mobiles.lt

Autorius Tema: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?  (Skaityta 12814 kartus)

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Įrašytas: Sausio 18, 2008, 15:55 »
ATSISIUNCIAU SYSGFX ICONUS,GAL GALIT PASAKYTI SU KUO JUOS YKELTI IR KAIP?
PAS MANE W810I CID49
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 18, 2008, 22:03 sukūrė Wyshniukas »

Neprisijungęs palelekas

Naujokas
*
Įrašai: 22 | Karma: +0/-0
8 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus palelekas
W800
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausio 18, 2008, 17:47 »
kur reik ideti sitas ikonas Sysgfx Icons   nes idejau i meniu tai nieko??

Neprisijungęs bugatis

Žinovas
***
Įrašai: 395 | Karma: +30/-1 | Lytis: Vyras
166 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bugatis
Ats.: ATSISIUNCIAU SYSGFX ICONUS,GAL GALIT PASAKYTI SU KUO JUOS YKELTI IR KAIP?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausio 18, 2008, 21:44 »
As be didesnio wargo forumo paieskoje radau wisa tai :) bet wien is pricipo tau @rmi nesakysiu kurioje temoje ;D

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausio 19, 2008, 21:38 »
na pasakyk ;)
Įrašyta: Sausis 18, 2008, 21:55
plys nes as nerandu :(
Įrašyta: Sausis 19, 2008, 09:30
???????????????????????

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausio 20, 2008, 11:39 »
NE Į TEMĄ: Mieli forumiečiai, arba parašot nuorodą arba visai nieko nerašot. Paskutinius kelis įrašus ištryniau, nes toks kaip ir šaipymasis buvo.
  • SGS2

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausio 20, 2008, 20:44 »
tad jai zinot kaip ikelti pasidalinkit tai su manimi :)
Įrašyta: Sausis 20, 2008, 17:57
niekas man nepadeda :(

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausio 21, 2008, 17:03 »
@rmi sakei, kad jei duosiu linka kur viskas surasyta ka daryt tai neberasysi cia su savo sysgfx irasymu... tai as nusprendziau, kad tu nezystum tau tiesiog cia nukopint Denuko aprasyma kaip viska padaryt...


Šis patch'as skirtas keisti telefono programinės įrangos ikonas, taip pat juo jūs galite pakeisti Media Player ar radijos išvaizda.
Įrašymas:
1.Prieš įrašydami patch'a į telefoną jūs turite sukurti jam skirtą aplanką telefone ar atminties kortelėje. Aplanko sukūrimo vieta priklauso nuo jūsų pasirinkimo. Atsidarykite *.vkp ir perskaitykite instrukcijas. Direktorijos gali būti štai tokios:
K510,W200,W300,W550,W810,Z550
/Kita/gfx
arba
/Paveikslėliai/gfx
arba
/sysgfx (aplankas kuriamas atminties kortelėje)
K600,K750,W700,W800
/Kita/ini (įkelkite tgfx.ini failą)
/Kita/sysgfx
2.Atsidarius patch'ą su Notepad redagtorium, taip pat galima pasirinkti ikonų tipa: *.PNG *.GIF *.JPG (Paprastai *.PNG būna jau parinktas, beje siūlau palikti šį ikonų tipą).
3.Tada įrašome patch'ą į telfoną su XS++ 3.1 arba užpatchinam FW su GSlide.
4.Galiausiai į gfx arba sysgfx aplanka įrašome ikonas perkraunam telefona ir viskas. Cool
Sąrašiukas ką galite pasikeisti :

    * Media Player (Walkman 1.0)
    * Media Player (Walkman 2.0)
    * Ikonos
    * Tiuningo paketai


Paimta is http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,6142.0.html 10 zinutes.

Ir @rmi naudokis paieska!
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 21, 2008, 17:05 sukūrė smiriukas »
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausio 22, 2008, 15:12 »
suvalgiau brt jiokio tolko  :( isikeliau sysgf failus kaip parasyta,atsisiunciau ten ta pacha atrodo ikeliau i tel ir nk,viskas kaip buvo...
Įrašyta: Sausis 22, 2008, 14:55
O GAL GALIT IMESTI LINKA GERO W810I PACH?

Neprisijungęs bugatis

Žinovas
***
Įrašai: 395 | Karma: +30/-1 | Lytis: Vyras
166 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bugatis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausio 22, 2008, 18:40 »
@rmi tawo telefo modelis ir cid tokie patys kaip mano W810I CID49, skirtumas tik toks kad nenurodei sawo sw wersijos, asmeniskai pas mane yra r4ea031, kaip jau turbut pastebejai gerbamasai anoje temoje patchai yra tik trim sw wersijom, jau mano mineto r4ea031, r4db005 ir r4ea031, todel jei neradai sawo sw wersijos tarp siu triju rakink trink ar kitaip apleisk sita tema, priesingu atweju parsiunti ir irasai sawo wersijos patcha, poto TELEFONO atminty "kita" folderyje sukuri gfx folderi, ir i jy keli ikonas...
Nesugawok paklaust kaip reikia paziuret sw wersija nes tokiu atweju as pasiulysiu rakint trint ar kitaip apleist sia tema :D

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausio 22, 2008, 18:52 »
pas mane sw kaip pas tave ir is tu yra tas pachas as ji perasau su setool2life nes per xs neleidzia,sukuriu tada folderi ikeliu ikonas ir niekas niekada nepasikeicia...o pwz noriu ymesti batarkes at tik rysio sysgfx tai reikia atskirus folderiu daryti?
Įrašyta: Sausis 22, 2008, 18:44
o su kuo jus uzpachinat?

Neprisijungęs bugatis

Žinovas
***
Įrašai: 395 | Karma: +30/-1 | Lytis: Vyras
166 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bugatis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausio 23, 2008, 12:52 »
as ir ir patchinau su setools, o tu gal wisus failus meti netiesiogiai y ta gfx folderi? kaip cia db tau paaiskint... tam gfx foldery NEGALI buti JOKIU folderiu ten turi buti wien tik .PNG failai, zodziu i ta gfx folderi reikia mest wisus png i kruwa, tiek baterijos atwazidus tiek rysio tiek kitas ikonas kokias tik nori susidet, jokiu atskiru folderiu gfx aplanke kurt nereikia... tikios supratai..

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #11 Įrašytas: Sausio 23, 2008, 15:28 »
na va as iejiau per tel kiti padariau foldeji jame gfx,tada tfra atsiusta pacha per setool2life uzpachinau ijumgiu tel per laida ikeliu iconas ,isjumgiu tel ijumgiu ir nieko???kame bairis,o gal ne taip kaip nors pachinu...na ijumgiu setool 2life ikeliu pacha i MISC files,tada spaudziu WRITE SCRIPT...

Neprisijungęs bugatis

Žinovas
***
Įrašai: 395 | Karma: +30/-1 | Lytis: Vyras
166 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bugatis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #12 Įrašytas: Sausio 23, 2008, 15:44 »
nzn.. dar specialiai del tawes perziurejau patcha ir jame wiskas buwo taip kaip mes tau ir sakeme daryt, nebent pats per notepad redagawai patcha?
Istikruju nzn daugiau ka tau patart, man rodos kad tu wistiek kazka ne taip darai

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #13 Įrašytas: Sausio 23, 2008, 18:23 »
cia ryna tiesa,su notepadu nieko nekeiciau pache kuri atsisiunciu,na o ka ten pakeist reikia kai ji isijumgi?
Įrašyta: Sausis 23, 2008, 18:20
o gal galetum kuri pac tsirasej man nuoroda imestum,jau gera?

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #14 Įrašytas: Sausio 23, 2008, 19:54 »
viska padarau,bet nk nepasidaro,netg nzn del ko :( nors ir rasau sysgfx ar gfx tas pac...

