Telefonų modeliai > Nokia

Nemokamas nokia 6630, 6680, 6681, n70... atrišimas.

<< < (2/15) > >>

gsmXXL:
Kas liecia kabeli, tai tikrai tikna dku-5, o suemuliavus comporta su dku-2 vistiek nieko neiseis (isskyrus tuos kas turi tam tikrus tool"lus) ir comporto emuliacija truputi nepatikimas dalykas, nes veikia nelabai stabiliai ( ragelis gali "nulinkti"), taip kad nesuklyskite ir neisradinekite to, kas jau israsta. Darykit viska kaip parasyta ir viskas bus 100% ok.

lg:
heh, turejau dar viena 6630 be ekrano, tad nutariau paziuret ar neprirista. Stai atsakymas (prisegu)  8)

KT819GM:

--- Citata iš: gsmXXL  Gegužės 14, 2007, 22:40 ---Kas liecia kabeli, tai tikrai tikna dku-5, o suemuliavus comporta su dku-2 vistiek nieko neiseis (isskyrus tuos kas turi tam tikrus tool"lus) ir comporto emuliacija truputi nepatikimas dalykas, nes veikia nelabai stabiliai ( ragelis gali "nulinkti"), taip kad nesuklyskite ir neisradinekite to, kas jau israsta. Darykit viska kaip parasyta ir viskas bus 100% ok.

--- Baigti citatą ---

Kalbejau ne apie dku-2, o apie tai kas per max232 ar tai pl2303 ir panasiai (tas pats galioja ir DKU-5) emuliuoja comport. DKU-2 sukuria virtualu com, kas yra visiskai skirtingas dalykas nuo emuliacijos. Anyway, darykit taip kaip parasyta ir tiek.

gsmXXL:
sorry, ne taip supratau, taip as kalbejau apie virtualu com'a, bet esme metame, cu-42 irgi emuliuoja comporta, bet su siuo kabeliu nepavyko padaryti.
..beje, kas turi HWK, tai Saras jau ikele bb5 atrisima (aisku darosi tik tie modeliai kuriuos daro Dejano programke), bet dar nebandziau.

KT819GM:
HWK eina kaip zveris :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją