mobiles.lt

Autorius Tema: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)  (Skaityta 43465 kartus)

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Įrašytas: Rugsėjo 28, 2007, 11:33 »
Na ka, jau atejo laikas truputi ir apie vartotojus parasyt, ne vien apie tai kad visi meistrai blogi, mala suda ir panasiai, todel cia kartas nuo karto parasysiu kokia absurdiska situacija. Pradziai dvi:

1. Zmogus atnesa Siemens S65, papraso perrasyt programa, palieka aparata ir iseina. Programa jam perrasoma, taciau niekas nesikeicia, aparatas kimba, ir apskritai dedasi visokios nesamones. Zinant kad siemens turi savu niuansu su CPU, o ipac S65 su savo RAM, meistras paskambina zmogui, pranesa kad programa nepadejo ir todel reiktu ziuret mechaniskai, taip pat kaina gali keistis. Na zmogus sutinka, o aparatas padedamas i eile, kol bus galimybe prie jo prisest. Po ~4 dienu prie (na savaites gal) zmogus vel paskambina, meistras pries diena jau pradejes krapstyt ta aparata, taciau gedimo neranda, pokalbis su pardaveju ir zmogumi:

k. Sveiki, norejau pasiteiraut del siemens s65 kvito numeris 0000xxx
p. Na kolkas dar jusu siemens nepadarytas
k. kodel nepadarytas?
p. todel kad meistras neranda gedimo priezasties. Ta pacia sekunde kai bus sutvarkytas jums bus paskambinta.
k. bet zadejot sutvarkyt iki xx dienos, o dabar jau kelios praejes tas terminas
p. tikejomes standartinio gedimo, todel ir nustatem termina, taciau yra ne tai ko tiketasi, todel viskas 'uzsitempe'. Jei galit dar palaukit, jei negalit laukt, atvykit pasiimt aparato, jo bukle identiska pries jums atnesant, tik programos versija naujesne.
k. na jus zadejot sutvarkyt, taciau nesutvarket todel as kreipsiuos i ne maisto ir veterinarijos tarnyba su skundu kad nesutvarkot aparato.

Moralas: Jei nesi isitikines kad sutvarkysi kokia nors N95 su rysio problemomis, geriau to aparato is vis neimk, nes po to bus skundas :)

2. Zmogus atnesa 6600 su ivairiomis problemomis: Sudauzytas LCD, korpusas ir panasiai. Meistras viska sutvarko, taciau negali patikrint ar tikrai viskas veikia, nes uzdetas apsaugos kodas, nuskaicius programatoriumi kodo vistiek nepriima nes ar tai primaigytas ar tai dar koks velnias. Na anyway, meistras paskambina zmogui, paklausia ar telefone nera kokios tai svarbios info ir t.t., nes aparatui reikes nuimt apsaugos koda atstatant gamyklinius parametrus, zmogus pasako kad nera jokios svarbios info, todel galima atstatyt viska taip kaip naujam aparatui. Zmogus pasiima aparata, iseina ir uz valandos grizta. Pokalbis su pardaveju, o po to ir su dar 3 zmonem, tam tarpe ir as :)

k. mano aparatas pries tai grojo mp3, buvo pilna programu, o dabar tuscias, cia kodel.
p. todel kad jusu aparatas dabar yra standartines programines irangos, t.y. visos idiegtos programos buvo treciuju saliu.
k. ta prasme? reiskia kad aparatas nebegros mp3 ir apskritai bus tuscias?
p. ne ta prasme, o ta kad jums reikia isidiegt tas programas kuriu norite paciam, galu gale kad jos laisvai prieinamos internete.
k. vistiek niekas man cia neaisku, viskas buvo, viskas grojo, o dabar nieko nebera, cia jau kazkas ne taip ...

ilga diskusija, ir man visgi teko idet ta mp3 player, taip pat ir codekus idejau, tam kad su zmogumi nesipykt, taciau nuo kada tai remonto imones kalte, jei zmogus buvo perspetas?

Moralas: Reikia labai smulkiai isklausinet, ar tas yra, ar to nera ir panasiai.

Tik ka daryt, jei tu klientu per diena daugiau nei 100 (vien tam kas susije su remontu) o dar visokios kitos nesamones ir panasiai. Todel manau kad zmogus jau atejes turetu jau iskart zinot, ka reikia issaugot, taip pat suprast kad nera taip jau paprasta zaist su tais aparatais, kai galu gale cia forume zmones nei patch kiti nesugeba isidet, nors viskas 'step by step' aprasyta.

B.R.
SC
Įrašyta: Rugsėjis 28, 2007, 11:16
Toliau, nesusije su remontu, taciau susije su zmoniu logika. Kalbasi klientas ir pardavejas:

k. sveiki, pries dvi dienas palikau mobiliaka patvarkyt.
p. sveiki, duokite kvita, paziuresim ar jau sutvarkytas ir t.t.
k. ai, palikau kvita namie ...
p. gerai, ar turit savo asmens dokumenta?
k. neturiu
p. pasakykit pavarde, paziuresiu ar bent sutvarkytas. Taip pat koks aparatas, modelis?
k. petras petraitis, aparatas nokia atrodo, o gal siemens, nu toks maziukas, ai nejau neatsimeni, pries dvi dienas gi tik palikau.
p. per dvi dienas cia tuzinas aparatu praeina, kaip mes galim atsimint, o kas jam buvo sugede?
k. nesikrove, kai ikisi pakroveja nieko nerode.

Na paieska truko apie gera pusvalandi, kol rado pagal pavarde ta aparata, o ten sudauzytas ekranas ir jis nieko nerode, (SE K700). Taciau kad ir kaip butu, be kvito ar tai bent be dokumento niekas aparatu pas mus neatiduoda, todel kliento buvo paprasyta atsinest dokumenta ar tai kvita jei nori atsiimt aparata. (nuostatai ant sienos kabo galu gale), rezultatas buvo: visi isvadinti idiotais, kad jis taip ilgai pralauke ir negauna dabar savo telefono, jis gi nekaltas kad pamirso kvita, bei kad nei teisiu neturi, nei kad paso ar tai id korteles nesinesioja. Tai buvo senokai, ir po to laiko niekas nebeateina pasiimt (apie 11 menesiu jei teisingai pamenu) :) Galu gale, ant kvitu yra parasytos laikymo salygos, kad po pranesimo neatsiemus aparato per 3 men, jis bus demontuojamas. Remonto imones, ne saugyklos, taciau vistiek laikomi apie 2 metus kol galu gale kantrybe neislaiko. Tai tiek siai dienai.  :laugh:


Na dar viena trumpa: :)

Ateina zmogus, klausia kiek kainuoja pakeist Z520i SE sleifa, pardavejas pasako kaina, zmogus tuomet paklausia o kiek vien sleifo kaina, pardavejas ir atsako. Na zmogus pamasto, pamasto, ir sako - plesikai, parduokit man ta sleifa, pats pasikeisiu, gi ten nera kas veikt ji pakeist. Na kliento norai ispildomi, nusiperka jis ta sleifa, nusiperka atsuktuva. Sekancia diena ateina, aparatas maiselyje, sleifas per puse nutrauktas, ir sako - na gal ir ne plesikai visgi esat ... :)

Moralas: Ne viskas taip paprasta, kaip gali pasirodyt is pirmo zvilgsnio, dar ir viena Lietuviska patarle galima pritaikyt apie goduma. :)

Sekantis apie senus zmones:

Ateina moteriske, sako - mano Philips diga nebesikrauna, kas galetu but? Jai pakeicia baterija, nes aparatas jau senas, ir viskas veikia. Tuomet moteriske paklausia: Ar galima butu ivest Lietuviu kalba ... Jai atsako: kad niekas nebeves, nes ten bla bla... Ir moteriske tuomet sako: Ka man dabar daryt, as tai angliskai sneket nemoku? Jos paklausia - o kam jums angliskai sneket? o ji atsako - tai jei telefone nera lietuviu kalbos, kaip as susisnekesiu? :)

B.R.
SC
« Paskutinį kartą keitė: Rugsėjo 28, 2007, 16:54 sukūrė KT819GM »
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs grazhvee

Specialistas
****
Įrašai: 1379 | Karma: +42/-0 | Lytis: Vyras
396 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus grazhvee
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjo 28, 2007, 13:39 »
nu jo jauciu ten tau smagu, nes tokiu prisirenk  :laugh: nu siaip truksta info zmonems nes pas mus vistiek tos technologijos ateina veliau, o i zmoniu galvas dar leciau  :) tas su mp3 playeriu viska pasako  :)
  • Daug, net netelpa surasyti visu :D

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4222 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugsėjo 28, 2007, 14:05 »
cia tom temom galima kalbet ir kalbet...pas mus buna ir zmones "priklauso nokijų klubui" cia reiskia kad turi nokia telefona ....  :D ir "atėjus vidurnakčiui paima rusai" - kiek išsiaiškinau, tai čia žmogus gyvena prie rusijos sienos, pajungtas roamingas ir padarytas tinklo pasirinkimas automatinis ir automatiškai persijungia prie rusų operatoriaus  :laugh: ir meistru pas mus pilna kurie atlenkiamus, atstumiamus korpusus "be problemu patys pasikeicia" na visokiu zmoniu yra, manau visokiu ir reiki  ;) ir spauda iskviesta buvo del omnitel garantinio telefono, na kuom as kaltas kad pardaviau veikianti o po dienos sugedo...ju teises yra atiduot taisyt, pasikeist i nauja ar atsiimt pinigus, bet tvarka tokia, kad jau sita reikala reikia rist ne su mumis, mes tik galim padet iki MTTC nusiust. manau is bet kurios taisyklos isrinktum tokiu epizodu kruva ir jei sukurtum filma, tai jis tikrai nenusileistu holivudinem ar rusu komedijom  :laugh:
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjo 28, 2007, 14:11 »
Na sposu tai tikrai buna  :D Vienas isimintiniausiu man, sis:
Atejo bobute gal kokiu 60-70m ir klausia:
-Ar turit TELE2 pakroveju?
-Turiu  :) ir visiem tinklam.
-Tai duokit man viena
Tada praejo koks pusvalandis, kol issiaiskinau kokiam modeliui reikia, nes ji neturejo su savimi aparato. Sakiau gal pirma laiko prazilsiu su ja  :D Bet ispudis visam laikui liko  :)

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugsėjo 28, 2007, 16:05 »
daugumoi reliamia gyvenime visi toki minedai  :-\ nieko naujo neisgirdau.
  • NOKIA N95

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugsėjo 28, 2007, 16:55 »
As sia tema pradejau, kad zmones nebeapsimetinetu kvailiais per daug, nes puse ivykiu atsitinkanciu aps mus ir kitose imonese yra ne kvailumu paremtos, o pinigine israiska, kai zmogus kvailai remiasi istatymu, nors nieko is to vistiek neislos.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugsėjo 28, 2007, 21:45 »
as papasakosiu nutikima kuris visiskai nejuokingas pries kokius pora metu kai pats buvau minedas nunesiau telefona i taisikla kai atejau atsimt reikejo sumoket 60lt o as turejau 50lt + 10lt metaliniais o kokius 2 lt isvis baltais centais.tai taisitojas sako kai turesi normaliai 10lt ta tai atnesk ir atiduok,o as kaskaip taip neatnesiau.kita vertus jis pats kaltas balti centai irgi pinigai...  :-\

sutikit mano pasakojimas nelinksmas  8) bet sita tematika neturiu ka daugiau pasakot...
  • NOKIA N95