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #15 Įrašytas: Sausio 23, 2008, 20:48 »
na isijumgiu setool2life --tada isikeliu pacha i MISC spaudziu WRITE CSRIPT na ir taip persirasau...
Įrašyta: Sausis 23, 2008, 20:44
as esu siap dar softa persirases i vodofone,bet tai juk neturi prasmes i sysgfx

  • MOBILES.LT

Neprisijungęs Miscreated

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 187 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
95 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Miscreated
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #16 Įrašytas: Sausio 23, 2008, 23:49 »
Va aš tau duodu gerą walkman skin'ą kurį pats naudoju savo W810i CID49.. Pabandyk ir parašyk, ar veikia..

http://uzeik.net/files/2316/EXUS_Lite_Orange_Walkman_Skin.rar
  • iPhone 4


Neprisijungęs bugatis

Žinovas
***
Įrašai: 395 | Karma: +30/-1 | Lytis: Vyras
166 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bugatis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #17 Įrašytas: Sausio 24, 2008, 00:14 »
@rmi kai irasinejant pacha ismeta lentele kur reik pasirinkt yes ar no ka renkies? :D manrods zinau kamebeda ten pas jy ;D ;D

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #18 Įrašytas: Sausio 24, 2008, 15:07 »
SPAUDZIU NO :)

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #19 Įrašytas: Sausio 24, 2008, 16:56 »
man atrodo reikia spaust no tik tada pradeda normaliai persirasyneti...

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #20 Įrašytas: Sausio 24, 2008, 17:29 »
pachu siaip nerases,dar nereikejo.o tai rasyti sysgf ar gfx ...ar nera skirtumo?

  • MOBILES.LT

Neprisijungęs Miscreated

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 187 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
95 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Miscreated
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #21 Įrašytas: Sausio 24, 2008, 17:50 »
pachu siaip nerases,dar nereikejo.o tai rasyti sysgf ar gfx ...ar nera skirtumo?

Per SeTool2Lite į misc lauką keli tą total_replace***.vkp patchą, spaudi Write Script. Parašo, kad norint ištrint patchą spausti YES, norint įrašyt - NO. Jei paklausia, ar tęsti įrašymą, tačiau nesutampa kelios reikšmės, spaudi Yes.

Įjungi telefoną, kataloge KITA susikuri folderį "gfx" ir ten sukeli failus su galūnėm .png (arba kokią buvai nurodęs patche).. Kas dar gali neveikt? Išbandžiau ant savo ir ant dviejų klasiokų telefonų - veikia.
  • iPhone 4


Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #22 Įrašytas: Sausio 24, 2008, 19:47 »
tai yes spaust
Įrašyta: Sausis 24, 2008, 19:37
o gal softa persirasyti,ne vodofone ,o i koki kita,gal del fofto neveikia?

Neprisijungęs bugatis

Žinovas
***
Įrašai: 395 | Karma: +30/-1 | Lytis: Vyras
166 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bugatis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #23 Įrašytas: Sausio 24, 2008, 21:09 »
no spaudi kai klausia nori pakeist ar istrint patcha, yes spaudi kai sako jog keiciasi kazkokie scriptai ir klausia ar wistiek testi... Miscreated as ir nesuprantu kaip tam @rmiui dar kazkas neweikia.. :D
Įrašyta: 2008-01-24, 21:08:33
Citata
o gal softa persirasyti,ne vodofone ,o i koki kita,gal del fofto neveikia?
swarbiausia kad softas atitiktu nurodytuosius... o jis ten bus baltic, asia, ar dar belenkoks nera reiksmes

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #24 Įrašytas: Sausio 24, 2008, 21:18 »
net softa per nauja persirasiau,tada normaliai ta pacha persirasiau is pradziu no paskui yes spaudziu,viska darau kaip parasyta,bet nk nepasikeicia,keista ::)

Neprisijungęs bugatis

Žinovas
***
Įrašai: 395 | Karma: +30/-1 | Lytis: Vyras
166 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bugatis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #25 Įrašytas: Sausio 24, 2008, 21:46 »
net softa per nauja persirasiau,tada normaliai ta pacha persirasiau is pradziu no paskui yes spaudziu,viska darau kaip parasyta,bet nk nepasikeicia,keista ::)
Visiskai neisiwaizduoju ka daugiau tau patart, issisemiau...

