mobiles.lt

Autorius Tema: motorola l6 su l7 softu  (Skaityta 2646 kartus)

Neprisijungęs Andriusv

Naujokas
*
Įrašai: 30 | Karma: +0/-1
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Andriusv
motorola l6 su l7 softu
« Įrašytas: Rugsėjo 18, 2007, 23:11 »
Norececiau suzinoti ar gerai veikia motorola l6 su l7 softu ? Ruosiuosi persirasyti softa savo motorolos l6 i l7. O lagu neatsiranda perrasius?

Neprisijungęs opis

Naujokas
*
Įrašai: 40 | Karma: +0/-0
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus opis
Ats.: motorola l6 su l7 softu
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjo 22, 2007, 11:43 »
nu cia geras bajeris :) dar sugalvok i l6 windows mobile isirasyt :D ne, geriau pradziai symbiana, kad maziau lagu butu :)
Įrašyta: Rugsėjis 22, 2007, 11:42
o jei rimtai tai neis i l6, l7 softa irasyt :P

Neprisijungęs miramix

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-2
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus miramix
Ats.: motorola l6 su l7 softu
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gegužės 17, 2010, 21:55 »
Labas o kaip motorolai perasyt softa butennt L6? buciau labai dekingas jei padetumet



Norececiau suzinoti ar gerai veikia motorola l6 su l7 softu ? Ruosiuosi persirasyti softa savo motorolos l6 i l7. O lagu neatsiranda perrasius?

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3169 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: motorola l6 su l7 softu
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gegužės 17, 2010, 22:05 »
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs aran

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus aran
Ats.: motorola l6 su l7 softu
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gegužės 18, 2010, 12:45 »