mobiles.lt

Autorius Tema: cx75 sw update  (Skaityta 10305 kartus)

Neprisijungęs klemkas

Naujokas
*
Įrašai: 22 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus klemkas
Ats.: cx75 sw update
« Atsakymas #20 Įrašytas: Gruodžio 30, 2006, 20:34 »
KT819GM tu arba kvailas arba nemoki skaityti. ta tavo faila galima kisti tik su winswupu ir DCA510 kabeliu ! o kai kam reikia paprasto exe failo, kuri galima suintsaliuot ir su paprastu kabeliu.
Wrusss tau tas pats galioja, aiskiai parasiau, kad sw25 su lietuviu kalba nera, todel siunciausi anglu kalba.
http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_130289_0_xcs%253A130989_xcp%253A130805,00.html
jeigu nerodys, tai nueik i benq siemens puslapi, susirask savo moba, "service downloads" ir ten issirink sau sw. koki rinksies ir kaip, jau palieko tavo bedoms.

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: cx75 sw update
« Atsakymas #21 Įrašytas: Gruodžio 30, 2006, 21:54 »
klemkas, forumo taisyklių 12 punktą perskaityk. Žmogus parašė kad FW atnaujinimas per WinSwup veikia, jis neparašė kad čia yra pilnai automatinis atnaujinimas skirtas nelabai patyrusiems vartotojams, taip kad nereikia čia svaidytis.
Ir šiaip jau, turėdamas DCA-510 kabelį, galėjai ir pats per WinSwup susirašyti su lietuvių kalba.
  • SGS2

Wrusss

Svečias
Ats.: cx75 sw update
« Atsakymas #22 Įrašytas: Gruodžio 31, 2006, 12:29 »
Koki ten tiksliau eikia siustis, nes nelabai dar kertu apie sw ir fw, koks tiktu cx75'am ar ten visi jam tinka?
Įrašyta: Gruodis 31, 2006, 12:17
siunciaus A 159 (vers. 25), ar tinka?

Neprisijungęs kirvis

Žinovas
***
Įrašai: 262 | Karma: +7/-5 | Lytis: Vyras
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus kirvis
Siemens Sx1 |
Ats.: cx75 sw update
« Atsakymas #23 Įrašytas: Gruodžio 31, 2006, 12:45 »
ar nemataj kad turi buti su galune .exe failas  ::)
erikson a2618s>nokia 3310>siemens a55>siemens m55>siemens cx65>nokia 5140i>siemens sx1 fw15 cristal mod>SE K750i<br /><br /> Irc �inomas kaip pusvarskis arba IkAiTaSz18

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: cx75 sw update
« Atsakymas #24 Įrašytas: Gruodžio 31, 2006, 12:56 »
Koki ten tiksliau eikia siustis, nes nelabai dar kertu apie sw ir fw, koks tiktu cx75'am ar ten visi jam tinka?
Įrašyta: Gruodis 31, 2006, 12:17
siunciaus A 159 (vers. 25), ar tinka?

http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,198.msg1595.html#msg1595
http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,1448.msg22692.html#msg22692
http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,3970.msg26538.html#msg26538
...
PAIEŠKA
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs klemkas

Naujokas
*
Įrašai: 22 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus klemkas
Ats.: cx75 sw update
« Atsakymas #25 Įrašytas: Gruodžio 31, 2006, 20:30 »
klemkas, forumo taisyklių 12 punktą perskaityk. Žmogus parašė kad FW atnaujinimas per WinSwup veikia, jis neparašė kad čia yra pilnai automatinis atnaujinimas skirtas nelabai patyrusiems vartotojams, taip kad nereikia čia svaidytis.
Ir šiaip jau, turėdamas DCA-510 kabelį, galėjai ir pats per WinSwup susirašyti su lietuvių kalba.
as nezinau kokiu reikia nervu kad nenusikeikt ir i sita tavo posta. tu pries atsakydamas perskaitai viska ka mes iki tol snekejom ? as BUTENT TA PATI ir sakau, po velniu paskaityk mano posta ATIDZIAI. "jis neparašė kad čia yra pilnai automatinis atnaujinimas skirtas nelabai patyrusiems vartotojams" - as ta pati ir parasiau. ir pasakiau, kad yra pilnai automatizuotas fw atnaujinimas nepatyrusiems vartotojams ir daviau linka.
ir siaip jau neturiu DCA510 kabelio, todel su lietuviu kalba ir negalejau isirasyt sw. nu zodziu jau ta pati kartoju trecia karta, cia taip vadinamiems tiems, kuriems nedaeina is pirmo karto.

