mobiles.lt

Autorius Tema: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?  (Skaityta 8431 kartus)

Neprisijungęs TeaR

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TeaR
Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Įrašytas: Lapkričio 22, 2007, 19:51 »
Rusu forumuose yra kazka pamineta, perrasius i walkmano kokio garso draiverius ar kazkas tokio. Su kokia programa tai butu galima padaryti ir gal galima butu suzinoti kur daugiau apie tai info rasti? Geriau butu LT kalba.

Neprisijungęs piktazzz

Naujokas
*
Įrašai: 28 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus piktazzz
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Lapkričio 23, 2007, 10:16 »
Taip galima.
cia programa su kuria atidarysi k810 failu sistema http://topse.ru/files/file2010.html
cia garso driveriai http://topse.ru/files/cat47.html susirask ten ju daug yra tik atsitaikyk
toliau atidarai far menedzeri spaudi f11 tada s (aisku jau buk isjunges tel) ir enter.
laikydamas c mygtuka nuspaudes prijunk kabeli poto atidarai FS teks palaukti siek tiek nueini i ifs/system/setings/accoustik istrini senus ir yrasai naujus ;)
cia draiveriai usb jei neturi http://topse.ru/files/file2726.html

Neprisijungęs TeaR

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TeaR
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Lapkričio 23, 2007, 10:31 »
O kokia rizika? Kas gali buti ne taip? Ir pagal ka parinkti draiverius akustikos? Nu kaip sakei atsitaikyk


[Man FAR paspaudus F11 ir S ismeta errora "Unknown exeption", plugin will be unloaded] kas blogai?

[Far nepasileido, su XS++ prikonektinau telefona, suuploadinau po viena faila ir lygtais pagarsejo, paimiau draiverius ten kur tam psl buvo for k810i, o kas bus jei sukelsiu ten tuos draiverius walkmano su megabass, veiks jie? Aisku megabass neatsiras ane?]
« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 23, 2007, 12:40 sukūrė TeaR »

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 158 | Karma: +0/-0
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lauris47
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #3 Įrašytas: Lapkričio 23, 2007, 12:37 »
man atrodo kad piktazzz nusisnekejo cia isvis , nes far manager neima k810 nes ten cid 51 ar koks ten o far max ima 49 . krc parsisiuks xs++ i jo folderi files to upload kuri tokius folderius ifs/settings/acoustic i paskuti sukeli visus draiverius (sound) tada ieni i xs programa prijungi telefa (phone off hold c plug in cable..) eini fsx tada spaudi tiesiog start fsx .jau irasei ! jei neveiks cia org http://www.talpink.lt/files/780627 :)

Neprisijungęs TeaR

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TeaR
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #4 Įrašytas: Lapkričio 23, 2007, 21:45 »
man atrodo kad piktazzz nusisnekejo cia isvis , nes far manager neima k810 nes ten cid 51 ar koks ten o far max ima 49 . krc parsisiuks xs++ i jo folderi files to upload kuri tokius folderius ifs/settings/acoustic i paskuti sukeli visus draiverius (sound) tada ieni i xs programa prijungi telefa (phone off hold c plug in cable..) eini fsx tada spaudi tiesiog start fsx .jau irasei ! jei neveiks cia org http://www.talpink.lt/files/780627 :)

jau rasiau, kad susikeliau, dabar klausimas ar galima i k810i sukelti walkmano draiverius, nenoriu ekperimentuot, gal yra jau bandziusiu

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

Moderatorius
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #5 Įrašytas: Lapkričio 24, 2007, 17:59 »
Galima, pvz is W880 normaliai skamba. Nors naujoji K810i versija taip pat gana neblogai groja.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs bikerboy

Naujokas
*
Įrašai: 23 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bikerboy
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #6 Įrašytas: Lapkričio 26, 2007, 17:27 »
nu *CENSORED* as ki irasiau  savo k800i driver garso tai wisas garsas kolonka treska
  • Se k810 ,Se t610 ,nokia n95 8gb.
K800i@K810i  >cam driver 35 fps >accustic>fun layer>modded menu>changed player fm radio apperance>vkp pached

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

Moderatorius
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #7 Įrašytas: Lapkričio 26, 2007, 22:13 »
Tai neleisk ant to 'viso garso' ir netraskes. Kas per mada, jei ant auto spidometro yra uzrasas 260 tai mieste tiek ir lakstai?

p.s. sorry, uzsimirstu kad didzioji dalis cia esanciu dar negalvoja apie teises :)
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gruodžio 01, 2007, 12:25 »
o k800i blogai eina ir per ausines ir per garsekalbi?blogiau uz k750i?
  • NOKIA N95

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

Moderatorius
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gruodžio 01, 2007, 16:38 »
Faktiskai = K750 su standartiniais driver.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #10 Įrašytas: Gruodžio 01, 2007, 21:09 »
kazi imanoma?as manu kad isvis neitu irasyt,o apie telefono jungimasi galima but uzmirst

