mobiles.lt

Autorius Tema: iskilo problema su bluetooh programike  (Skaityta 6965 kartus)

Neprisijungęs poliukas

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus poliukas
iskilo problema su bluetooh programike
« Įrašytas: Rugpjūčio 22, 2007, 23:03 »
taigi nusipirkau bluetooh be cd ir db nerandu normalios programos... kurias radau tai failo dydis negali virsyti 5mb  :-[ gal kas galetu pasiulyti kokia programike kad ejtu didesnius failus siustis?

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūčio 22, 2007, 23:24 »
gavai bluesoleil nepilna versija
  • NOKIA N95

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugpjūčio 23, 2007, 09:40 »
Na turi parsisiust arba BlueSoleil cracka arba parsisiust normalia versija. Ieskok cia:
http://gsmhosting.com/vbb/archive/index.php/t-378891.html
Dar gali ziuret cia, bet gali reikt prisiregistruot:
http://www.fullreleases.com/NewMembers/pre_search.php?act=search&id=7013&search=IVT%20blue%20soleil
Na siaip google uzsidedi tai tu nuorodu daug ismeta
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugpjūčio 23, 2007, 17:07 »
hm, nuo kada bluesoleil reikalingas crack? kai ji pilnai nemokama? :) anyway, jei reikia galiu diska i signalocentra imest.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugpjūčio 24, 2007, 08:24 »
Va siuskis is cia: http://www.bluesoleil.com/download/index.asp , bet del pilnai nemokamos, tai skaityk:  Note: Each BlueSoleil version is free downloaded from BlueSoleil.com, and it works. But if your Bluetooth device is not licensed with this version, BlueSoleil will run with 5M Limitation (Amount of data). If you want to use it with no limitation, please buy it through the online purchase system, which only takes a few minutes. 
Tai va, kadangi itariu, kad pas zmogu yra "Bluetooth device is not licensed " , tai tam ir reikia cracko, kad galetu siusti daugiau nei 5 Mb
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugpjūčio 24, 2007, 10:20 »
isvis juk bt galima naudot su winxp+sp2 be jokiu papildomu programu
  • NOKIA N95

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugpjūčio 25, 2007, 13:51 »
Taciau tuomet truksta daug 'navarotu' jei naudoji vien XP BT stack. O del licensiju nesigincysiu, nes nezinau jei is tikro to.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs poliukas

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus poliukas
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugpjūčio 26, 2007, 10:45 »
joa pas mane be licenzijos... :( ka man dbr daryti?

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugpjūčio 26, 2007, 11:10 »
Nu taigi paskaityk auksciau, parase tau zmogus ko reikia.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugsėjo 17, 2007, 20:30 »
va visiem kam reikia pilnos versijos be limitu ir tt. versija pakankamai nauja BlueSoleil 3.2.2.8 ,ira vidui ir vaistai pats izbandziau.gal kas turit 5 versijos vaistus... ?

kam reikia tas siuskites tik 9mb : http://www.talpink.lt/files/121584
  • NOKIA N95

Neprisijungęs Tomasinas

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Tomasinas
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #10 Įrašytas: Lapkričio 12, 2007, 15:56 »
xebra, o kame gali buti beda, nusipirkau as BT , viska susirasiau ir kompas neranda telo? ka as blogai padarau ar ko nepadarau? :(
  • LG KE850 Prada

Neprisijungęs winci

Žinovas
***
Įrašai: 344 | Karma: +52/-1 | Lytis: Vyras
13 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus winci
Hardcore rules the world |
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #11 Įrašytas: Lapkričio 12, 2007, 19:26 »
hmm...ir aš užsiknisau su "mėlynadančiu". Turiu SWEEX LE000010 ir niekaip ant VISTOS nepakuriu - gamintojo tinklalapį tvarkyklės VISTAI nėra, Bluesoleil 5 versijos su vaistais nepagaunu ... mistika kažkokia. Su XP veikė zaraza...P.S. per "mėlynadantį" mažus failus siųsti iš telefono į kompiuterį siųsti leidžia, o programa (MOBILedit) telefono neranda... čiūdai, pavargau nustatymus keitaliot...
  • NOKIA N8 + NOKIA 3120C + NOKIA BH-609 + NOKIA 7110
NAUDOJAUSI APRATAIS: ERICSSON A2628; MOTOROLA Timeport P7389,V50; LG P500: NOKIA 3120C, 3310, 3510i, 5110, 5210, 6100, 6110, 6230i, 6233, 6510, 6600, 6610, 7110,7360, N95-II, N95 8GB, N97, N8;  PHILIPS Diga, Spark, Savvy; SAGEM RC922; SAMSUNG Galaxy S, R210, C100, E700, X200, X670, J600E, U700, D880; SIEMENS A35, CXV70, SONY CMDX1000, SONY ERICSSON W760i
[/url

