas
Kulverstuxas =) |
Ats.: Ar eina i L6 irasyt rokr softa?
« Atsakymas #8 Įrašytas: Spalio 04, 2006, 18:54 »
taj kaip cia yra vieni sako ne kitas kad taip(bent jau as teip supratau)... ??? ;D
Turiu : NOKIA 5300
Turejau : Nokia 3310 , Nokia 3100 , Motorola L6

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Ar eina i L6 irasyt rokr softa?
« Atsakymas #9 Įrašytas: Spalio 05, 2006, 08:58 »
Tu klausei ar eina IRASYT ROKR SOFTA I L6 - Atsaykymas NE, todel kad ROKR yra skirtas E398 motorolai, tiksliau kurtas softas tam modeliui. I-Tunes yra technologija garsui atkurti ir t.t. sukurta Apple, kuri gali buti (ir yra) panaudota kituose modeliuose, kaip ir pvz. Java ...
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein