mobiles.lt

Autorius Tema: ar yra prie n-gage qd usb kabelis  (Skaityta 8349 kartus)

Neprisijungęs gintis

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 50 | Karma: +0/-3
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus gintis
ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Įrašytas: Balandžio 16, 2005, 12:04 »
ar galima jungti usb laida prie n-gage qd? padėkit

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandžio 16, 2005, 12:38 »
O tai Bluetooth adapteriu ne geriau naudotis? Telefonas bus bent laisvesnis kazkiek, be laidu :)
  • SGS2

Neprisijungęs gintis

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 50 | Karma: +0/-3
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus gintis
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandžio 17, 2005, 10:32 »
nu bet per Bluetooth neina mp3 issaugoti i mmc kortele o per usb kabeli manau eitu

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandžio 18, 2005, 15:03 »
Siaip dar pasiulyciau nusipirk korteliu skaitytuva, jis apie 35lt kainuoja ir iki 2MB/s perkelia failus :) Kabelis tikrai leciau dirbs, patikrintas variantas su SL45 :)
  • SGS2

Neprisijungęs Niccass

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Niccass
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandžio 19, 2005, 19:21 »
nu tikrai su kabeliu labai sparciai dirba

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandžio 21, 2005, 09:54 »
Kiek ieskojau kabeliu siam modeliui neradau :) O ir kabelis nemanau kad taip greit veiktu. Nors ir turint siemens USB kabeli, jo privalumas atsiskleidzia perrasant ar atnaujinant programa, pasiekia 60KB/s. Keliant failus jis pasiekia tik 11.5KB atrodo :) Pirkt korteliu skaitytyva uz 35lt ir galesi ne tik QD naudot :)
  • SGS2

Neprisijungęs toxicity.wab.ru

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +0/-2
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus toxicity.wab.ru
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gegužės 19, 2005, 19:37 »
telefa su bluetooth pajunkt prie kompo dar ko reikia? ar uztenka tlf ir kompo?

Neprisijungęs Iceman

Žinovas
***
Įrašai: 694 | Karma: +51/-4 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Iceman
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gegužės 19, 2005, 21:30 »
telefa su bluetooth pajunkt prie kompo dar ko reikia? ar uztenka tlf ir kompo?
Reikia dar prie kompiuterio prijungti bluetooth adapteri ;)
  • S5

Neprisijungęs toxicity.wab.ru

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +0/-2
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus toxicity.wab.ru
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gegužės 20, 2005, 15:58 »
o jis i komplekta ieina? ar reik atskirai pirkt? kokia kaina jo? per bluetooth grajus eina isikelt kad veiktu?

Neprisijungęs toxicity.wab.ru

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +0/-2
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus toxicity.wab.ru
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gegužės 20, 2005, 16:06 »
ir ar apsimoka mmc 256mb uz 70lt pirkt?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #10 Įrašytas: Gegužės 20, 2005, 17:36 »
Verta! BMS pries pora dienu ziurejau, tai 256MB kainuoja 90lt nauja.
  • SGS2

Neprisijungęs Iceman

Žinovas
***
Įrašai: 694 | Karma: +51/-4 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Iceman
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #11 Įrašytas: Gegužės 20, 2005, 20:36 »
o jis i komplekta ieina? ar reik atskirai pirkt? kokia kaina jo? per bluetooth grajus eina isikelt kad veiktu?

Bluetooth i komplekta manau neieina. Per ji galima siusti is/i telefona zaidimus, melodijas ir t.t. Na pvz. skelbimas:
:+: Naujiena :+: Bluetooth USB Dongle:
Atstumas iki 100 metru
labai patogu, nes nereikia telefono ir irenginio laikyti vienoje plokshtumoje.
didele duomenu perdavimo sparta.
Komplekte yra CD su programine iranga, kad irenginys veiktu be problemu.
Veikia su visais Bluetooth irenginiais, t.y. ausines, peles, klaviaturos, printeriai, telefonai ir t.t.
Kaina - 65 lt.

Paiekojus galima rasti ir pigiau ;). Shiaip tai manau patogu, nes daug nauju telefonu palaiko bluetooth :)
  • S5

Neprisijungęs osiris_nr1

Naujokas
*
Įrašai: 29 | Karma: +0/-4 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus osiris_nr1
Nokia N-gage QD
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #12 Įrašytas: Sausio 15, 2006, 23:39 »
nera QD kabelio pats pagalvok i kuria skyle ji kistum ;D yra mmc readeriai ir bluetooth aqdapteriai tai viskas ko reikia :)
Nokia N-gage QD MMC 256mb

Neprisijungęs DVD

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-3
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus DVD
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #13 Įrašytas: Vasario 06, 2006, 19:10 »
osiris_nr1  jeigu ka tai yra kur kabeli jungt(ne usb) jei pats turi tokia Nokia geriau apziurek  :)
« Paskutinį kartą keitė: Vasario 15, 2006, 23:11 sukūrė DVD »

Neprisijungęs GRUNGE

Naujokas
*
Įrašai: 22 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus GRUNGE
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #14 Įrašytas: Birželio 28, 2006, 14:23 »
prie pirmo n-gageo galima..o jei su qd tai reikia korteliu skaitytuvo.
N-GAGE QD

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Sausio 02, 2007, 20:32 »
korteliu skaitytuvu ira jau po 20lt,o mmc 512mb nauja nei 50lt nekainuoja
  • NOKIA N95

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #16 Įrašytas: Sausio 02, 2007, 20:35 »
Paziurek i data kada veiksmas vyko ...
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #17 Įrašytas: Sausio 02, 2007, 20:39 »
hm  :D as ziuriu cia 3 ar 4 tema nuo virsaus tai neseniai bus sukurta
oi idomu dalyka prisiminiau n7650 nesijunge faktiskai usb nes nebuvo telefono isoreja junkties.O neseniai pasiziuriu i www.rcl.lt kaskoks kabelis ira n7650 com kur nzn kur jungesi.kaskas sake man,kad jungesi prie tu klaveturos kontaktu,bet cia turbut spangimai.visdelto jai taip domina usb gal ir ngage toks dalykas ira
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 02, 2007, 20:55 sukūrė bronius69 »
  • NOKIA N95

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #18 Įrašytas: Sausio 02, 2007, 22:16 »
Tas telefonas persisikiria pusiau, ir ten yra F-Bus bei M-Bus jungties kontaktai ir tiek, bet jei ka - nesamone.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #19 Įrašytas: Sausio 03, 2007, 18:59 »
sakai nera n7650 laido?ar kad prie klaveturos perskirus jungesi?pats esu nekarta ardes n7650 bet net nzn kur gali junktis atsiprasau kad sumaisiau adresus www.biciuliai.lt  ira tas kabelis ir konkreciai parasyta,kad tinka n7650.bet kur jis jungesi,va jo foto:
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 03, 2007, 19:02 sukūrė bronius69 »
  • NOKIA N95

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #20 Įrašytas: Sausio 03, 2007, 19:45 »
Taip, tai as ir sakau, kadangi tas telefonas yra 'slideris' jis skiriasi pusiau, ir tuomet ta kabeli imanoma pajungt. Gal ir neperskyrus imanoma, nors to jaiu as nzn, tik tiek kai su jais tekdavo turet reikalu (risti, kalba) serviso kabelis butent ir jungdavosi perskyrus aparata. Snekejau apie 7650. Ngage QD tokios galimybes isvis neturi jungtis su pc per kabeli.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #21 Įrašytas: Sausio 03, 2007, 20:01 »
jo geras telefonas buvo(moraliskai),atsimenu pirkau uz 300lt tada ejau 5 ar 6klase tai net kelnes smukdavo nuo to "zveries".tik poto kai uzdejau neorginalu virseli klavetura usidarinedama liete kamera nusibruzino kamera...oi of topic biski  ;D bet tai ko tokia durna kabelio junkti padre kazi,ar cia serviso darbuotojam skirta sunktis?kaskur girdejau kad nokios kai perasineja softa jungesi prie sim(cia turbut vel kaskas nuspango)
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 03, 2007, 20:03 sukūrė bronius69 »
  • NOKIA N95

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #22 Įrašytas: Sausio 03, 2007, 20:10 »
Na del tos sim ... nuspango tikrai. O sugalvojo ... gal del to kad ten nera ko lyst, o jei remontuoji vistiek turi skirt per puse ir tiek. Ai jei is tikro pagaliau ju beveik nebera :) smartphone su ~4 mb atminties. Absurdas.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #23 Įrašytas: Sausio 03, 2007, 20:23 »
del atminties tai ten didziauses - buvo  :-[,kai pardavinejau sakiau symbian,mp3,eina nedideli n-gage zaidimai  :D,o kai klausdavo kiek atminties 3,5 ar kiek ten pas ji...bet nors telefonas buvo ziaurei sudrostas galiausiai,bet dziostikas visai net neklibejo,nebuvo jokio laisvumo,kaip pvz ant cx65...
bet taip isena kad sitai nokiai nereikejo boxo softo perasymui atrisimui ir pns.?
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 03, 2007, 20:34 sukūrė bronius69 »
  • NOKIA N95

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: ar yra prie n-gage qd usb kabelis
« Atsakymas #24 Įrašytas: Sausio 03, 2007, 21:09 »
Reikejo boxo, ir t.t. esmej kad naudotis FBUS ar tai MBUS reikejo aparata skirt perpus ir tiek.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein