mobiles.lt

Autorius Tema: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)  (Skaityta 16964 kartus)

Neprisijungęs zolookas

Naujokas
*
Įrašai: 32 | Karma: +1/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zolookas
Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Įrašytas: Lapkričio 01, 2007, 14:39 »
Šis gidas išsamesnis už kitus, be to paaiškinama kaip "aktyvuoti" iTunes ir patasyti bluetooth adresą

Kadangi vis dar daug kam kyla klausimų kaip kas kur ir kada, nusprendžiau išversti savo anglišką gidą.
Taigi, perrašius softą
Pliusai:
* iTunes ir kitų corelet'ų palaikymas (MediaViewer, VirtualCorelet)
* AAC audio palaikymas (groja .m4a audio failus ir groja video su aac garsu)
* Video filmavimas
* Režimas lėktuve
* Palaiko java atminties kortelėje ir java diegimą iš atminties kortelės
* Greičiausiai (manau 100%, bet negali nuspėt) atriš telefoną (jeigu buvo pririštas)

Minusai:
* Bus pažeista garantija (e398 jau seniai negamina, todėl turbūt niekas galiojančios garantijos neturi ir garantiją galima susigražint atstačius pilną atsarginę kopiją (backup))
* Rodos, labiau naudojama baterija
* Nėra grojaraščių (playlists) palaikymo standartiniame muzikos grotuve.

Mums reikės:
* USB kabelio (nesvarbu originalus ar neoriginalus). Bluetooth nepalaikomas!
* Pilnai pakrautos baterijos (jeigu baterija išsikraus softo perrašymo metu ją reiks kažkaip pakrauti (pvz.: nusipirkti baterijos įkroviklį (kuris krauna bateriją be telefono) arba pakrauti kitame telefone) telefonas atsisako perrašyti programinę įrangą, jeigu baterija išsikrovusi)

Gidas:
1. Įdiekite tvarkykles (drivers) (prisijungimo duomenis motorolos puslapyje tiem, kas nenori registruotis galima rasti čia: http://www.bugmenot.com/view/developer.motorola.com)
2. Atsisiųskite BTmanager.
3. Paleiskite ir paspauskite "Backup seems" mygtuką.

4. Pasirinkitę katalogą, kuriame jūs išsauosite bluetooth adresą. Atsiminkite tą katalogą.
5. Padarykite pilną atsarginę kopiją (net nebandykit praleisti šio žingsnio!)
6. Pasidarykite sms žinučių, telefonų knygos, interneto nustatymų ir multimedijos atsargines kopijas
7. Atsisiųskite 42R_for_all (full)
8. Atidarykite flashbackup programą (tą pačią kurią naudojot padaryti pilnai atsarginei kopijai) ir darykite kaip paveiksliuke:

9. Po to, kai perrašymo procesas baigsis, atjunkit telfoną nuo kompiuterio, išimkit bateriją ir vėl ją įdėkite. Dabar paspauskite ir laikykite * ir # ir nealeidžiant šių mygtukų nuspauskite raudoną (įjungimo) mygtuką. Jūs įjungsite telefoną flash režime.
10. Išsirinkite bet kokį "monsterpack" tinkantį e398 iš čia ir atsiųskite bei išpakuokite
11. Atverkite flashbackup ir darykite kaip 4 žingsnyje, bet dabar pasirinkite .shx failą iš išpakuoto monsterpack archyvo:


Čia galima sustoti ir nebetęsti jeigu nenorite turėti veikiančio iTunes ir normalaus bluetooth adreso (neturint jo, telefonas gali neveikti su kai kuriais bluetooth įrenginiais)

12. Atsisiųskite p2ktools3 ir TomeQ seem failus
13. Paleiskite p2ktools3, paspauskite "mobilaus telefono" piktogramą ir pasirinkite p2k mode:

14. Darykite kaip šiame paveiksliuke:

     1) Paskirinkite seem editor
     2) Įveskite "01c4" seem laukelyje
     3) Paspauskite "Load from file" mygtuką
     4) Pasirinkite 01C4_0001.seem iš išpakuoto TomeQ seems failų archyvo.
15. Atverkite flashbackup ir darykite kaip šiame paveiksliuke:

16. Dabar paspauskite "Setup" ir pažiūrėkite kur laikomos jūsų atsarginės kopijos (backups). Atverkite tą katalogą.

17. Jūs rasite .bin failą pavadintą panašiai kaip "E398 PDS Backup (07-07-18_170723).bin" arba "E1 iTunes PDS Backup (07-07-18_170723).bin" (bus pavadinime žodžiai PDS Backup, data ir bus .bin failas). Tai jūsų PDS atsarginė kopiją.
18. Atsisiųskite PDStool
19. Išpakuokite PDStool į savo atsarginių kopijų katalogą ir paleiskite PDStool.
20. Paspauskite "..." mygtuką ir pasirinkite savo PDS atsarginės kopijos .bin failą, po pasirinkimo paspauskite "Parse" mygtuką:

21. Atsiras naujas katalogas jūsų atsarginių kopijų kataloge pavadinimu "seems". Uždarykite PDStool.
22. Atidarykite "seems" katalogą ir nukopijuokite "035B" failą iš TomeQ seems archyvo.
23. Atvarkite bluetooth atsarginės kopijos katalogą (žr. 4 žingsnį). Pervadinkite "00AB_0001.seem" failą į "00AB". Ir nukopijuokite "00AB" failą į "seems" katalogą.
24. Atverkite "seems" katalogą ir darykite taip: ištrinkite "0371" failą, pervadinkite "01C4" failą į "0371", padarykite "01C3" failo kopiją (copy-paste), pervadinkite 01C3 failo kopiją į 01C4 (dabar 01C3 failas toks pats kaip 01C4).
25. Atverkite PDStool vėl ir darykite kaip paveiksliuke:

     1) Paspauskite "Assemble"
     2) Pasirinkite "4"
     3) Pasirinkite "9"
     4) Du kartus paspauskite pele ant "seems" katalogo
     5) Paspauskite ant "0001", laikykite "shift" mygtuką klaviatūroje, paslinkite sąrašą iki galo, pažymėkite paskutinį failą (0371), atleiskite "shift" mygtuką. Visi failai dabar turi būti pažymėti.
     6) Paspauskite "Assemble"
26. Jūsų "seems" kataloge atsiras naujas "PDS.bin" failas.
27. Atsisiųskite XVI32 hex editor
28. Atverkite juo "PDS.bin" failą ir pastatykite kursorių ant antro nulio:

29. Klaviatūroje surinkite "13" ir taip jūs pakeisit "09" į "13". Išsaugokite failą ir uždarykite XVI32.

30. Atverkite flashbackup ir darykite kaip šiame paveiksliuke:

     1) Pasirinkite PDS backup
     2) Pažymėkite "Disable backup compressional and support for compressed backups"
     3) Pasirinkite "PDS.bin" failą iš "seems" katalogo
     4) Paspauskite "Restore"
31. Atlikta! Jeigu kažkas nepavyko, atstatykite pilną atsarginę kopiją (atžymėkite "Disable backup compression and support for compressed backups" kad galėtųmėte naudoti savo asarginę kopiją)

Į klausimus ne į temą neatsakinėsiu
« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 01, 2007, 15:01 sukūrė zolookas »
  • S500i/E398

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: Gidas: Perrašom E398 sotą (patchintą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #1 Įrašytas: Lapkričio 01, 2007, 14:55 »
labai geras ir saunus gidas
  • NOKIA N95

  • westsite

Neprisijungęs mamutas112

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 124 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
15 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mamutas112
mano telas |
Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #2 Įrašytas: Lapkričio 01, 2007, 15:24 »
Bravo tikrai saunus gidas.nors man nereikia bet manau kitiems tikrai prawers
  • NOKIA 5200+1GB micro sd memory card
Mamutai dar neismire:D

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #3 Įrašytas: Lapkričio 01, 2007, 15:59 »
Bravo tikrai saunus gidas.nors man nereikia bet manau kitiems tikrai prawers
Pritariu, tikrai saunus tut'as..Man jo taip pat nereikia,bet gal kada gyvenime prireiks  :laugh: 
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs lelalas

Žinovas
***
Įrašai: 239 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
52 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lelalas
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #4 Įrašytas: Lapkričio 03, 2007, 18:50 »
ir visdelto viska daug paprasciau ir greiciau as darydawau.
Tureti telefonai: m3888, t2288, c336, m35, 3310, c350, c65, c650, 3410, 3510, 3510i, c550, e398 ir (e313+2100, 6030) sx1 + 3650, x120 ir e616v, m65, cxv70, sx1, a780+6610i,f3,sx1, mpx200, s68, SX1 Carbon Black, e60, v9, SX1 Ice Blue. Dabar turiu w156, x120, i600 ir 7210.

SoFtAzz

Svečias
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gruodžio 18, 2007, 14:23 »
mano telefui sakes  :frown: :'( :'( :'( :'( :'(

Neprisijungęs lauris1992

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lauris1992
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gegužės 03, 2008, 19:17 »
kaip padaryti pilna atsargine kopija http://www.maxedmobiles.com/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=32 man to saito nepaleidz :D :D :D ;)

Neprisijungęs zidass

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 174 | Karma: +1/-1
113 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zidass
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #7 Įrašytas: Liepos 01, 2008, 15:54 »
o kaskas nauja su kure posta ,pamenu kai as buvau sukures,visai padora buvau padares,bet klaidos lietuviu :)

Neprisijungęs zidass

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 174 | Karma: +1/-1
113 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zidass
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #8 Įrašytas: Liepos 11, 2008, 19:08 »
Tikrai Geras postas,bet tik nesuprantu ko ten meta i kaskoki linka vis.
Beto asmeniskai kaip ir minejo smiriukas
Viska daug paprasciau ir greiciau as dariciau.

1 atsisiusciau flash---backup-3.0.058.rar
http://rapidshare.com/files/128736985/flash---backup-3.0.058.rar.html

2 atsisiusciau RSD_Lite_3.3
http://rapidshare.com/files/128738768/RSD_Lite_3.3.rar.html

3 atsisiusciau
mp
http://www.e398mod.com/content/category/7/13/30/

4 atsisiusciau LT kalba lithuanian--r373--0.987-lp-71
http://rapidshare.com/files/128752139/lithuanian--r373--0.987-lp-71-.rar.html

seka.... isirasai Flash&Backup 3,tada darai Backup full 32mb,backup issisaugo ten kur isirasiai flashbackup,
tada eini i write date, select file,surandi sw R373_G_0E.30.42R_for_all,
kur issisaugojai pc,ir spaudi write date,ir lauki apie max 12-14min kol isiraso sw.

Tada isirasai taip pat lp lt kalba
 R373_G_0E.30.42R_for_all
jei jusu tel yra su sw 372 pradzia,
tai jus negalesit mp isirasyt kuriame yra itunes ir filmavimas,
ir kai isirasysit ,R373_G_0E.30.42R_for_all,
nebus dar filmavimo,reikes mp atsisiust ,tada viskas bus jau .

Beto, perrašant SW patartina persijungti į Flashmode. Režimas įjungiamas laikant * su # ir įjungimo mygtuką.
JEI KA NETAIP PASAKIAU,GALIT PATART ARBA PAPEIKT,
as pats viska ieskojau ir persirasiau taip ,DAR KARTA SEKMES

Del Itunes atnaujinimo ir Bluetooth nieko negaliu sakyt,nes pries 2 metus kaskur,nebuvo tokiu daliku.
Įrašyta: Liepa 11, 2008, 02:42
Pamirsau paminet flashbackup tik gali daryt 15 kartu Backup,bet as idejau keygen tai nezinau ar veiks ,bet ir tie 15 kartu pasidaro visiskai pilnai
Įrašyta: Liepa 11, 2008, 02:46
beto is rapidshare gali siust tyik viena karta ir tados reikia laukt kokia val kol vel galesi siust arba perkraut modema bet yra kytas budas.
Hide_ IP_ Platinum_3.43+keygen
http://rapidshare.com/files/128921649/Hide__IP__Platinum_3.43_keygen_tfile.ru_.rar.html
tik neatnaujinkite

Neprisijungęs lelalas

Žinovas
***
Įrašai: 239 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
52 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lelalas
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #9 Įrašytas: Liepos 28, 2008, 20:00 »
ne smiriukas apie paprastesni varianta kalbejo. as taip pat kaip tu darydavau. tik flashbackup sena versija buvo ir nieko nelimituodavo kiek kopiju daryti.
Tureti telefonai: m3888, t2288, c336, m35, 3310, c350, c65, c650, 3410, 3510, 3510i, c550, e398 ir (e313+2100, 6030) sx1 + 3650, x120 ir e616v, m65, cxv70, sx1, a780+6610i,f3,sx1, mpx200, s68, SX1 Carbon Black, e60, v9, SX1 Ice Blue. Dabar turiu w156, x120, i600 ir 7210.

Neprisijungęs zidass

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 174 | Karma: +1/-1
113 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zidass
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugpjūčio 11, 2008, 02:51 »
cia ir nelimitouja,bet nuo ijungimo limitas 15 kartu o jei prog neisjungta gali kyta mot prisijungt ir dw daryk nors simtus

Neprisijungęs egiuxz

Žinovas
***
Įrašai: 289 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus egiuxz
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugsėjo 21, 2008, 16:56 »
Jei kam nepasiseke,labai paprastas budas prikelti boot loaderi http://www.youtube.com/watch?v=PrXzGud6aPg&NR=1

Neprisijungęs Bildukas

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Bildukas
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #12 Įrašytas: Balandžio 09, 2009, 11:05 »
perrasinejau motorolos e398 softa ir dingo elektra,dabar tel neisijungia ir neina irasyt naujo softo,net boot loader nerodo ir net kai prie flash and backup pajungiu tai tik raso phone connected ir daugiau nieko. gal galit padet? ar jis jau nebepataisomas? :frown:

Neprisijungęs xsius

Naujokas
*
Įrašai: 38 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
15 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus xsius
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #13 Įrašytas: Balandžio 12, 2009, 21:18 »
perrasinejau motorolos e398 softa ir dingo elektra,dabar tel neisijungia ir neina irasyt naujo softo,net boot loader nerodo ir net kai prie flash and backup pajungiu tai tik raso phone connected ir daugiau nieko. gal galit padet? ar jis jau nebepataisomas? :frown:

Man atrodo taippat buvo, http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,7457.0.html
Va cia buvo mano kurta tema ir joje yra parasyta ka reikia daryti.
  • Motorola e398, Sony Ericsson Xperia Pro

Neprisijungęs evaldas986

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus evaldas986
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #14 Įrašytas: Birželio 22, 2009, 17:51 »
pas mane bootloadet isijungia ir soft rasosi tik kad neiraso... ar gali taip del pc but.. dw padekit

Neprisijungęs roobis

Žinovas
***
Įrašai: 523 | Karma: +39/-3 | Lytis: Vyras
120 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus roobis
at the moment @ Nokia 6220c
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #15 Įrašytas: Rugpjūčio 29, 2009, 11:29 »
Norėjau pasiteiraut iš kur Motorolai v3x gaut lt softą, kad būtų lt kalba?

Neprisijungęs filmas

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus filmas
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #16 Įrašytas: Gruodžio 14, 2009, 21:00 »
Sveikas maciau kad forume labai reiskiesi, tai pamaniau kad galetum man padeti.. Ka daryti kai as isijungiu savo motorola e398 ir ten praso kazkokio tai kodo? Ar reikia perrasyti visa softa? Ka galetum man patarti?

Neprisijungęs roobis

Žinovas
***
Įrašai: 523 | Karma: +39/-3 | Lytis: Vyras
120 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus roobis
at the moment @ Nokia 6220c
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #17 Įrašytas: Gruodžio 15, 2009, 14:40 »
o konkrečiai gali parašyt kokio kodo?

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #18 Įrašytas: Gegužės 25, 2010, 14:00 »
Cia ziuriu ne vienam man iskilo tokia problema kad nori i V3 ikelt lietuviu kalba bet niekur nerandu failu. senieji puslapei su ikeltu softu nebeveikia. gal kas turit is seniau atsisiunte ir galit numest linka?

SW R374_G_0E.40.79R
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs roobis

Žinovas
***
Įrašai: 523 | Karma: +39/-3 | Lytis: Vyras
120 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus roobis
at the moment @ Nokia 6220c
Ats.: Gidas: Perrašom E398 softą (patch'intą iš E1 ROKR)
« Atsakymas #19 Įrašytas: Gegužės 25, 2010, 14:10 »