mobiles.lt

Autorius Tema: del fs ir fw  (Skaityta 3087 kartus)

Neprisijungęs robertita11

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 106 | Karma: +0/-1
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus robertita11
del fs ir fw
« Įrašytas: Gruodžio 13, 2007, 11:04 »
kuom jie skirias?(zalia esu ant tokiu dalyku). as noriu sawo se atstatyti wiska kajp ish gamyklos(i standartinius nustatymus),taj ka man daryt?softa perrasyt?pas mane cid 52 red

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: del fs ir fw
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gruodžio 13, 2007, 13:00 »
taip, reikia perrasyt softa
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: del fs ir fw
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodžio 13, 2007, 13:17 »
  • SGS2

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 158 | Karma: +0/-0
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lauris47
Ats.: del fs ir fw
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodžio 13, 2007, 17:09 »
Nu profai nusisnekejot isvis perasyti softa  :laugh: eini i menu settings pirma grafa ten master reset tada ir bus tau standartiniai gamykliniaia parametrai , bet patikek tas nieko tau naudingo neduos ...

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: del fs ir fw
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gruodžio 17, 2007, 10:30 »
Nu profai nusisnekejot isvis perasyti softa  :laugh: eini i menu settings pirma grafa ten master reset tada ir bus tau standartiniai gamykliniaia parametrai , bet patikek tas nieko tau naudingo neduos ...
Ir nori pasakyt kad taip padarius atsiras visi gamykliniai paveiksliukai, melodijos ir t.t....  ??? Kazko tai abejoju, kad atstacius parametrus telefonas telefonas bus kaip is gamyklos....Siaip neaiskumas yra klausime...ar norima padaryt tik gamyklinius parametrus ar norima padaryt kad butu viskas kaip naujam telefe...bet as supratau kad nori kad butu kaip naujam telefe...taigis manau reiktu perrasyt softa... ::)
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

Moderatorius
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: del fs ir fw
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gruodžio 17, 2007, 18:32 »
SEUS SEUS SEUS SEUS :)
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: del fs ir fw
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gruodžio 18, 2007, 08:24 »
Na jeigu ji zalia ant tokiu dalyku tai ir zodis SEUS jai mazai ka gali tepasakyti  ;D
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 158 | Karma: +0/-0
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lauris47
Ats.: del fs ir fw
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gruodžio 23, 2007, 16:50 »
Priesingai neatsiras bet visi issitrins ... Klausimas buvo kaip atstatyti gamyklinius parametrus - nustatimus paprasciau , o ar cia tavo paveiksliukai ??? Antras varijantas parsisiusti is sony ericsson.com su mobiliaku net zalias moketu ...

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: del fs ir fw
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gruodžio 28, 2007, 08:59 »
Priesingai neatsiras bet visi issitrins ... Klausimas buvo kaip atstatyti gamyklinius parametrus - nustatimus paprasciau , o ar cia tavo paveiksliukai ??? Antras varijantas parsisiusti is sony ericsson.com su mobiliaku net zalias moketu ...
Buvo rasyta "as noriu sawo se atstatyti wiska kajp ish gamyklos (i standartinius nustatymus)"...tai jei jau taip skaitai pazodziui, tai zodziai "wiska kajp ish gamyklos: tai ir reiskia viska, o ne tik parametrus....skaityt reikia. O viskas pagal mane ir reiskia viska , t.y. ir visi nustatymai, paveiksliukai, melodijos, zaidimai ir t.t....Na o jei sakai kad perrasius softa nieko neatsiras, o tik viskas issitrins, tai tada Tau neturiu ka pasakyt. Atlek iki manes ir padarysiu as tau....ir pamatysi, kad kaip ir minejo atsiras visi paveiksliukai kaip ir is gamyklos, o zmogaus sukelti, prifotografuoti zinoma dings.
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.