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1316 | Karma: +148/-1 | Lytis: Vyras
53 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugsėjo 29, 2007, 00:45 »
... kai zmogus kvailai remiasi istatymu, nors nieko is to vistiek neislos.
na man tikrai teko išlošt kai savo laiku įsigijau Siemens S55 už M55 kaina vien dėl to kad mano nokia 3510i buvo brokuota ir dar norėjo pripaišyt kad lindau į jos vidų (buvo garantinis tel) ;)
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugsėjo 29, 2007, 12:05 »
Na Cronus nesi kvailas, todel i si pogrupi ir nepateksi, nes manau skiri tai ka reikia, O sitas skyrelis yra apie 'minedus' kaip dj gerbiamas bronius paminejo :)
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3172 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2158 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugpjūčio 10, 2010, 22:17 »
Užmiršot šią temą, chebryt, juk nutikimų daug įvyksta. Prie progos papildykit :)
  • LG Nexus 5x

  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugpjūčio 12, 2010, 11:00 »
Ateina bobute i taisykla:
-Man reikia pataisyt telefona...
-O kas jam yra?
-Kai man skambina- jis visas dreba, pataisykit kad nedrebetu....
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +181/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugpjūčio 12, 2010, 11:15 »
Ateina bobute i taisykla:
-Man reikia pataisyt telefona...
-O kas jam yra?
-Kai man skambina- jis visas dreba, pataisykit kad nedrebetu....

Geras, geras ;D
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #12 Įrašytas: Rugpjūčio 14, 2010, 17:21 »
Užmiršot šią temą, chebryt, juk nutikimų daug įvyksta. Prie progos papildykit :)
Tai kad forumas vezlishkas pasidare, net uzeit nesinori....
Įrašyta: Rugpjūtis 12, 2010, 11:49
Nu va, forumas pradejo normaliai veikt man, tai tuo paciu ir nauja istorija...

Ateina moteris i taisykla su sena Nokia....
-Istrinkite man interneta is telefono. Seka cia mane visokie, skambineja... Jau viena telefona i upe ismeciau....

Na ir dar viena...
Be abejo vel moteris, su nauja, bet visai paprastute Nokia...
- As trumpam, man biski reikia, cia nieko nekainuos (jos zodziai meistrui!!!). Man reikia telefone pakeisti data, vakar pirkau telefona, tai (keiksmazodis) pardavejas per 5 minutes nieko nesugebejo paaiskinti....
Prasideda nuotolinis aiskinimas ka reikia spausti kad pasikeisti data. Datos keitimas truko apie 10 minuciu, bambuke visiska...
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

Neprisijungęs winci

Žinovas
***
Įrašai: 343 | Karma: +52/-1 | Lytis: Vyras
13 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus winci
Hardcore rules the world |
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #13 Įrašytas: Rugpjūčio 15, 2010, 00:43 »
Gal ne visai apie mobilius, bet į temą - buvau pas remontininkus ir nugirdau tokį pokalbį tarp meistriuko ir statybininko grįžusio pavasarot iš skandinavų : "Turiu LAKTOPĄ norvegišką, ar padarysit lietuvišką, kažkokį šūdą reik kiek žinau įdėt" Meistriukas : "Ką turi?". Statybininkas "Laktopą". Meistriukas : "Supratau...atnešk parodyt". Atvelka statybininkas iš šalia stovėjusios Audi A6 asusą neblogą (įtariu "nupūstą" Norvegijoj) ir sako: "Į LAKTOPĄ įdėk, kad būtų lietuviškas, windouzus ir žaidimų ir internetą, galiu mokėt 100 eurų, ar išeis padaryt per savaitę?" :D
  • NOKIA N8 + NOKIA 3120C + NOKIA BH-609 + NOKIA 7110
NAUDOJAUSI APRATAIS: ERICSSON A2628; MOTOROLA Timeport P7389,V50; LG P500: NOKIA 3120C, 3310, 3510i, 5110, 5210, 6100, 6110, 6230i, 6233, 6510, 6600, 6610, 7110,7360, N95-II, N95 8GB, N97, N8;  PHILIPS Diga, Spark, Savvy; SAGEM RC922; SAMSUNG Galaxy S, R210, C100, E700, X200, X670, J600E, U700, D880; SIEMENS A35, CXV70, SONY CMDX1000, SONY ERICSSON W760i
[/url

Neprisijungęs Dzyga

Žinovas
***
Įrašai: 547 | Karma: +123/-18 | Lytis: Vyras
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Dzyga
;) |
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #14 Įrašytas: Rugpjūčio 15, 2010, 10:42 »
Gal ne visai apie mobilius, bet į temą - buvau pas remontininkus ir nugirdau tokį pokalbį tarp meistriuko ir statybininko grįžusio pavasarot iš skandinavų : "Turiu LAKTOPĄ norvegišką, ar padarysit lietuvišką, kažkokį šūdą reik kiek žinau įdėt" Meistriukas : "Ką turi?". Statybininkas "Laktopą". Meistriukas : "Supratau...atnešk parodyt". Atvelka statybininkas iš šalia stovėjusios Audi A6 asusą neblogą (įtariu "nupūstą" Norvegijoj) ir sako: "Į LAKTOPĄ įdėk, kad būtų lietuviškas, windouzus ir žaidimų ir internetą, galiu mokėt 100 eurų, ar išeis padaryt per savaitę?" :D
 
Uz 100 as jam pilna harda buciau filmu, zaidimu prirases ir padares per diena. :D
  • C510, N95, E5, W595 ir t.t.
Mokau žuvį plaukiot…

Neprisijungęs winci

Žinovas
***
Įrašai: 343 | Karma: +52/-1 | Lytis: Vyras
13 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus winci
Hardcore rules the world |
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #15 Įrašytas: Rugpjūčio 15, 2010, 12:55 »
Tai ir padarė - pasidomėjau, per 4 val. viskas ore, tik su interneto įrašymu bėdų turėjo  ;D mozilą įgrūdo ir pasakė, kad čia internetas, dar wifi pamokino pajungt.
  • NOKIA N8 + NOKIA 3120C + NOKIA BH-609 + NOKIA 7110
NAUDOJAUSI APRATAIS: ERICSSON A2628; MOTOROLA Timeport P7389,V50; LG P500: NOKIA 3120C, 3310, 3510i, 5110, 5210, 6100, 6110, 6230i, 6233, 6510, 6600, 6610, 7110,7360, N95-II, N95 8GB, N97, N8;  PHILIPS Diga, Spark, Savvy; SAGEM RC922; SAMSUNG Galaxy S, R210, C100, E700, X200, X670, J600E, U700, D880; SIEMENS A35, CXV70, SONY CMDX1000, SONY ERICSSON W760i
[/url

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +297/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #16 Įrašytas: Rugpjūčio 15, 2010, 14:06 »
Pasisekė meistriukui. :)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +181/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #17 Įrašytas: Rugpjūčio 15, 2010, 15:25 »
Čia truputį ne į temą, bet tiks :)

Atėjau į kiką, pirkt žuvim ėsti :) Žiūriu, gražus augalas + nebloga nuolaida :) Prieinu prie paradavėjos ir klausiu, kokio apšvietimo reikia šiam augalui. Na tipo žemo, vidutinio ar aukšto apšvietimo lygio reik augalui, kad jis gerai augtų :) Atsakymą gavau: na tai koks akvariume yra ašvietimas, toks ir tiks, negi kitą dėsi :D Čia žodis į žodį atpasakojau :D
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #18 Įrašytas: Rugsėjo 30, 2010, 18:44 »
Paklausimas per Skype... Pentagonas ir Interpolas mus seka...

<<< zekit radau nokia n95 8gb ir noriu suzinot ar jis nepajunktas per palidova—
TOMAS, Šiandien 18:20
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +181/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
« Atsakymas #19 Įrašytas: Rugsėjo 30, 2010, 19:04 »
Paklausimas per Skype... Pentagonas ir Interpolas mus seka...

<<< zekit radau nokia n95 8gb ir noriu suzinot ar jis nepajunktas per palidova—
TOMAS, Šiandien 18:20

Net nežinočiau ką jam atsakyti  ;D
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision