mobiles.lt

Autorius Tema: n gage problema. HELP!!!  (Skaityta 3205 kartus)

Neprisijungęs osvxx

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 144 | Karma: +0/-0
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus osvxx
n gage problema. HELP!!!
« Įrašytas: Sausio 06, 2007, 23:13 »
 kdl kai telefone yra .mp3 failu ir tada atidarau mp3 playeri, man jo neatidaro ir ismets toke lentele
''muz.grotuvas:
sistemos klaida!''
o kai nebuna .mp3 telefone, tada mp3 playeris pasileidzia tik negroja, nes jokios dainos nebuna. ka daryt, kad mp3 grotu?

Dissss

Svečias
Ats.: n gage problema. HELP!!!
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausio 07, 2007, 10:20 »
bandyk istrinti playeri ir irasyt per naujo arba isimesk kita playery turetu padet

Neprisijungęs osvxx

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 144 | Karma: +0/-0
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus osvxx
Ats.: n gage problema. HELP!!!
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausio 07, 2007, 17:12 »
ten yra originalus n gage playeris jo istrynt negalima, ar galima? per kitus playerius lievai skamba.

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: n gage problema. HELP!!!
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausio 07, 2007, 17:42 »
1.bandyk formatuot
2.jai tai nepades softo gali but bedos(namu salygom jo neperasysi)
man su 7650 buvo taip pat su blutufu,formatavimas nepadejo.
  • NOKIA N95

Neprisijungęs osvxx

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 144 | Karma: +0/-0
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus osvxx
Ats.: n gage problema. HELP!!!
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausio 07, 2007, 17:44 »
playeris tai telefone irasytas, tai formatuot telefona ar mmc?

Dissss

Svečias
Ats.: n gage problema. HELP!!!
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausio 07, 2007, 18:04 »
pas mane tai 6600 ir as su sita programa FExplorer galiu istrint viska... o jei ka tai bandyk mest kita playery

Neprisijungęs osvxx

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 144 | Karma: +0/-0
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus osvxx
Ats.: n gage problema. HELP!!!
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausio 07, 2007, 21:48 »
o kur galiu formatuot telfono atminti?

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: n gage problema. HELP!!!
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausio 07, 2007, 23:07 »
formatuot gali su tuo kodu kur anksciau rasiau,jai kai ji ivedei dingo visi is telefo foto ir kitka tai ten tas pilnas formatas ir jau buvo,o cia jau kai nusvaigo kad su fexplorer viska istrint tai patyliu  :P
  • NOKIA N95

Neprisijungęs osvxx

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 144 | Karma: +0/-0
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus osvxx
Ats.: n gage problema. HELP!!!
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausio 08, 2007, 17:01 »
bet ten ne wiskas issitryne

Neprisijungęs lelalas

Žinovas
***
Įrašai: 239 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
52 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lelalas
Ats.: n gage problema. HELP!!!
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausio 08, 2007, 17:03 »
nepirmos jaunystes telefas.pats laikas atnaujint sw.man ir durniawo 3650.tai gerai kad pirkau su garantija tai nemokamai perrase ir wiskas susitwarke. o seip sw perrasymas 45lt butu kainawes.
Tureti telefonai: m3888, t2288, c336, m35, 3310, c350, c65, c650, 3410, 3510, 3510i, c550, e398 ir (e313+2100, 6030) sx1 + 3650, x120 ir e616v, m65, cxv70, sx1, a780+6610i,f3,sx1, mpx200, s68, SX1 Carbon Black, e60, v9, SX1 Ice Blue. Dabar turiu w156, x120, i600 ir 7210.