"if you flash k800i to a w8xxx phone you will gain walkman but the camera and the joystick will NOT work!!"
  • NOKIA N95

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 158 | Karma: +0/-0
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lauris47
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #11 Įrašytas: Gruodžio 01, 2007, 21:42 »
kazi imanoma?as manu kad isvis neitu irasyt,o apie telefono jungimasi galima but uzmirst

"if you flash k800i to a w8xxx phone you will gain walkman but the camera and the joystick will NOT work!!"
http://youtube.com/watch?v=jMxY9xu4scs
http://youtube.com/watch?v=9OP6oMvsRds
Kaskur dar maciau kad k800 to w880 veikia ir kamera

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #12 Įrašytas: Gruodžio 01, 2007, 23:04 »
fake
  • NOKIA N95

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 158 | Karma: +0/-0
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lauris47
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #13 Įrašytas: Gruodžio 03, 2007, 12:48 »
fake
paaiskinka kiap fake , jauciu mokeciau k800 to w880 bet nzn kai su kamera ir mygtuku viduriniu  , taspats cid taigi . apsvietimas lengva tiesiog sviesos efektus pakeiti , ekrano draiverius .... nu nzn kai gausiu k800i meginsiu ! :D

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #14 Įrašytas: Gruodžio 03, 2007, 14:52 »
tau cia ne pc ar kokia kita plati platforma.ten skirtumu daugiau negu gali isivaizduoti
  • NOKIA N95

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 158 | Karma: +0/-0
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lauris47
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #15 Įrašytas: Gruodžio 05, 2007, 12:40 »
"tau cia ne pc" nori pasakyti kad pc paprastesnis nesudetingesni ? :D

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #16 Įrašytas: Gruodžio 07, 2007, 22:31 »
pc universlaesnis o telefonas....tai kaip teteris.
PS.tam kur numetei k800i klavetura neveike valdo telefona per my phone explorer,kamera kur tu matei neveike o buvo paleistas video
  • NOKIA N95

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 158 | Karma: +0/-0
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lauris47
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #17 Įrašytas: Gruodžio 08, 2007, 14:59 »
kaip as nepastebeciau kada jungia kamera ? o kada video ? kad su my phone explorer tu cia nebloagai isivartei bet tikrai ne ! ten viskas ore buvo man atrodo : eina i menu pasirenka kamera paraso more help tada atidaro lesi ir kamera isijungia , del apsvietimo tai tikrai ne taip kaip tu sakai yra daug paaiskinimu kaip reflashint pvz k800 to k810 toiu atveju nebeveikia klavieturos apsvietima san es mechanine k810 dalis skirasi nuo k800 tai tiesiog modifikuota k800 ar net paprsata ligt efects ikeli ir vsio i flie system ...

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

Moderatorius
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #18 Įrašytas: Gruodžio 09, 2007, 23:16 »
Na is mano praktikos is K800 darant i K810 nereikia nieko modifikuot, nes visi efektai veikia kuo puikiausia. Nebent hw revizija keitesi. Taciau kazkodel abejoju tuom.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #19 Įrašytas: Gruodžio 12, 2007, 17:28 »
"he just connected to my phone explorer version 1.6 which has virtual keypad. useing the pc he plays arround the phone. (no big deal).
and if you flash w880 fw and replace the display and camera drivers the display and camera work :) (tried it)"
"
jai jau tikrai kamera veikia tai klavetura manau irgi imanoma sutvarkyti bus kai eis packint db2020...
bet kas isto jai garsas eis prastas.
Vistiek as nesuprantu nejaugi su k800i neina nieko padaryt...  ::) joki draiveriai niekas nepadeda,kad bent per ausines normaliai grotu.Kiek suprantu ten idetas prastesnis cipas
kuris atsakingas uz garsa.O per garsekalbi kodel tyliai.Negi mazesnis k800i,nei k750i...
http://www.youtube.com/watch?v=jMxY9xu4scs

« Paskutinį kartą keitė: Gruodžio 12, 2007, 17:38 sukūrė bronius69 »
  • NOKIA N95

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

Moderatorius
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #20 Įrašytas: Gruodžio 12, 2007, 19:39 »
Naujoji versija R8BA024 gana smarkiai pagyvino garsa visiems K800 - K810 aparatams. Siaip idejus W880 acoustics, garsas sustipreja, taciau 'zemu' maza. Garso stiprintuvelis ir visa kita uz garsa atsakinga hw (mechanine dalis) yra identiska W850 ir panasiai.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs Dzigitas(pinkiz)

Naujokas
*
Įrašai: 38 | Karma: +0/-0
18 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Dzigitas(pinkiz)
Ats.: Ar galima padaryti kad k810i grotu garsiau?
« Atsakymas #21 Įrašytas: Sausio 10, 2008, 16:52 »
reik nauju graso draiveriu ir gros garsiau ;)