mobiles.lt

Autorius Tema: "WallMaker"  (Skaityta 5629 kartus)

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
"WallMaker"
« Įrašytas: Kovo 29, 2005, 16:01 »
Ją galite rasti Naudinga >> "WallMaker"

Tai tik Beta versija ir jei daug kam patiks, ji bus tobulinama ;)
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs sauliss

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 70 | Karma: +3/-1 | Lytis: Vyras
50 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus sauliss
Ats.: "WallMaker"
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovo 29, 2005, 16:18 »
Kažkodėl matau tik "Neturite teisės duomenų peržiūrai. "  ??? ::)
Padėkime vienas kitam, o ne vienas ant kito...

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: "WallMaker"
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovo 29, 2005, 17:09 »
ar tikrai prisijunges?
turi sone papildomas meniu matytis jei normaliai prisijunges esi
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs Iceman

Žinovas
***
Įrašai: 694 | Karma: +51/-4 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Iceman
Ats.: "WallMaker"
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovo 29, 2005, 17:16 »
Kazkodel man neveikia normaliai. Nera sukurti paveikslelio mygtuko
  • S5

Neprisijungęs sauliss

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 70 | Karma: +3/-1 | Lytis: Vyras
50 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus sauliss
Ats.: "WallMaker"
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovo 29, 2005, 17:22 »
ar tikrai prisijunges?
turi sone papildomas meniu matytis jei normaliai prisijunges esi
Dabar jau veikia. :)
Padėkime vienas kitam, o ne vienas ant kito...

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: "WallMaker"
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovo 29, 2005, 17:33 »
Citata
Kazkodel man neveikia normaliai. Nera sukurti paveikslelio mygtuko
seip turetu buti mygtukas "Atnaujinti"
Tuoj ziuresim :-\
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs Iceman

Žinovas
***
Įrašai: 694 | Karma: +51/-4 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Iceman
Ats.: "WallMaker"
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovo 29, 2005, 17:39 »
Jau yra Atnaujinti mygtukas. Viskas veikia normaliai. Aisq cia tik bandomoji versija, taciau galetu atsiminti ankstesnius nustatymus, nes po atnaujinimo reikia vel is naujo viska statyti ;)
  • S5

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: "WallMaker"
« Atsakymas #7 Įrašytas: Balandžio 15, 2005, 16:47 »
Va tiesioginis adresas iki "WallMaker"
http://www.mobiles.lt/wallmaker

Ji rast galite Pramogu skiltyje
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs BoRdIUrS

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 135 | Karma: +5/-5 | Lytis: Vyras
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus BoRdIUrS
[color=green][b]W200[/b][/color] :) [s][b][color= |
Ats.: "WallMaker"
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugpjūčio 18, 2005, 20:40 »
viskas veikia tik 1 minusas kad yr ten tu ekranu dydziu mazai nu raiskos krc 128x128 cia pvz ;)
  • W200 N73ME E900

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: "WallMaker"
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugpjūčio 18, 2005, 21:06 »
Jau greitai viskas bus geriau graziau paprasciau ;)
Paveikslėlių talpinimas: Imgur