mobiles.lt

Autorius Tema: Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11  (Skaityta 59100 kartus)

Neprisijungęs Wirusss

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wirusss
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #40 Įrašytas: Gruodžio 15, 2008, 19:08 »
Velniava pas mane cid 53 ka man daryti? gdfs neleidzia nuskaityti

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #41 Įrašytas: Gruodžio 15, 2008, 19:15 »
Velniava pas mane cid 53 ka man daryti? gdfs neleidzia nuskaityti
GDFS gali nuskaityti su  KulanKendi Client.  :laugh:
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Wirusss

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wirusss
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #42 Įrašytas: Gruodžio 15, 2008, 19:49 »
Aciu,tuoj pabandysam  :)

Neprisijungęs Skandalas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 57 | Karma: +1/-0
30 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Skandalas
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #43 Įrašytas: Gruodžio 15, 2008, 20:44 »
perrasiau softa. i meta toky error. Configuration error.Please contact your network operator or service centre.   ka daryt??

jai kam taip nutiktu tai cia normalu,nes po flesinimo reik irasyt i tel.tarkim k800,k810i per Far Manager with JDFlasher plugin programa *parsisiuntus*i (tpa\preset\custom) failiukus bei (TPA\PRESET\SYSTEM\LIGHTEFFECT\SYSTEMEFFECTS) failiukus ir tel.dirba :laugh:

Neprisijungęs justtttas

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus justtttas
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #44 Įrašytas: Vasario 16, 2009, 12:38 »
ziauriai tau dekingas :) su kitais aprasymais buvau telefa sugadines , tavo aprasymas mane isgelbejo :)

Neprisijungęs cepaxxx

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus cepaxxx
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #45 Įrašytas: Vasario 26, 2009, 20:14 »
KUR RASTI MAIN IR FS FAILUS  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #46 Įrašytas: Vasario 26, 2009, 20:23 »
KUR RASTI MAIN IR FS FAILUS  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
topse.ru, mobiles-lt.4shared.com, google ir t.t.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs mariuxxxas

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mariuxxxas
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #47 Įrašytas: Kovo 13, 2009, 23:16 »
sveiki, turiu tokia problema su k800 bandziau atrist raso kad viskas ok ant setool, bet ijungt bandziau pirma karta isijunge bet nieko ekranas tik mirkciojo isjungiau ir vsio numire nieko nerodo isvis. ka dabar daryt?

Neprisijungęs motomanas1

Žinovas
***
Įrašai: 357 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
109 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus motomanas1
k550i cyber-shot@walkman |
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #48 Įrašytas: Kovo 16, 2009, 21:24 »
Jei GDFS turi bandyk su juo jei nea, tai tik fw perasymas pades...;)
99 proc. awariju iwyksta del neteisingo mastymo likes 1 proc. - del technikos.:)

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #49 Įrašytas: Kovo 16, 2009, 21:44 »
na manau GDFS dar ramybej palikt riektu, pabandyk main faila perrasyt...

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #50 Įrašytas: Kovo 23, 2009, 22:15 »
Sveiki ziurekit. man biski buvo softui kazkas isijungdavo tel biski paveikdavo ir issijungdavo, tj galvojau  sutvarkysiu, pabandziau irasyti viska dariau kaip reikiant, siunciau viska ant k810. nu palaukiua kol perasys... tj db kai ijungiu tel rodo tik balta rkrana ir suvibruoja kartais viena kart kartais du.. ir kai pet setools identify padariau raso kad telefonas k700 kaip cia suprast? kaip galima butu patvarkyti?
Įrašyta: 2009-03-23, 22:09:39
Duok durniui is kelio

Neprisijungęs motomanas1

Žinovas
***
Įrašai: 357 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
109 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus motomanas1
k550i cyber-shot@walkman |
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #51 Įrašytas: Kovo 23, 2009, 22:18 »
Turbut perasinedamas fw pasirinkai si modeli...per naujo perasyk fw tik si karta rinkis modeli atitinkanti tawo tlf. ;)
99 proc. awariju iwyksta del neteisingo mastymo likes 1 proc. - del technikos.:)

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #52 Įrašytas: Kovo 23, 2009, 22:39 »
Cia paveikslelis kaip viskas atrodo
Įrašyta: 2009-03-23, 22:19:29
nu bandysiu dar karta, bet kad pas mane net nera pasirinkti k700
Įrašyta: 2009-03-23, 22:20:25
Nebeleidzia perasyti  :'(
Įrašyta: 2009-03-23, 22:28:56
vat paskutiniam paveiksleli parodyta ka raso kai softa perasau, ka tai gali reiksti?
Duok durniui is kelio

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #53 Įrašytas: Kovo 23, 2009, 22:47 »
Cia paveikslelis kaip viskas atrodo
Įrašyta: 2009-03-23, 22:19:29
nu bandysiu dar karta, bet kad pas mane net nera pasirinkti k700
Įrašyta: 2009-03-23, 22:20:25
Nebeleidzia perasyti  :'(
Įrašyta: 2009-03-23, 22:28:56
vat paskutiniam paveiksleli parodyta ka raso kai softa perasau, ka tai gali reiksti?

Ka tu cia darai? pastave telefonas k700, pasirnkes modeli w810 ir rasai k810 softa...

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #54 Įrašytas: Kovo 23, 2009, 23:11 »
ten biski netaip parodziau, pas mane telefonas k810i ir rasau k810 softa pasirinkes, bet neisiraso kazkodel  :)
Duok durniui is kelio

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #55 Įrašytas: Kovo 24, 2009, 10:20 »
ten biski netaip parodziau, pas mane telefonas k810i ir rasau k810 softa pasirinkes, bet neisiraso kazkodel  :)

tia tubbut del to kad phone type: w810 nusitatyk ne w810 o k810 ir bandyk ;)

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #56 Įrašytas: Kovo 24, 2009, 18:13 »
bandziau... viskas apsoliuciai padaryta kaip reikiant bet va kai perasiau isvis parejo tel... kei ikisu laida jis po keliu sekundziu vel atsijungia net nebegaliu softo irasyti  :(
Duok durniui is kelio

Neprisijungęs motomanas1

Žinovas
***
Įrašai: 357 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
109 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus motomanas1
k550i cyber-shot@walkman |
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #57 Įrašytas: Kovo 24, 2009, 23:26 »
Bandyk perasineti su kitomis programomis...jei nea tai bandyk SEUS... ;)
99 proc. awariju iwyksta del neteisingo mastymo likes 1 proc. - del technikos.:)

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #58 Įrašytas: Kovo 25, 2009, 15:44 »
 kokiu dar programu yra be setool2 ir xs++?kas tas seus?
Duok durniui is kelio

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Aprašymas: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
« Atsakymas #59 Įrašytas: Kovo 25, 2009, 15:47 »
kokiu dar programu yra be setool2 ir xs++?kas tas seus?

FAR su JDFlasher įskiepiu, KKClient su tinkamais FW failais.
SEUS yra Sony Ericsson Update Service, programa oficialiai atnaujinti FW per SE serverius.
Nenustebčiau kad pas tave jau GDFS ar EROM jau visai nukankintas, todėl tau dabar nieko ir nesigauna padaryti...sakyčiau nešk meistrams, tegu pasako kas per problema ir kiek tau tai kainuos.
  • SGS2