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: cx75 sw update
« Atsakymas #26 Įrašytas: Sausio 01, 2007, 19:06 »
Kadangi as kvailas, paaiskinsiu kaip tai padaryti su Service SW (SWUP): Pasileidi SWUP, ikeli i ji ta 25 versijos faila, ikisi laida i savo telefona (kuris ijungtas ir draiveriai suinstaliuoti MPM pvz), tada eini i serial config, ir ten pamatysi savo aparatui priskirta comport. Ji pasizymi, spaudi ok ir lauki. Jei visgi neuztenka smegenu kad SWUP programoje susirasti savo siemens porta, susirandi ji device manager prie modems. Paprastas dalykas: Jei aparatas turi galimybe naujintis per DCA-540 kabeli, tai per servisine SW tikrai tokia galimybe ir yra (PVZ pirmtakas buvo SX-1 jei gerai pamenu). Ir jei visgi dar nori 'kvailinti' cia, idesiu prisegta video, kaip tai darosi. Tik butu gerai jei to neprireiktu, nes ilgokai uzima visi convertavimai ir t.t.

p.s. Swup softas kuris reikalingas yra tame paciame puslapyje kur tau 25 sw su 03 lg nurodziau.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs klemkas

Naujokas
*
Įrašai: 22 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus klemkas
Ats.: cx75 sw update
« Atsakymas #27 Įrašytas: Sausio 05, 2007, 15:07 »
KT819GM jei cia bandei man aiskint, tai veltui varginais, as zinau kaip ir ka daryt su winswup, ir dariau ir padariau, tik kabelis netinka. sitai jau kartoju ketvirta karta. o siaip gal kam nors ir pades tavo paaiskinimas, manau vargas veltui nenueis.

Wrusss

Svečias
Ats.: cx75 sw update
« Atsakymas #28 Įrašytas: Sausio 05, 2007, 15:38 »
baikit bartis po velniais !!!  >:(, cia tam ne vieta  :police:

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: cx75 sw update
« Atsakymas #29 Įrašytas: Sausio 05, 2007, 15:58 »
Ne as neaiskinau, o jei su DCA-540 kabeliu CX75 nemoki atsinaujint, reiskia ne velnio nezinai. I joks cia vargas, tiek, del manes ta tema galit rakint, arba toliau Gerb. klemkas gali pasakot kad tai neiseina.

p.s. jei su tuo tavo kabeliu eina paprasta update daryti, tai su swupu lygiai tas pats.

B.R.
SC
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 05, 2007, 16:01 sukūrė KT819GM »
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: cx75 sw update
« Atsakymas #30 Įrašytas: Sausio 05, 2007, 21:40 »
kam jus varkstat su tais dca 540,jai dca 500,po 5lt?  :P
  • NOKIA N95

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: cx75 sw update
« Atsakymas #31 Įrašytas: Sausio 06, 2007, 10:33 »
Nei joks ten vargas, kaip tik maziau vargo del to kad nereikia pirkt kitu kabeliu, uztenka pasinaudot tuo, kuris buvo dezuteje.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: cx75 sw update
« Atsakymas #32 Įrašytas: Sausio 06, 2007, 13:17 »
o kaip sx1 atsinaujina nors ji turejau bet niekada neperasinejau sw,kiek atsimenu su dca 540 tik eidavo ir kaip seniau minejau ijungimo knopke+fotokameros miktukas+=lygu kaskas panasaus i bootlonderi kaip ant e398,tai negi su dca 540 ir dejosi patchai ir pns?bunant boot londerio rezime,o jai neisijungdavo ne tas tai egold perasydavo su dca 500?
  • NOKIA N95

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: cx75 sw update
« Atsakymas #33 Įrašytas: Sausio 06, 2007, 16:49 »
Kad dirbt su DCA-540 reikia kad aparatas butu ijungtas - t.y. valdytu protokola. Todel sis kabelis netinka V-klay ir t.t. SX-1 kad perrasyti OMAP dali reikia ivest i flash riezima t.y. joystick laikyt nuspaudus ir ijungt aparata, uzsidega 'Software update ...', tuomet galima swupu perrasinet. (core galima ir su kitais dca rasyti)
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein