mobiles.lt

Autorius Tema: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas  (Skaityta 56636 kartus)

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #20 Įrašytas: Kovo 22, 2008, 18:26 »
Ei kiek kitus skaiciau tai reikia laukt ne ? Net kai nieko nerodo.

Pas mane dabar rodo taip
http://img222.imageshack.us/img222/8095/bepavadinimoag9.jpg

Tai dar reikia laukt ane ?
pagal paveiksleli, ne. kiek supratau tu naudoji MAIN CID52, o pas tave CID51, uztat tau nieko nesidaro

Neprisijungęs boliukaz

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus boliukaz
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #21 Įrašytas: Kovo 24, 2008, 12:49 »
o ar cia galima atristi tiktais o ne patchinti kazka? nes man parveze SE w200i pats nesuprantu kaip atristi gal galit tik apie atrisima kaip nors o ne ta patch.

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #22 Įrašytas: Kovo 24, 2008, 12:54 »
o ar cia galima atristi tiktais o ne patchinti kazka? nes man parveze SE w200i pats nesuprantu kaip atristi gal galit tik apie atrisima kaip nors o ne ta patch.

Pasikartosiu, W200 kol kas su patch'u neatsiriša, reikia per testpoint'ą ir su servisiniu kabeliu...trumpai tariant "nešk meistrams". Jei ir bandysi patch'ą, tau SET2L parodys klaidą ir neleis nieko daryt, pats mėginau vakar.
  • SGS2

Neprisijungęs dragoneo

Naujokas
*
Įrašai: 18 | Karma: +0/-0
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dragoneo
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #23 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 11:54 »
Na pats sakai kad pas tave DB2010, o rasai temoje DB2020...skirtuma izvelgi?
Parsisiusk tu SIMLock Generator, paleisk, nurodyk MAIN FW'o faila ir pasidaryk ta .vkp faila. Tada pasileisk SET2L, pasirink savo modeli, MISC Files nurodyk ta .vkp faila ir spaudziam Write script, pasirodzius pranesimui  DETACH FROM CABLE PHONE.
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK REMOVE FROM PHONE BATTERY, INSERT IT BACK THEN
THEN PRESS "READY" THEN PRESS "READY" daryk kas liepiama, atjunk kabeli, isimk baterija ir atgal viska istatyk ir Ready paspausk, kitam lange paspaudi NO ir patch'as turetu but irasytas.

Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
 
if you like LITE edition - please visit www.setool.net and buy FULL.
 
Going to execute VKP script....
ChipID:8040,EMP protocol:0301
NEW SECURITY MODEL DETECTED
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:50
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:50 PAF:1 IMEI:35657301364654 CERT:RED
LDR:060712 1520 HAN_DB2012_FLASHLOADER_R1A002_CXC1250695
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
Starting to process VKP patch script: G:\SIMLockPatchGen_v2.1\SIMLockPatchGen\vkp\Remove_SIM_lock_W810_R4EA031.vkp
VKP script loaded OK. Lines: 6
Patch structure created OK. Determining blocks to read...
New block #0000 added: $44E40000
Blocks selected OK. Reading blocks: 1
Block @ $44E40000 read error. Have only: 00000000 bytes
Elapsed:36 secs.
 :'( manau kad wiska darau gerai ir tai bandziau daryti tikrai pakankamai ilgai jau atrode wiska perpratau... nurodziau .vkp faila kuri pasidariau per SIMLockPatchGen_v2.1... deja meta errora kuri nurodziau auksciau. Beja nemeta man to bybass db2020 security todel kad pas mane db2010 cid50. Naudojau SETool2_Lite_v1.11, bet pasirinkus modeli (pasikartosiu) w810 nemeta bybass security.
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 25, 2008, 12:06 sukūrė dragoneo »

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #24 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 12:14 »
O .vkp darai su MAIN CID 50?
Įrašyta: Kovas 25, 2008, 12:01
O sita W810_R4EA031 versija atitinka tavo telefone?