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #26 Įrašytas: Sausio 25, 2008, 13:50 »
Galiu patart tik su far manager patch'us irasinet.. Su far manager man visada isiraso patchai.. O kaip tai padaryt tikrai yra info forume.. Tad naudokit PAIESKA ir bus viskas ok.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #27 Įrašytas: Sausio 25, 2008, 14:03 »
 gal kas turit kita pacha,sitas gal man netinka?

Neprisijungęs bugatis

Žinovas
***
Įrašai: 395 | Karma: +30/-1 | Lytis: Vyras
166 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bugatis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #28 Įrašytas: Sausio 25, 2008, 14:48 »
wisiem tinka o tau jau ne? ypac kai telefonai wisiskai wienodi :D nebespank, jauciu net kito patcho nera, nes tame paciame patche nieko mandresnio nepribursi

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #29 Įrašytas: Sausio 25, 2008, 17:29 »
na kame tada esme? :eek:

ziogeliss

Svečias
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #30 Įrašytas: Sausio 25, 2008, 17:47 »
man niekaip neveikia skinai muzikos grotuvo skinai

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #31 Įrašytas: Sausio 26, 2008, 17:45 »
man vapse nk neveikia :-X
Įrašyta: Sausis 25, 2008, 17:56
nk nebus su tais iconais :frown:

Neprisijungęs afaustas

Naujokas
*
Įrašai: 34 | Karma: +0/-0
27 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus afaustas
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #32 Įrašytas: Sausio 26, 2008, 21:16 »
O galbut jus irasete SYSGFX v2.0, kuriame reikia i /tpa/user/other/ini (ar koki nors panasu kataloga) irasyti faila tgfx.ini, kurio turinys turi buti toks: [GfxFolder]: /katalogas. Pvz.: /tpa/user/other/sysgfx, tada ten sukeliate ikonas, arba gal keliamu ikonu pavadinimai netokie (pavadinimas turi buti sudarytas is keturiu sesioliktainiu skaiciu pvz.: E65F.PNG, o pavadinimai skirtinguose firmware gali skirtis). O jeigu rasant patcha keli baitukai nesutampa, tai geriau jo NERASYTI, o ieskotis kito, nes rasant netoki patcha tel gali pradeti nenormaliai veikti ir paskui gali prireikti perrasyti Firmware, nes blogo patcho teisingai pasalinti neiseina, nes tie keli baitukai buvo kitokie negu nurodyta patche. Ir geriausia rasymui naudokite FAR.
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 26, 2008, 21:18 sukūrė afaustas »

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #33 Įrašytas: Sausio 27, 2008, 09:06 »
na nzn,bet kitiems tai normaliai veikia tas pachas.

Neprisijungęs bugatis

Žinovas
***
Įrašai: 395 | Karma: +30/-1 | Lytis: Vyras
166 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bugatis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #34 Įrašytas: Sausio 27, 2008, 16:48 »
O galbut jus irasete SYSGFX v2.0, kuriame reikia i /tpa/user/other/ini (ar koki nors panasu kataloga) irasyti faila tgfx.ini, kurio turinys turi buti toks: [GfxFolder]: /katalogas. Pvz.: /tpa/user/other/sysgfx, tada ten sukeliate ikonas, arba gal keliamu ikonu pavadinimai netokie (pavadinimas turi buti sudarytas is keturiu sesioliktainiu skaiciu pvz.: E65F.PNG, o pavadinimai skirtinguose firmware gali skirtis). O jeigu rasant patcha keli baitukai nesutampa, tai geriau jo NERASYTI, o ieskotis kito, nes rasant netoki patcha tel gali pradeti nenormaliai veikti ir paskui gali prireikti perrasyti Firmware, nes blogo patcho teisingai pasalinti neiseina, nes tie keli baitukai buvo kitokie negu nurodyta patche. Ir geriausia rasymui naudokite FAR.
Neimanoma, nes wisi naudojosi seis patchais kurie nurodyti sioje temoje kazkuriame poste... (tikiuosi) wisi naudojo tuos pacius failus, tuos pacius irasymo budus... nzn kas cia gali but

