mobiles.lt

Autorius Tema: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas  (Skaityta 55282 kartus)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #40 Įrašytas: Kovo 25, 2008, 22:27 »
Gal wyshniukas ymest galetu W810_R4ED001_BALTIC_CID50_RED bet kad butu mbn r4ed001 ir fbn toks pats nes kur dabar yra ymestas weikia bet tlf uzsiblokuoja

Negalėčiau, nes MAIN R4ED001 nėra (arba aš ne ten žiūriu iš kur siunčiuos), yra tik FS. O tas užsiblokavimas kuo pasižymi: apsaugos kodas ar telefono prisirišimas? Jeigu apsaugos kodas, tai gali per SET2L ar XS++ jį panaikinti/sužinoti.
  • SGS2

Neprisijungęs dragoneo

Naujokas
*
Įrašai: 18 | Karma: +0/-0
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dragoneo
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #41 Įrašytas: Kovo 26, 2008, 16:03 »
pasizymi tuo kad ijungus tlf ir iwedus pin parašo "Įdėkite tinkamą SIM kortelę"
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 26, 2008, 16:18 sukūrė dragoneo »

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #42 Įrašytas: Kovo 26, 2008, 18:59 »
Dabar tau tik du variantai: arba nesk meistram, kad atristu, arba naudok kita versija nei si R4ED001. Kita su patchu atsiris, bet nebus LT meniu.

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #43 Įrašytas: Balandžio 07, 2008, 15:23 »
Tikrai gera tema, man praverte ne kart kol neismokau/neradau info kaip flashint DB2020 telefonus su JdFlasher'iu ir Far manager.. :) Tik as esu pastebejas viena minusa su setoo2lite patchinant, patchai neturi virsyti 300kb, nes kitaip jie tiesiog neisiraso... Mane tai nervindavo, nes GFX patchai gana daug uzima tai netilpdavau i 300kb remus, bet su JdFlasher'iu ir Far manager to limito nera tai jais ir naudojuosi.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs jammmaika

Naujokas
*
Įrašai: 11 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus jammmaika
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #44 Įrašytas: Balandžio 23, 2008, 08:59 »
kas gali buti kai viska padarau kaip tut . ir papsaudziu flash man neafleshina o lentelei ismeta uzrasa unsuported combination
« Paskutinį kartą keitė: Balandžio 23, 2008, 12:02 sukūrė jammmaika »

Neprisijungęs pokachesas

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pokachesas
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #45 Įrašytas: Gegužės 27, 2008, 22:07 »
Geras totorial ty viskas gerai atsiriso ir veikia k800 be problemu veikia

Neprisijungęs eckolibris

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus eckolibris
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #46 Įrašytas: Rugpjūčio 02, 2008, 22:47 »
o w350 vpk faila is kur gaut ? ;/
Įrašyta: 2008-08-02, 22:36:41
pre set2l nera....

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #47 Įrašytas: Rugpjūčio 02, 2008, 22:56 »
pre set2l nera....
Tu man sakyk kokio tau patch reikia? Atrisimo? Quick access? Kokio?

P.S. Atrisimo ir Quick access patch'us reikia paciam susikurti!!
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs eckolibris

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus eckolibris
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #48 Įrašytas: Rugpjūčio 02, 2008, 22:59 »
nu atrisimo..

Neprisijungęs psycho

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus psycho
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #49 Įrašytas: Rugpjūčio 29, 2008, 03:09 »
o kur ieskoti to MAIN fw,kad ji ikelti? ir is kur ikelti ta "quick access" patch'ą ,kad nera ten qamaker tame,gal galite,placiau aprasyti patcho irasymo 3,4 dalis.

  • uzeik pažėt foto ;D

Neprisijungęs owizzz

Žinovas
***
Įrašai: 407 | Karma: +5/-0 | Lytis: Vyras
70 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus owizzz
Mėgstu fotkint xD |
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #50 Įrašytas: Spalio 11, 2008, 16:24 »
jo. ir mqan nelabai aisku, kaip ta quick acces kurtis... ieinu i ta qumaker folderi ir jame buna du readme failai, ir vienas kokia tai programa. toj programoj ka daryt, nzn...
Įrašyta: Spalis 11, 2008, 04:19:58 pm
o dar... man pvz reikia tik vieno patcho.. .tai to quick qcces man nereikia. gali mest ta viena mano patcha kad ir valanda. pvz laiko turiu :D tai kurias tut'o dalis reiktu praleisti? :police:
  • 86255931*
:police:! Dėk [ + ] ! :police:

A35-C236-M55(S55)-L6-E398(3210)-W810i(T226)(C100)-K800i-K810i-P1i-W950i-W810i-W910(w200i)-N81 8gb-(1110i)-C510-C901-G900-w100i spiro    O|-)

  • uzeik pažėt foto ;D

Neprisijungęs owizzz

Žinovas
***
Įrašai: 407 | Karma: +5/-0 | Lytis: Vyras
70 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus owizzz
Mėgstu fotkint xD |
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #51 Įrašytas: Gruodžio 20, 2008, 15:19 »
bukit zmones , atsiuskit kas QAMAKER.exe faila, nes reikia mna tasidaryt quickaccess patcha for K810_R8BA024, nes turiu ta se2tools lite ar kaip ten jui vadinas, taciau kaskodel nera joje tos programos... galit pametet kas?
  • 86255931*
:police:! Dėk [ + ] ! :police:

A35-C236-M55(S55)-L6-E398(3210)-W810i(T226)(C100)-K800i-K810i-P1i-W950i-W810i-W910(w200i)-N81 8gb-(1110i)-C510-C901-G900-w100i spiro    O|-)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #52 Įrašytas: Gruodžio 21, 2008, 12:56 »
bukit zmones , atsiuskit kas QAMAKER.exe faila, nes reikia mna tasidaryt quickaccess patcha for K810_R8BA024, nes turiu ta se2tools lite ar kaip ten jui vadinas, taciau kaskodel nera joje tos programos... galit pametet kas?

Bandyk šitą QuickAccess Maker
  • SGS2

  • uzeik pažėt foto ;D

Neprisijungęs owizzz

Žinovas
***
Įrašai: 407 | Karma: +5/-0 | Lytis: Vyras
70 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus owizzz
Mėgstu fotkint xD |
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #53 Įrašytas: Gruodžio 21, 2008, 13:10 »
nu *CENSORED*, pas mane ta archyva atsiuncia, ir buna jame tas QAMAKER.EXE, bet jo man isarchyvuot neleidzia - sako kad virusas ten :D matyt ir mano turima taip pat istryne... o dabar galit kas va is sitos nuorosos kur virs sitos zinutes mano yra tai tik ta pati QAMAKER.exe pamet? :D arba jei galit, butent K810_R8BA024  padaryt ta quick access patcha ir mestelt.. ... ;)
  • 86255931*
:police:! Dėk [ + ] ! :police:

A35-C236-M55(S55)-L6-E398(3210)-W810i(T226)(C100)-K800i-K810i-P1i-W950i-W810i-W910(w200i)-N81 8gb-(1110i)-C510-C901-G900-w100i spiro    O|-)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #54 Įrašytas: Gruodžio 21, 2008, 13:15 »
nu *CENSORED*, pas mane ta archyva atsiuncia, ir buna jame tas QAMAKER.EXE, bet jo man isarchyvuot neleidzia - sako kad virusas ten :D matyt ir mano turima taip pat istryne... o dabar galit kas va is sitos nuorosos kur virs sitos zinutes mano yra tai tik ta pati QAMAKER.exe pamet? :D arba jei galit, butent K810_R8BA024  padaryt ta quick access patcha ir mestelt.. ... ;)

Padarytas iš K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn, prisegu žemiau.
  • SGS2

  • uzeik pažėt foto ;D

Neprisijungęs owizzz

Žinovas
***
Įrašai: 407 | Karma: +5/-0 | Lytis: Vyras
70 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus owizzz
Mėgstu fotkint xD |
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #55 Įrašytas: Gruodžio 21, 2008, 13:27 »
aciu tau labai wyshniuk ;)
  • 86255931*
:police:! Dėk [ + ] ! :police:

A35-C236-M55(S55)-L6-E398(3210)-W810i(T226)(C100)-K800i-K810i-P1i-W950i-W810i-W910(w200i)-N81 8gb-(1110i)-C510-C901-G900-w100i spiro    O|-)

  • Naujausia ir geriausia muzika :)

Neprisijungęs manciuz

Naujokas
*
Įrašai: 36 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus manciuz
Klausk ,atsakysiu drasiai ;) |
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #56 Įrašytas: Gruodžio 30, 2008, 15:52 »
tema visa persakaiciau ,bet nesuprantu ,kokiu programu reikia kad atrist telefona  ?
  • Daugeli esu bent kazkiek turejas :)  Siuo metu SE J20i / HAZEL ;)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #57 Įrašytas: Gruodžio 30, 2008, 15:55 »
tema visa persakaiciau ,bet nesuprantu ,kokiu programu reikia kad atrist telefona  ?

SET2L arba FAR su JDFlasher, abi rasti gali http://mobiles-lt.4shared.com
  • SGS2

  • Naujausia ir geriausia muzika :)

Neprisijungęs manciuz

Naujokas
*
Įrašai: 36 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus manciuz
Klausk ,atsakysiu drasiai ;) |
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #58 Įrašytas: Gruodžio 30, 2008, 17:56 »
Tai kaip atristi w580i ,nes nesuprantu si tut !
  • Daugeli esu bent kazkiek turejas :)  Siuo metu SE J20i / HAZEL ;)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
« Atsakymas #59 Įrašytas: Gruodžio 30, 2008, 18:02 »
Tai kaip atristi w580i ,nes nesuprantu si tut !

Dar kartą perskaityk, jau paprasčiau negali būti: įrašai tik MAIN failą su QuickAccess patch'ą su SET2L, pažymėjęs programoj Bypass DB2020 security, kai paklaus ar nori įrašyt patch'ą, spaudi NO. Kai baigs, padarai Clear, pažymi Use quickaccess programoj, nurodai atrišimo patch'ą "Remove_lock....vkp" ir kai vėl paklaus dėl patch'o, renkies No... Viskas. Nėra taip jau sudėtinga, ane?
Jei kas, žiūrėk kaip procesas vyksta per filmuką DB2020_SET2L_GDFS_DEBRAND_QACCESS_UNLOCK.exe
  • SGS2