Operatoriai > Ežys

Del ezio kaupiamu pinigu ir keitimu i marskinelius

(1/2) > >>

kimba_super:
Sveiki,

Ar naudojates ezys.lt puslapio paslaugomis? Ar renkate pinigus tam puslapyje? Jei taip, norejau paklausti ar jau gavote marskinelius uz ezio pinigus?
As surinkau 500 pinigu ir uzsisakiau marskinelius, bet niekas neateina i pasta, kad gausiu juos. Ar esate susidure su tuo? Gal tai tik apgavyste?Ar gavote marskinelius ir per kiek laiko?

Aciu is anskto uz atsakymus  :)

kirvis:
as uzsisakiau ta mesos pakabuka ir man nieko visiska tyla  :'(

kimba_super:
Tai va ir man nieko neparaso, as paskambinau, tai sako,kad palaukti reikia, nes po svenciu nespeja isdalint ar kazkas tokio... :-\ Bet tai, kad tos sventes jau seniai praejo...O uzsisakiau gruodzio 27d. :( :-[

Wrusss:
ir jus dar tikit tokiom nesamonem, juk niekas veltui daiktu nedalina !!! arba saitas mokamas kazkiek tai arba tik lankytoju pritraukti ir viskas ;) neverta prasidet su tokiais dalykais !

kirvis:

--- Citata iš: Wrusss  Sausio 10, 2007, 14:00 ---ir jus dar tikit tokiom nesamonem, juk niekas veltui daiktu nedalina !!! arba saitas mokamas kazkiek tai arba tik lankytoju pritraukti ir viskas ;) neverta prasidet su tokiais dalykais !

--- Baigti citatą ---

nebejauk tiktajs  :D :D :D :D :D :D


as irgi jau senokaj uzsisakau ir sulaukiau laisko jame raso kad atsiusciau sawo kontaktus ir iskart kaj jie gaus atsius  ;)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją