mobiles.lt

Autorius Tema: Nokia apsaugos kodo panaikinimas  (Skaityta 229693 kartus)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #40 Įrašytas: Kovo 17, 2008, 22:38 »
Na tai tvarkykles kabelio reikėtų įsirašyt, tada pasižiūrėt ar Device Manager nėra kokių geltonų trikampių su Nokia užrašu. Reikėtų atkreipt dėmesį ar Windows sureaguoja į prijungiamą kabelį, ar pats telefonas sureaguoja. Šiaip tai siūlyčiau Symbian variantą bandyt, nes visdėlto N80 yra Symbian modelis.
  • SGS2

Neprisijungęs coblyox

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus coblyox
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #41 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 09:30 »
hm.. pas mane nokia 5300. eina nulaust apsaugos koda? nes pakeiciau ir pamirsau koki uzdejau.. dabar negaliu iveit.. kas gali padet?

EDIT:
kai paspaudziu Read man raso:
Reading Eeprom Area... Error!  :-[
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 25, 2008, 09:50 sukūrė coblyox »

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #42 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 10:20 »
O prie PC Suite prijungei?

Neprisijungęs coblyox

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus coblyox
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #43 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 11:01 »
gi neina. Reikia pasirinkti 'Nokia režimas' ,bet gi neina nes esu uzsidejes apsaugos koda. kuri vakar pakeiciau ir pamirsau koki.

Tikriausiai reikes eit pas meistrus?

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #44 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 11:56 »
Tada, taip

Neprisijungęs coblyox

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus coblyox
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #45 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 13:03 »
o meistrai atrakins?

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #46 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 13:11 »
Taip ir kaina manau bus apie 20lt

Neprisijungęs Brazas

Žinovas
***
Įrašai: 248 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Brazas
Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #47 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 13:50 »
O kodėl man nereikėjo prie Nokia PC Suite prijungt telefono? Atsidarau NSS ir tada darau, ką noriu su savo telefonu, o jei prijungiu prie PC Suite, tada meta klaidą. O norint panaikint apsaugos kodą, man net nereikėjo įjungti telefono.
  • Nokia E50; Nokia 1600 (dužęs ekranas); SE W200i
Pėstieji būna dviejų tipų: vikrūs ir negyvi:D

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #48 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 13:55 »
Tai pasidalink su visais kaip tai darei  :)

Neprisijungęs Brazas

Žinovas
***
Įrašai: 248 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Brazas
Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #49 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 14:59 »
Ką aš žinau, gal aš čia nusišneku:D bet prie PC Suite, kai prijungdavau telefoną, tai per NSS neberasdavo telefono, atjungiu nuo PC Suite, per NSS jau randa. Dabar tiksliai negaliu pasakyti ką ir kaip dariau. Bet žinau, kad visus nustatymus padariau taip lyg ką tik nupirktame telefone, ir apsaugos kodas atsistatė.
  • Nokia E50; Nokia 1600 (dužęs ekranas); SE W200i
Pėstieji būna dviejų tipų: vikrūs ir negyvi:D

Neprisijungęs rajma123

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus rajma123
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #50 Įrašytas: Kovo 27, 2008, 19:53 »
o telefona 7 h reikia su atmintes kartele palikt

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #51 Įrašytas: Kovo 27, 2008, 20:12 »
gali be

Neprisijungęs Winner

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Winner
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #52 Įrašytas: Balandžio 13, 2008, 13:02 »
Jeigu mano tel nokia 6070 tai kokio rusies tel jis yra?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #53 Įrašytas: Balandžio 13, 2008, 13:23 »
Jeigu mano tel nokia 6070 tai kokio rusies tel jis yra?

DCT-4
  • SGS2

Neprisijungęs DwD

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus DwD
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #54 Įrašytas: Balandžio 14, 2008, 20:18 »
man uzhsidejes kodas ant atminties kortos.. ji buvo prie telefono kai pirkau, tel modelis nokia 5610 xpress music, bandzhiau daryt pagal shituos wisus patarimus, bet niekas nesigawo.. o su korta nieko negaliu daryt..;// kas galit padet? ar pirkt nauja korta?

Neprisijungęs Brazas

Žinovas
***
Įrašai: 248 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Brazas
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #55 Įrašytas: Balandžio 14, 2008, 21:13 »
Su ta korta ką nors galima padaryti tik turint Symbian'ą. Kažkur tokia tema buvo pasiieškok tai ten parašyta visa instrukcija kaip ką daryt:) aišku jei netingi ieškot:D
  • Nokia E50; Nokia 1600 (dužęs ekranas); SE W200i
Pėstieji būna dviejų tipų: vikrūs ir negyvi:D

Neprisijungęs DwD

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus DwD
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #56 Įrašytas: Balandžio 14, 2008, 21:41 »
nu blio.. ;DD nu reikia kortos... gaila 40 litu del naujos.. ;DD nes kai zhiurejau mobili.lt tai tokia korta kaip mano kainawo apie 150 lt ;DD o jei nesusitaisys tai mastysim imt 2gb kingstona.. ;] o gal kas galit pasiulyt geresne korta?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #57 Įrašytas: Balandžio 14, 2008, 21:44 »
nu blio.. ;DD nu reikia kortos... gaila 40 litu del naujos.. ;DD nes kai zhiurejau mobili.lt tai tokia korta kaip mano kainawo apie 150 lt ;DD o jei nesusitaisys tai mastysim imt 2gb kingstona.. ;] o gal kas galit pasiulyt geresne korta?

Šita tema ne apie atminties korteles, taip kad siūlyčiau atsakymą susirast forume kuri geresnė. Siūlau pasinaudot Brazo patarimų ir susirast temą apie atminties kortelių atblokavimą naudojantis Symbian telefonu arba nešk meistrams, manau jei turėtų įrangą.... bet dar kartą pasikartosiu...krypstama nuo originalios temos.
  • SGS2

Neprisijungęs ErNi

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ErNi
Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #58 Įrašytas: Balandžio 17, 2008, 16:01 »
Sveiki visi. Padekit man prasom, iskylo problema. Mano telefonas NOKIA 6280. Nusprendziau pasistatyt sau ant klaviaturos apsaugos koda, aisku ji pakeiciau nes visi standartini zino. Koda atsimenu gerai, bet ivedant ji man raso kad jis yra neteisiklingas, kame reikalas ir ka man daryt?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Nokia apsaugos kodo panaikinimas
« Atsakymas #59 Įrašytas: Balandžio 17, 2008, 21:42 »
Sveiki visi. Padekit man prasom, iskylo problema. Mano telefonas NOKIA 6280. Nusprendziau pasistatyt sau ant klaviaturos apsaugos koda, aisku ji pakeiciau nes visi standartini zino. Koda atsimenu gerai, bet ivedant ji man raso kad jis yra neteisiklingas, kame reikalas ir ka man daryt?

Jeigu turi kabelį, naudok BB5 tipams skirtą būdą. Jeigu neturi, išimk bateriją kokioms 10-15 minučių ir paskui atgal įdėjus suvesk tą savo žinomą apsaugos kodą.
  • SGS2