mobiles.lt

Autorius Tema: Del filmuku/klipu...help  (Skaityta 3219 kartus)

Neprisijungęs pix

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pix
Del filmuku/klipu...help
« Įrašytas: Balandžio 08, 2005, 09:12 »
Isirasiau i telefa kelis filmukus ir klipus ir kai paleidi per viduri rodymo ismeta lentale "failas turbut sugadintas"...viena karta issitryne,kai isimeciau antra kart,vel tas pats,tik dabar jau ir neistrina,raso "istrinti negalima" :( Ir neissitrina nei per failu sistema,nei per atminties asistenta, nei per kabeli prisijungus prie kompo... akxciau panasiai buvo,tai tryniau visus vaizdo irasus ir issitryne,negi vel viska reikes trinti?.. gal kam panasiai buvo? (Defragmentavimas nepadeda,laisvos atminties yra)
Respect to xc65;)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Del filmuku/klipu...help
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandžio 08, 2005, 14:27 »
Man panasiai yra buve su SL55 tai kai noredavau foto istrynt. Pabandyk isjungt ir vel ijungt telefona, o tada jau istrynt pabandyk! Man padedavo :)
  • iPhone 8 256GB

Manntas

Svečias
Ats.: Del filmuku/klipu...help
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodžio 05, 2007, 12:45 »
O kajp istrint is config disko toki folderi....As dariausi toki meniu,kad kaj paspaudi meniu wjena toki ikona,ijungia media playeri.Ta playeri rejkejo idet ten pat kur ir ikonus config/flexmenu/.Keliau is kompo per moba su programa vsfe.Bet tas folderis kur buwo playeris buwo parasytas rusiskaj pleer taj vsfe neskaite.Perwadinau normaliai sukrowe(kajp perwadinau tixliai neatsimenu),meniu wejke.Po kiek laiko krowiau kita meniu,ikonos ir *.fs issitryne,bet to playerio folderis ne.Wisaip perwd. neina.Jar istr.

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Del filmuku/klipu...help
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodžio 05, 2007, 13:56 »
Failo attributes pasiziurek, gal nustatyta Read Only. Jei taip, reiketu nuimt varnele nuo tos funkcijos ir tada bandyti istrinti.
  • iPhone 8 256GB

Manntas

Svečias
Ats.: Del filmuku/klipu...help
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gruodžio 06, 2007, 09:41 »
Man tas jar failas taj seniausiaj issitryne.Man neissitrina pats folderis.Ziurejau properties.Varneles nera nei ant read-only,nei ant hidden.Gal neissitrina,nes as ta folderi perwadinau is rusisku rajdziu i "a"(be kabuciu)?Tam folderi sukuriau folderi jmg (bet kajp pawadinau) ziurejau,gal jis issitrins taj tada kazkas blogaj su folderiu a.Bet ir jis neissitrina.Bandziau per kompa,su vsfe,rodo kad preparing data ir nieko newyksta.Ant mobo turiu patcha open disks forever,bet vistiek netrina...Ka daryt?