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #35 Įrašytas: Sausio 27, 2008, 17:08 »
na neisivaizduoju jau pac :(
Įrašyta: Sausis 27, 2008, 16:52
o gal nesideda iconai nes pas mane softas perasytas  fs r4ead001 o main rea031???

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #36 Įrašytas: Sausio 27, 2008, 18:14 »
na neisivaizduoju jau pac :(
Įrašyta: Sausis 27, 2008, 16:52
o gal nesideda iconai nes pas mane softas perasytas  fs r4ead001 o main rea031???
Nu cia dar fantazijos reikia turet, kad fs irasyt viena sw versija, o main kita...  :D Zmogau, isirasyk reikiamus fs/main failus ir manau viskas bus ok..
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #37 Įrašytas: Sausio 27, 2008, 20:00 »
tai gal turit r4ea031 fs faila,BALTIK nes nerandu.

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #38 Įrašytas: Sausio 27, 2008, 20:25 »
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs bugatis

Žinovas
***
Įrašai: 395 | Karma: +30/-1 | Lytis: Vyras
166 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bugatis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #39 Įrašytas: Sausio 27, 2008, 20:29 »
seip abejojiu ar tame esme... elfu weikimui FS nereikalinga... bet seip @rmi persirasyk o gal ir prades weikt.. :D

  • Speed Dial

Neprisijungęs Denukas

Specialistas
****
I will be back... Įrašai: 1203 | Karma: +14/-1 | Lytis: Vyras
166 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Denukas
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #40 Įrašytas: Sausio 28, 2008, 00:48 »
@rmis, fs versijos regijonas nera labai svarbus dar vietoje baltic gali naudot emea1. Svarbiausia customisationa padaryt po fs irasymo.
  • Live with Walkman + 16GB, k850i + 8GB, o2 Xda Exec + 4GB, k750i@w800i + 2GB

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #41 Įrašytas: Sausio 29, 2008, 18:41 »
topse tam adrese kai nueinu w810i  r4ea031  failai,tai yra tiktai fs r4ed001,o main r4ea031,tai kad tokie ir turi buti?
Įrašyta: Sausis 28, 2008, 16:14
?????????????

Neprisijungęs bugatis

Žinovas
***
Įrašai: 395 | Karma: +30/-1 | Lytis: Vyras
166 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bugatis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #42 Įrašytas: Sausio 29, 2008, 23:59 »
isirasyk ir fs ir main failus r4ed001 baltic (jei tokie yra) , po to su seus atnaujink i r4ea031

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #43 Įrašytas: Vasario 27, 2008, 19:03 »
@rmi ar jau isirasei tas sysgfx ikonas?  ::) Jei ne, galesiu padet kada.. Surasysim tau ta sysgfx patcha per team wieveri.. Jei ka rasyk man AZ.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #44 Įrašytas: Kovo 01, 2008, 11:24 »
padek nes nieko man nesigavo ;)

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #45 Įrašytas: Kovo 01, 2008, 13:42 »
Problema išspręsta. Buvo blogas MAIN todėl neveikė patchai.. Manau galima rakinti tema. :)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Karolisss

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Karolisss
Ats.: Atsisiunčiau sysgfx ikonų, kaip/kur/su kuo jas įkelt?
« Atsakymas #46 Įrašytas: Gegužės 17, 2008, 11:55 »
man ir tas pats... :( per setoolite padarau Write Script,ijungiu telefona,sukeliu tas iconas,bet niekas nepasikeicia.mano telefonas SE K550I CID 52 RED.Gal ir pas mane kazkas blogai?