Telefonų modeliai > DUK

Visa info lietuviškai apie E398 SW perrašymą

<< < (2/5) > >>

lelalas:
su rsd turbut nera shansu kad gali sugadinti telefona. o cia tokiai informacijai jokio menesio rinkt nereikia :laugh:

KT819GM:
Aciu zmogui pasakytumei, vietoj isjuokimo. Jei gali padaryt geriau - prasom, visada laukiam.

@zidass
Patvarkyk truputi ta savo tut, bent jau klaidas pataisinek. Reiktu perkelt ji i DUK, nes dazna tema, daug klausimu, O flashus perkelsiu ryt i signalo serveri, kad butu paprasciau parsisiust.

lelalas:
as cia neisjuokiau jo. o del geresnio tut tai aisku galejau parasyt,nes pries metus pradejau zaist su  e398. tik i galva tokia mintis nebuvo atejusi O|-)

zidass:
zinai cronus, norejau iskoliot tave jau uz lindima,bet nekoliuosiu,taip su RSD_lite jo nera,bet as jai buciau rases tuo momentu kai gavau pirma sw,o ten ne sw buvo o mp tai tikrai buciau susigadines,na tai gerai lelalas,gali nerinkt ant v3 as ir nerinkau 1menesio max 3 dienos ir persipuciau ,moto e398 daug sunkiau ji daug labiau luzta,beto aciu uz palaikima KT819GM ,nesupratau ka reiskia patvarkyk savo tut,del klaidu nepikyt,pasisakau lietuviu kalba man sudinai sekas, del DUK SI DARBA PADARE CRONUS,o flashus gali perkelt,svarbu kad butu poilgi laika,o  ne pora dienu

KT819GM:
3.4 rsd esu idejes, 3.5 gal ryt jai neuzmirsiu ... O del to pataisymo - velniai nemate, atsiras kas pataisys :) butu gerai kad kas isbandytus mp bei kalbos paketus kur nors padetumet, ar tai man i pasta imestumet, taip pat ideciau i servuka, kad butu ateiciai.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją