mobiles.lt

Autorius Tema: Neveikia 3G ryšys.  (Skaityta 7935 kartus)

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Neveikia 3G ryšys.
« Įrašytas: Kovo 02, 2008, 12:37 »
padekit niekur nerandu kaip pasijunkti 3G .

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Neveikia 3G ryšys.
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovo 02, 2008, 13:56 »
Operatorius? Modelis? Nustatymai? 3G veikimas tavo zonoje galimas? Paslauga teikiama operatoriaus? Ar modelis palaiko šią paslaugą?
Toks jausmas kad čia iš "kavos tirščių" sužinosim ką tu turi ir ką naudoji.
  • SGS2

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Neveikia 3G ryšys.
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovo 09, 2008, 02:21 »
risys bitė ,bet jis neveikia,o kiek zinau tai se k530i tikrai palaiko 3G ryšį.

Kaip ryšio tinklui 3G nustatymai nustatyti ir ar suaktyvinti? Nebandei į Bitės saloną užeiti ir pakankint tokiais klausimais darbuotojų? :)
  • SGS2

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: Neveikia 3G ryšys.
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovo 09, 2008, 10:37 »
nereikia nieko nustatinet nueik i nustatymai->mobileiji tinklai-> pasirink gsm ir 3g.Ir nueik i rysio zona,kuri ira labai retai kur tarkim kaune laisves alejoje sunku rast kur tas 3g....kai busi rysio zonoj pre rysio atsiras toks melynas zenkliukas.
  • NOKIA N95

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: Neveikia 3G ryšys.
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovo 13, 2008, 19:23 »
nereikia nieko nustatinet nueik i nustatymai->mobileiji tinklai-> pasirink gsm ir 3g.Ir nueik i rysio zona,kuri ira labai retai kur tarkim kaune laisves alejoje sunku rast kur tas 3g....kai busi rysio zonoj pre rysio atsiras toks melynas zenkliukas.


bet pas mane visur kur tik risys yra ten ir melynas zenkliukas.

Neprisijungęs Ro_Se

Naujokas
*
Įrašai: 37 | Karma: +0/-0
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Ro_Se
Ats.: Neveikia 3G ryšys.
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovo 13, 2008, 20:09 »
Na tai jeigu yra 3G zenkliukas vadinasi jis veikia.