mobiles.lt

Autorius Tema: Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11  (Skaityta 59221 kartus)

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #60 Įrašytas: Kovo 25, 2009, 16:03 »
tai teks nes jau nieko man cia nesigauna, perasau bet vistiek.taspats uzsisviecia paltai ir tiek, kai ikisu kraut tik sony ericsson paraso ir viskas  :(
Duok durniui is kelio

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #61 Įrašytas: Kovo 25, 2009, 16:04 »
tai teks nes jau nieko man cia nesigauna, perasau bet vistiek.taspats uzsisviecia paltai ir tiek, kai ikisu kraut tik sony ericsson paraso ir viskas  :(

Pagal amne mechaninis gedimas..

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #62 Įrašytas: Kovo 26, 2009, 13:41 »
jis man pries tai veike  tik isijunnginedavo, kai softa pabandziau perasyt isvis nebeveike :(   beje kazkur girdejua kad su db2020 kazkas kitaip, gal delto?
Įrašyta: 2009-03-25, 16:08:50
Kodel man neisiraso customize failai?
Duok durniui is kelio

Neprisijungęs motomanas1

Žinovas
***
Įrašai: 357 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
109 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus motomanas1
k550i cyber-shot@walkman |
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #63 Įrašytas: Kovo 27, 2009, 21:27 »
Customize reikia ikelti i tlf failu sistema. Jei neklystu tpa/preset/custom ;)
99 proc. awariju iwyksta del neteisingo mastymo likes 1 proc. - del technikos.:)

Neprisijungęs prabolas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 75 | Karma: +0/-4
20 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus prabolas
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #64 Įrašytas: Gegužės 06, 2009, 21:09 »
Ka daryt mano se w850i neveikia o prijungus prie pc prie setools raso Can't build loaders chain

Neprisijungęs zalciokas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zalciokas
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #65 Įrašytas: Birželio 17, 2009, 19:39 »
Sveiki, b4dos su SE k800i parvežtas iš anglų, norėjau softą persirašyt, kadangi pririštas , tai intere susiradau visokių nesamonių ir bandžiau... o dabar išvis net nžn ką susidirbau, bet pagal šį pvz nesigauna niekas,,, neranda mano tel, kad ir prijungtas ir c raidę spaudžiau, net nežinau kas gali būt...

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #66 Įrašytas: Birželio 17, 2009, 19:41 »
Sveiki, b4dos su SE k800i parvežtas iš anglų, norėjau softą persirašyt, kadangi pririštas , tai intere susiradau visokių nesamonių ir bandžiau... o dabar išvis net nžn ką susidirbau, bet pagal šį pvz nesigauna niekas,,, neranda mano tel, kad ir prijungtas ir c raidę spaudžiau, net nežinau kas gali būt...

Visu pirma paziurek baterija, dar glai junkti vietoj c laikydamas 2 ir 5

Neprisijungęs zalciokas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zalciokas
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #67 Įrašytas: Birželio 17, 2009, 22:04 »
d4kui... gal galite numest kas nuorodą kaip atrišt tel nes pasimečiau ir daug ko nerandu... meta klaida įvairias ir pan... o beja, kiekvieną kart reikia taip junginėt c ir jungt ar užtenka vieno karto? :) dėkui už ats :)

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #68 Įrašytas: Birželio 17, 2009, 22:07 »
d4kui... gal galite numest kas nuorodą kaip atrišt tel nes pasimečiau ir daug ko nerandu... meta klaida įvairias ir pan... o beja, kiekvieną kart reikia taip junginėt c ir jungt ar užtenka vieno karto? :) dėkui už ats :)
Kiekvieną kartą su "C" reikia junginėt. Atrišimas: http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,6878.0.html.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs ActiveX

Naujokas
*
Įrašai: 46 | Karma: +4/-0
27 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ActiveX
Ats.: Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #69 Įrašytas: Birželio 29, 2009, 23:16 »
Sveiki. Visų pirma sorry už kvailą klausimą, bet ar kai reikia išjunkt tel. ir laikyt c raidę, ir prijunkt USB, baterija turi būti išimta iš telefono? Kažkada teko matyt kaip perrašinėja programą K800i, tai kiek pamenu bateriją išimdavo. Ačiū už atsakymus.
« Paskutinį kartą keitė: Birželio 29, 2009, 23:24 sukūrė ActiveX »

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #70 Įrašytas: Birželio 29, 2009, 23:19 »
Ne, baterija turi būti įdėta į telefoną.  ;)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs roobis

Žinovas
***
Įrašai: 523 | Karma: +39/-3 | Lytis: Vyras
120 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus roobis
at the moment @ Nokia 6220c
Ats.: Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #71 Įrašytas: Birželio 30, 2009, 00:09 »
Sveiki. Visų pirma sorry už kvailą klausimą, bet ar kai reikia išjunkt tel. ir laikyt c raidę, ir prijunkt USB, baterija turi būti išimta iš telefono? Kažkada teko matyt kaip perrašinėja programą K800i, tai kiek pamenu bateriją išimdavo. Ačiū už atsakymus.
tai bateriją išima po operacijos kelioms sekundėms kai vėl nori įjungti telefoną.

Neprisijungęs ActiveX

Naujokas
*
Įrašai: 46 | Karma: +4/-0
27 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ActiveX
Ats.: Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #72 Įrašytas: Liepos 12, 2009, 14:46 »
Perrašant FW užsidėjo telefono saugos kodas (phone lock code). Kaip jį nuiimti?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #73 Įrašytas: Liepos 12, 2009, 15:09 »
Perrašant FW užsidėjo telefono saugos kodas (phone lock code). Kaip jį nuiimti?

Identify padaryk ir parodys lange, bus User code: xxxxx.
  • SGS2

Neprisijungęs ActiveX

Naujokas
*
Įrašai: 46 | Karma: +4/-0
27 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ActiveX
Ats.: Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #74 Įrašytas: Liepos 28, 2009, 12:30 »
Ar šitie USB flash driver'iai veikia ant Windows Xp 64 bit? Nes man neleidžia jų įrašyti, rašo, kad Windows'ai netinka.

Neprisijungęs puowils

Naujokas
*
Įrašai: 29 | Karma: +1/-1
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus puowils
Ats.: Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #75 Įrašytas: Rugpjūčio 01, 2009, 12:30 »
gal galit pasakyti kur rasti ta main ir fs failus tame mobiles linke nerandu to raro kur jie yra s500i aciu

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #76 Įrašytas: Rugpjūčio 01, 2009, 13:02 »
gal galit pasakyti kur rasti ta main ir fs failus tame mobiles linke nerandu to raro kur jie yra s500i aciu
http://www.4shared.com/file/45618209/d35d2da0/S500_R8BE001_BALTIC_RED52.html MAIN ir FS čia, o CUSTOMIZĘ prisegu.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs k1lleris

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus k1lleris
Ats.: Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #77 Įrašytas: Rugpjūčio 02, 2009, 14:50 »
kluasykit, vyrai, man kazkas neisiena... va, uzsistaciau rakto koda ir pamirsau... parsisiunciu tas programas, darau viska kaip reikia, bet nieko, to kodo gal 10 min laukiu bet nieko nevyksta, ka as netaip darau?
Mano Tel. modelis k320i

  • uzeik pažėt foto ;D

Neprisijungęs owizzz

Žinovas
***
Įrašai: 407 | Karma: +5/-0 | Lytis: Vyras
70 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus owizzz
Mėgstu fotkint xD |
Ats.: Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #78 Įrašytas: Rugpjūčio 23, 2009, 14:55 »
krc kame diela? dave draugas kad perrasyciau fw for w880 (cid51), nu perrasiau as ta fw, dabar  ijungiu tela, pradzioj issigandau, nes pradejo mirkset ekranas... po keliu sekundziu ekrane nusvito please wait ;D tai kokia 20 minuciu stovi tas please wait... kame kampas?
  • 86255931*
:police:! Dėk [ + ] ! :police:

A35-C236-M55(S55)-L6-E398(3210)-W810i(T226)(C100)-K800i-K810i-P1i-W950i-W810i-W910(w200i)-N81 8gb-(1110i)-C510-C901-G900-w100i spiro    O|-)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #79 Įrašytas: Rugpjūčio 23, 2009, 15:12 »
krc kame diela? dave draugas kad perrasyciau fw for w880 (cid51), nu perrasiau as ta fw, dabar  ijungiu tela, pradzioj issigandau, nes pradejo mirkset ekranas... po keliu sekundziu ekrane nusvito please wait ;D tai kokia 20 minuciu stovi tas please wait... kame kampas?

Aš jau tiksliai nebeatsimenu šitos klaidos...ar GDFS ar Customize klaida. Jei buvai pasidaręs GDFS kopiją, tada atstatyk ir turėtų suveikt.

kluasykit, vyrai, man kazkas neisiena... va, uzsistaciau rakto koda ir pamirsau... parsisiunciu tas programas, darau viska kaip reikia, bet nieko, to kodo gal 10 min laukiu bet nieko nevyksta, ka as netaip darau?
Mano Tel. modelis k320i

DB2012 platforma, man atrodo sunkiai dirba SET2L, išbandyk XS++.
  • SGS2