mobiles.lt

Autorius Tema: Extra internetas GPRS  (Skaityta 6716 kartus)

Neprisijungęs Nickasz

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Nickasz
Extra internetas GPRS
« Įrašytas: Rugpjūčio 02, 2006, 18:21 »
Uzsisakius Omnitel Extra GPRS interneta parai,savaitei, menesiui ir sumokejus atitinkama pinigu suma ar yra koks nors limitas megabaitu tarkim per para max 40MB. Ar yra kazkas panasaus, nes butinai reikia zinoti, noriu pasijungti interneta per kompiuteri pasinaudodamas GPRS rysiu.


Neprisijungęs Nickasz

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Nickasz
Extra GPRS internetas
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūčio 02, 2006, 20:22 »
dabar paskambinau uzsisakyt intiko menesiui ir sako paslaugu jums ijungta, taciau as jos nejungiau nes nauja korta sim dar. nezinau kaip db uzsisakyt intika? padekit


Ir kaip man suprast kiek laiko man tai ijungta ir ar as jau db galiu narsyt? Nes as dar neuzsisakiau nei parai nei dienai nei menesiui taciau jau sako jog ijungta, taciau kaip cia yra? nesuprantu tai kiek as narsyt galiuu. Db bijau narsyt ,kad 10 Lt saskaitoj nenumustu padekit.

Neprisijungęs juozazole

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
6 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus juozazole
Ats.: Extra internetas GPRS
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 21, 2007, 19:07 »
speju tu nieko nesupranti arba dar esi extra naujokas.
*nuo pat extra korteles nupirkimo joje yra jau ijungtas gprs intikas.
(seniau veikdavo tik paprastas wap ir budavo gan brangokas; po to gprs budavo galima uzsisakyti parai uz 1lt, savaitei uz4lt, menesiui uz 10 lt, buvo failo dydzio limitas: maksimalus failo atsisiuntimo dydis buvo 300kb, o tu failu po 300kb galima siustis buvo belekiek- kad ir gigabaita- bet butinai failo dydis neturejo virsyti 300kb.) nu o po to padare dar negeriau: panaikino failo limita, panaikino uzsakymo mokesti (parai/savaitei/menesiui)- tiesiog gprs padare prieinama, bet uz mb mokestis buvo 1 lt. tai dabar gali betkokio dydzio failus siustis, bet brangiai: pvz.: 10mb- 10lt. tai tau tereikia susikonfuguruoti savo telefono gprs nustatymus (jei dar tas nera padaryta) ir pradeti naudotis intiku. (seip as naudoju labas dabar). seniau karta viena para teko panaudoti nokia6100 su mini opera grainant torncity.com . tai intensyviai grainant apie 6lt nuejo (bet cia tuebut del paslaugu tiekeju, telefono ir programos kaltes). kazkada bobos-robotes klausiausi, tai sake apie galimybes naudotis ant kompo gprs, bet ten pradejo aiskinti, kad yra menesiniai mokesciai (atrodo 40lt), nu ir aisku greitis butu letas, geriau jau uzsisakyti interneto paslaugu tiekeju interneta (bent jau uz 40 lt tai labai normaliai galima).
bet tau jeigu netinka sitokiomis salygomis naudotis gprs ant kompo (tikriausiai tu naudotum kabeli ir modema, esanti telefone). tai butu pliusai: nera menesinio mokescio ir t.t. minusai: greitis letas: iki 9,6 kb/s; dar turbut pagrindinis minusas (kazkada buvau labai uzsimanes naudotis intiku per kompa, naudojantis telefonu ir suzinojes tiesos info buvau prisibloskes, taigi atejo metas man ir tave pribloksti) mokestis yra uz minutes: keliolika- keliasdesimt centu. taigi, manau, del sios priezasties tu atmestum ir sia galimybe. seniau, kai intike failo dydis buvo didziausias 300kb, tai egzistavo tokios programos (jas turbut ir buvo susikure kompiuteriu specialistai ar kokie hakeriai), kurios ant kompo per telefo gprs siunciantis faila didesni nei300kb padalindavo faila ir tarkim, jei jau budavo atsisiuntes 3 dalis is 15 po 300kb, tai toliau siusdavosi is serverio 4 dali. bet ir tai tau neturetu buti aktualu, nes tikriausiai omnitel extros paslaugu tiekejai suzinojo ir padare taip, kad butu mokama uz duomenis. taigi dar nera pasiekta rysiu technologija tokia, kad ant omnitel extros naudotumeisi (kaip supratau) uz 10 lt per menesi. bet bite yra kazka sugalvojus, (nezinau ar tik abonentams) kur galima naudotis kompe telefo gprs intiku ir uz visai normalia kaina. bet toliau kas kaip yra nerasysiu, nes cia jau kita tema.