Neprisijungęs Tomasinas

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Tomasinas
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #12 Įrašytas: Lapkričio 13, 2007, 19:09 »
hmm...ir aš užsiknisau su "mėlynadančiu". Turiu SWEEX LE000010 ir niekaip ant VISTOS nepakuriu - gamintojo tinklalapį tvarkyklės VISTAI nėra, Bluesoleil 5 versijos su vaistais nepagaunu ... mistika kažkokia. Su XP veikė zaraza...P.S. per "mėlynadantį" mažus failus siųsti iš telefono į kompiuterį siųsti leidžia, o programa (MOBILedit) telefono neranda... čiūdai, pavargau nustatymus keitaliot...

o tai ka padarei ant XP,kad surado tawo tela? nes man kazko neranda telo
  • LG KE850 Prada

Neprisijungęs winci

Žinovas
***
Įrašai: 344 | Karma: +52/-1 | Lytis: Vyras
13 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus winci
Hardcore rules the world |
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #13 Įrašytas: Lapkričio 13, 2007, 19:28 »
Po ranka XP neturiu, bet kiek prisimenu, tai su pelės dešiniu klavišu spragteli ant "mėlynadančio" ženkliuko užduočių juostoje, tada pasirenki greitą prisijungimą, tada - ieškoti prietaisų, tada kai pagauna tavo telefoną, pažymi, kad prisijungtų. Taip pat turi telefone paleist ieškot prietaisų su "mėlynadančiu" ir kai pradeda jungtis abiejuose aparatuose reikia suvesti tą patį PIN'ą..
  • NOKIA N8 + NOKIA 3120C + NOKIA BH-609 + NOKIA 7110
NAUDOJAUSI APRATAIS: ERICSSON A2628; MOTOROLA Timeport P7389,V50; LG P500: NOKIA 3120C, 3310, 3510i, 5110, 5210, 6100, 6110, 6230i, 6233, 6510, 6600, 6610, 7110,7360, N95-II, N95 8GB, N97, N8;  PHILIPS Diga, Spark, Savvy; SAGEM RC922; SAMSUNG Galaxy S, R210, C100, E700, X200, X670, J600E, U700, D880; SIEMENS A35, CXV70, SONY CMDX1000, SONY ERICSSON W760i
[/url

Neprisijungęs Tomasinas

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Tomasinas
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #14 Įrašytas: Lapkričio 13, 2007, 19:33 »
nu wa..telas surado pc, o pc neranda mobo... nebesuprantu kame beda
  • LG KE850 Prada

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #15 Įrašytas: Lapkričio 13, 2007, 19:47 »
O tu kartais neuzslepes savo telefono? ta prasme bluetooth nustatymuose jis matomas ar pasleptas???
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs Tomasinas

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Tomasinas
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #16 Įrašytas: Lapkričio 13, 2007, 19:55 »
O tu kartais neuzslepes savo telefono? ta prasme bluetooth nustatymuose jis matomas ar pasleptas???



telo nustatymuose raso: "Gali aptikti visi"
  • LG KE850 Prada

Neprisijungęs winci

Žinovas
***
Įrašai: 344 | Karma: +52/-1 | Lytis: Vyras
13 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus winci
Hardcore rules the world |
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #17 Įrašytas: Lapkričio 13, 2007, 21:05 »
o tai tau visai nelimpa prie PC - PIN neprašo? Ir kokios firmos "mėlynadantis"? Jei šiandien tau nepavyks, tai ryt darbe pažiūrėsiu - man 6280 prilipo - bendradarbiui kontaktus visus iškėliau ir nuotraukas, muzikos, videoklipukų, temų ir ekrano užsklandų įkėliau...
  • NOKIA N8 + NOKIA 3120C + NOKIA BH-609 + NOKIA 7110
NAUDOJAUSI APRATAIS: ERICSSON A2628; MOTOROLA Timeport P7389,V50; LG P500: NOKIA 3120C, 3310, 3510i, 5110, 5210, 6100, 6110, 6230i, 6233, 6510, 6600, 6610, 7110,7360, N95-II, N95 8GB, N97, N8;  PHILIPS Diga, Spark, Savvy; SAGEM RC922; SAMSUNG Galaxy S, R210, C100, E700, X200, X670, J600E, U700, D880; SIEMENS A35, CXV70, SONY CMDX1000, SONY ERICSSON W760i
[/url

Neprisijungęs Tomasinas

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Tomasinas
Ats.: iskilo problema su bluetooh programike
« Atsakymas #18 Įrašytas: Lapkričio 14, 2007, 15:42 »
o tai tau visai nelimpa prie PC - PIN neprašo? Ir kokios firmos "mėlynadantis"? Jei šiandien tau nepavyks, tai ryt darbe pažiūrėsiu - man 6280 prilipo - bendradarbiui kontaktus visus iškėliau ir nuotraukas, muzikos, videoklipukų, temų ir ekrano užsklandų įkėliau...

nu mobas randa pc, o pc neranda ir jokiu pin nepraso..  bluetooth gamintojas GEMBIRD
  • LG KE850 Prada