Neprisijungęs dragoneo

Naujokas
*
Įrašai: 18 | Karma: +0/-0
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dragoneo
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #25 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 12:28 »
O .vkp darai su MAIN CID 50?
Įrašyta: Kovas 25, 2008, 12:01
O sita W810_R4EA031 versija atitinka tavo telefone?

Gal gali sawo skype ens ash dar zalias supranti man buwo wsod perrashiau softa su shituo main lygtais. Dabar tlf uzhsiblokavo bandau atblokuot pasidaria kopija ir net nzn kaip paziuret ar tinkama main ar ne... ziurek pas mane fw rodo R4ED001, taciau mbn failas yra R4EA031 o fbn R4ED001 pasidariau mbn pazymejau... tai pasikeites pawadinima buwau ir i R4ED001 bet nepadejo
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 25, 2008, 12:50 sukūrė dragoneo »

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #26 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 12:50 »
setoole paspausk IDENTIFY ir idek cia loga, paziuresim kas pas tave  :)

Neprisijungęs dragoneo

Naujokas
*
Įrašai: 18 | Karma: +0/-0
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dragoneo
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #27 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 12:52 »
setoole paspausk IDENTIFY ir idek cia loga, paziuresim kas pas tave  :)
PER XS++
12:50:47| Profiling SEMC phone...
12:50:47| Platform: DB2010
12:50:47| OTP CID: 50
12:50:47| EROM CID: 50
12:50:47| EROM Color: Red
12:50:47| IMEI: 35657301xxxxxx
12:50:47| Phone ID: W810
12:50:47| Region: BALTIC
12:50:47| CDA: CDA102555/1   R4A
12:50:47| Firmware Version: R4ED001
12:50:47| EROM: n/a
12:50:47| Ready for operation!
Per setool2lt
Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
 
if you like LITE edition - please visit www.setool.net and buy FULL.
 
ChipID:8040,EMP protocol:0301
NEW SECURITY MODEL DETECTED
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:50
Speed:921600
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:50 PAF:1 IMEI:35657301364654 CERT:RED
FLASH CID:50 COLOR:RED
 
Model:W810i
Brand:Generic Trade
MAPP CXC article: R4EA031     prgCXC1250316_GENERIC_HN
MAPP CXC version: R4EA031
Language Package:BALTIC
CDA article: CDA102555/1
CDA version: R4A
Default article: cxc1250324
Default version: R4ED001
 
Network LOCKED
Operator: 204-16
 
USERCODE:0000
 
RESTORATION FILE NOT PRESENT
"R4EA031_CXC1250316_GENERIC_HN"
YOU MUST PERFORM FULL FLASHING FOR PATCH UNLOCK
 
Elapsed:4 secs.

« Paskutinį kartą keitė: Kovo 25, 2008, 12:54 sukūrė dragoneo »

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #28 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 12:53 »
tai tau .vkp reikia daryti su R4ED001 CID50 versija, ji pas tave telefone, kitos neveiks
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 25, 2008, 13:29 sukūrė lg »

Neprisijungęs dragoneo

Naujokas
*
Įrašai: 18 | Karma: +0/-0
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dragoneo
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #29 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 12:58 »
tai tau .vkp reikia daryti su R4ED001 CID50 versija, ji pas tave telefone, kitos neveiks
Įrašyta: Kovas 25, 2008, 12:52
ir visos problemos  :)

Kur man ja gauti? ash dariau su shita W810_R4ED001_BALTIC_CID50_RED taciau ten widui fbn yra W810_R4ED001_FS_BALTIC_RED50.fbn o mbn yra W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED50.mbn gal cia kasnors nesuderinta yra? o gal galetum sawo skype pasakyt jai toki turi greiciau ishspresciau sia problema

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #30 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 13:09 »
Cia tau nuoroda http://mobiles-lt.4shared.com/account/home.jsp parsisiusk W810 cid50, perflesink visa is naujo ir .vkp panaudok sita main

Neprisijungęs dragoneo

Naujokas
*
Įrašai: 18 | Karma: +0/-0
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dragoneo
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #31 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 13:16 »
Cia tau nuoroda http://mobiles-lt.4shared.com/account/home.jsp parsisiusk W810 cid50, perflesink visa is naujo ir .vkp panaudok sita main
neweikia sitas saitas!!kitu weikdawo sitas dbr neweikia pabandyk gal ish naujo ikelt

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #32 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 13:21 »
Gerb. Wyshniuko aprasyme apacioj, yra ivairus failai, paspausk ant tos nuorodos ir ieisi

Neprisijungęs dragoneo

Naujokas
*
Įrašai: 18 | Karma: +0/-0
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dragoneo
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #33 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 13:24 »
Gerb. Wyshniuko aprasyme apacioj, yra ivairus failai, paspausk ant tos nuorodos ir ieisi
as is ten ir siunciausi

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #34 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 13:33 »
setoole pasirenki savo telefono modeli, MISC files idedi patcha, spaudi Write SCRIPT tokie tavo veiksmai?

Neprisijungęs dragoneo

Naujokas
*
Įrašai: 18 | Karma: +0/-0
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dragoneo
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #35 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 13:42 »
setoole pasirenki savo telefono modeli, MISC files idedi patcha, spaudi Write SCRIPT tokie tavo veiksmai?

Tokie taciau ash nzhn koki faila kelt i tuos misc tipo ta .vkp ? jei taip tai ash bandziau tai padaryti

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #36 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 13:53 »
I misc idedi ta patcha kur pasidarei. Teoriskai tau neatitinka main ir fs failai, tuo persasi nuomone, kad irasyti patcho nepavyks. O praktiskai man dar neteko su tuo susidurt, tad reikia palaukt kitu nuomones. Siulau pakenteti ka kiti parasys. Savo atveju isirasyciau identiskus main ir fs(tuo pasakoje,kad LT kalbos nebus,bet atsiris su .vkp) ir tureciau visapusiskai veikianti aparata, tik kaip minejau,be LT kalbos. Bet neskubek, palauk kol kas nors pasireiks ta nuomone(gal gudresniu atsiras nei as  :) )
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 25, 2008, 16:49 sukūrė lg »

Neprisijungęs dragoneo

Naujokas
*
Įrašai: 18 | Karma: +0/-0
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dragoneo
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #37 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 13:57 »
I misc idedi ta patcha kur pasidarei. Teoriskai tau neatitinka main ir fs failai, tuo persasi nuomone, kad irasyti patcho nepavyks. O praktiskai man dar neteko su tuo susidurt, tad reikia palaukt kitu nuomones. Siulau pakenteti ka kiti parasys. Savo atveju isirasyciau identiskus main ir fs(tuo pasakoje,kad LT kalbos nebus,bet atsiris) ir tureciau visapusiskai veikianti aparata, tik kaip minejau,be LT kalbos. Bet neskubek, palauk kol kas nors pasireiks ta nuomone(gal gudresniu atsiras nei as  :) )

O kaip tu pasidarytum juos pats? ir identiskus

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #38 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 14:01 »
Atsisiusciau vienodus main ir fs. Pvz.: kad ir sitos  R4DB005  versijos (vienodas)
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 25, 2008, 14:04 sukūrė lg »

Neprisijungęs dragoneo

Naujokas
*
Įrašai: 18 | Karma: +0/-0
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dragoneo
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #39 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 15:39 »
Atsisiusciau vienodus main ir fs. Pvz.: kad ir sitos  R4DB005  versijos (vienodas)

Gal wyshniukas ymest galetu W810_R4ED001_BALTIC_CID50_RED bet kad butu mbn r4ed001 ir fbn toks pats nes kur dabar yra ymestas weikia bet tlf uzsiblokuoja
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 25, 2008, 15:41 sukūrė dragoneo »