Pranešimai ir apklausos > Forumas

Prašau perskaityti, nes jau tampa bėda!

(1/3) > >>

KT819GM:
As, t.y. KT819GM siame forume NEMODIFIKUOJU, NEZINAU PATCH ir panasiai, SKYPE PRAKTISKAI NESINAUDOJU, o ir NENORIU NAUDOTIS butent siais KLAUSIMAIS, kadangi SIS FORUMAS SKIRTAS TAM, o ne VIENAM ZMOGUI, paciam forume padesiu kiek galesiu. Yra cia gabiu zmoniu kurie pades issprest problemas susijusias su PATCH ir visom kitom lala. Manes galima klaust per skype, icq ir t.t. problemu sprendimo kuriu nerandat forumuose, niekas neatsako, mechaniniu ar tai programiniu aparatu gedimu ir panasiai. Nors ir be manes cia yra meistru kurie sugeba manau daugiau nei as.

Problema atsirado todel, kad as nebegaliu ijungt savo skype, nes xx zinuciu ateina su ivairiais klausimais, kuriu sprest darbo metu negaliu, o paskutiniu metu dirbu ir miegu. Nieko daugiau.

Prasymas: Nerasyt man i skype klausimais: PATCH, MODIFIKAVIMAS, ZAIDIMAI, TEMOS ir visa kita xxx.

Aciu

p.s. tikiuos moderatoriai bei Cronus paliks sia tema bent savaitei, nes truputi sudetinga jau darosi.

CRONUS:
Prisidėsiu irgi su tokiu pat prašymu :)

Nerašykit man į Skype jei tai susiję su telefonais. Mano Skype skirtas spręst technines bėdas su svetaine ar forumu (pvz.: negalite prisijungt, dingo kreditai ir pan.)

Ačiū

P.S. KT819GM, aš tai kur labai jau įkyriai lenda, tiesiog vieną kartą pasakau, kad tam skirtas forumas, jei visvien dar klausia ko, tai blokuoju iš karto be kalbų ;)

KT819GM:
Na praktiskai taip ir reikes daryt, nes kam tada forumas reikalingas, padarei puslapi su skype numeriu ir viskas ... :)

Wyshniukas:
O aš Skype neturiu, taip kad galiu į Jūsų būrelį prisidėt :)

bronius69:
skype galima nenurodyt ir viskas...

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją