mobiles.lt

Autorius Tema: Instrukcija: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu  (Skaityta 33287 kartus)

Neprisijungęs djdrageris

Naujokas
*
Įrašai: 11 | Karma: +0/-0
13 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus djdrageris
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #20 Įrašytas: Gegužės 17, 2008, 22:08 »
Djdrageri, gal turi skype ar team wiever'i? Jeigu turi bent viena is siu programu tai pasakyk man duomenis (per asmenine zinute), susirasysim ir pabandysiu paziuret per team wieveri kas ten pas tave darosi :) Beje tavo telefonas bendrauja su setoolsu normaliai? :)


Karozia, radau toki sakini "Pajungi USB laida Ispaudes 2+5 arba c mygtuka(-us)" tikiuosi tu to ir ieskojai.. :)

mano skypoe vytasx950  o  telefonas su setool lite isviso nebendrauja nes jis sirtas tik nuo cid49 berods    bendrauja tlf daugiausiai su far manageriu arba xs++

Neprisijungęs joiner

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus joiner
Ats.: Apra?ymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #21 Įrašytas: Rugpjūčio 26, 2008, 11:35 »
Kaip lenteles, erroro?
Na jo kažko tokio.
O kas gali but kad meta lentele, kai prijungiu tel laikydamas c raide?
  • K810i

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #22 Įrašytas: Rugpjūčio 26, 2008, 15:56 »
O kas gali but kad meta lentele, kai prijungiu tel laikydamas c raide?

O kodėl tau pendelį galima būtų išrašyt, nieko nepadarius, aaaa? :P
Daugiau informacijos kokia ta lentelė. Mes juk nematom tavo ekrano ir nežinom ką tu ten darai.
  • SGS2

Neprisijungęs joiner

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus joiner
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #23 Įrašytas: Rugpjūčio 26, 2008, 16:17 »
O kas gali but kad meta lentele, kai prijungiu tel laikydamas c raide?

O kodėl tau pendelį galima būtų išrašyt, nieko nepadarius, aaaa? :P
Daugiau informacijos kokia ta lentelė. Mes juk nematom tavo ekrano ir nežinom ką tu ten darai.
Stai :)
  • K810i

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #24 Įrašytas: Rugpjūčio 27, 2008, 11:41 »
Manau tau reikėtų atsinaujinti JDflasher pluginą,gal padės. :)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs joiner

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus joiner
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #25 Įrašytas: Rugpjūčio 27, 2008, 14:25 »
Manau tau reikėtų atsinaujinti JDflasher pluginą,gal padės. :)
Eh nieko nepavyksta, atsinaujinus toliau meta ta pacia lentele  ::)
  • K810i

Neprisijungęs Nosferatu

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Nosferatu
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #26 Įrašytas: Rugsėjo 30, 2008, 19:24 »
ar su sita programa imanoma pakeisti lt kalba pas SE W380i? nes kai bandau junkti telefona meta man erorr

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #27 Įrašytas: Rugsėjo 30, 2008, 19:27 »
ar su sita programa imanoma pakeisti lt kalba pas SE W380i? nes kai bandau junkti telefona meta man erorr
Čia tau labiau reiktų įrašyt BALTIC softą,o po to padaryt CUSTOMIZE ir bus LT kalba. Tik nenaudok SEUS,nes pakils CID į 53 ir tada bus keblumų įvairių.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Nosferatu

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Nosferatu
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #28 Įrašytas: Rugsėjo 30, 2008, 19:36 »
ar su sita programa imanoma pakeisti lt kalba pas SE W380i? nes kai bandau junkti telefona meta man erorr
Čia tau labiau reiktų įrašyt BALTIC softą,o po to padaryt CUSTOMIZE ir bus LT kalba. Tik nenaudok SEUS,nes pakils CID į 53 ir tada bus keblumų įvairių.

tai man atrodo w380i ir yra cid 53 tiksliai nzn.. tai su kokia programa irasyti BALTIC softa? nes su SET2L 1.11 net nera tokio modelio pasirinkti

beto man meta si programa ERROR kai bandau junkti telefona openplugin<connect to phone<get cid<cant find device info xml[53red]>>>
ka tai galetu reiksti ? :)
« Paskutinį kartą keitė: Rugsėjo 30, 2008, 20:19 sukūrė Nosferatu »

Neprisijungęs ohmito

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ohmito
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #29 Įrašytas: Spalio 16, 2008, 15:24 »
sveiki, o kaip ikelt per far manager ir jd flasher quick access patch jeigu antroj lentelei kopinimo neleidzia nieko pasirinkti?

Neprisijungęs mikxx666

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mikxx666
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #30 Įrašytas: Lapkričio 19, 2008, 17:31 »
man meta ta pacia klaida kaip ir joiner atnaujinau jdflacher, bet nk

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #31 Įrašytas: Lapkričio 19, 2008, 18:01 »
man meta ta pacia klaida kaip ir joiner atnaujinau jdflacher, bet nk
O jūs įsitikinę,kad pas jus ne CID 53?
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs nacistas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nacistas
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #32 Įrašytas: Lapkričio 26, 2008, 13:37 »
Prašau patikslinti kokia quick access pacho paskirtis kokiu galimybių jis suteikia telefonui?

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #33 Įrašytas: Lapkričio 26, 2008, 13:58 »
Prašau patikslinti kokia quick access pacho paskirtis kokiu galimybių jis suteikia telefonui?
Jo paskirtis tokia,kad galėtum daug greičiau įrašinėti patchus į telefoną nei,kad be jo. Jis jokių galimybių nesuteikia telefonui.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs nacistas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nacistas
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #34 Įrašytas: Lapkričio 26, 2008, 14:37 »
Supratau labai ačių. Pradedu tik bandyti modifikuoti telefoną, skaitau visus linkus šia tema, tai nieko nedarau dar rimto. Bandžiau XS++ 3.1 prisijungia viskas ok, nuskaito visus duomenis visą prog. aprašą. Bet flaschinti neduoda nes pas mane DB2020  progrines įrangos versija R8BE001 ir deja apsauga CID53. Tai modifikavima galiu vygdyti tik su SDFlascheriu ?

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #35 Įrašytas: Lapkričio 26, 2008, 14:49 »
Supratau labai ačių. Pradedu tik bandyti modifikuoti telefoną, skaitau visus linkus šia tema, tai nieko nedarau dar rimto. Bandžiau XS++ 3.1 prisijungia viskas ok, nuskaito visus duomenis visą prog. aprašą. Bet flaschinti neduoda nes pas mane DB2020  progrines įrangos versija R8BE001 ir deja apsauga CID53. Tai modifikavima galiu vygdyti tik su SDFlascheriu ?
Matai, tau patchinti neis, nes pas tave CID53, na bet su JDflasheriu eina softą perrašyti, pakeisti įvairias ikonas, skinus, draiverius taip,kad manau pradžiai ir tiek užteks tau.. :) Na,o vėliau kai sulauksim DB2020 CID53 patchinimo galėsi mėginti patchint.. :) Man tokia pati situacija yra su K810i.. ;)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs nacistas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nacistas
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #36 Įrašytas: Lapkričio 26, 2008, 15:22 »
 ::) teks tada laukti. Beje pas mane ir K810i  tik manau aš ta CID53 kartais nepasikėliau, programine tel įrangą atnaujinau per programėle kuria atsisiunčiau SE  tinklo,  ar jau šie modeliai ateina i prekybą su aukščiausia apsaugos klase.? Jaučiau kad atnauinimo nereikėjo daryti.
išbandžiaus JDFlasher'į veikia, pavaikštau po tel vidu, kor tik noriu. Tai jaučiu flash temu keltis ir negalėsi, tik keisti meniu ikonas ir t.t. ka paminėjai?

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #37 Įrašytas: Lapkričio 26, 2008, 15:26 »
::) teks tada laukti. Beje pas mane ir K810i  tik manau aš ta CID53 kartais nepasikėliau, programine tel įrangą atnaujinau per programėle kuria atsisiunčiau SE  tinklo,  ar jau šie modeliai ateina i prekybą su aukščiausia apsaugos klase.? Jaučiau kad atnauinimo nereikėjo daryti.
išbandžiaus JDFlasher'į veikia, pavaikštau po tel vidu, kor tik noriu. Tai jaučiu flash temu keltis ir negalėsi, tik keisti meniu ikonas ir t.t. ka paminėjai?

Flash temas gali keltis, bet man atrodo,kad šis telefonas tiesiog jų nepalaiko. O dėl CID, tai tu teisus, tu pats jį pasikėlei atnaujindamas programinę įrangą su SEUS.. :)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs nacistas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nacistas
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #38 Įrašytas: Lapkričio 26, 2008, 16:00 »
Gaila kad nepalaiko tai ir atsiradę ptch'ai nieko nepadės? Beje patcha' ai juos sau parinkinėti sau ir iškotis buten tuos kurie turi suderinima, su butent platforma DB2020 ir proraminėa įrangos versija, kaip pzv manoji R8BE001 ?.  :-\

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
« Atsakymas #39 Įrašytas: Lapkričio 26, 2008, 16:11 »
Gaila kad nepalaiko tai ir atsiradę ptch'ai nieko nepadės? Beje patcha' ai juos sau parinkinėti sau ir iškotis buten tuos kurie turi suderinima, su butent platforma DB2020 ir proraminėa įrangos versija, kaip pzv manoji R8BE001 ?.  :-\
Taip,ieškokis būtent K810i R8BE001 patchų. Bet šiaip gali net neieškot jei pas tave CID53, nes juk jų neįrašysi.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)