mobiles.lt

Autorius Tema: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.  (Skaityta 69334 kartus)

Neprisijungęs gitenas

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus gitenas
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #20 Įrašytas: Liepos 20, 2008, 13:41 »
sveiki mano tel k610i i nieka nereguoja ikisu kraut mirksi lempute jungiu mirksi lempute taspats ir kai usb jungiu gal galit padet

Neprisijungęs Dainonas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +1/-0
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Dainonas
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #21 Įrašytas: Liepos 23, 2008, 21:03 »
Išimk ir įdėk bateriją (bet spėju bandei)

Neprisijungęs Muzicfan

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Muzicfan
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #22 Įrašytas: Rugpjūčio 05, 2008, 16:56 »
 Dekoju uz pamoka tikrai praverte bet po perdarymo is k610i i w660i ,''flash menu'' vistiek neveikia nors bandziau perasyt ''soft'' 3 kart vistiek ''flash menus'' neveikia isbandziau tikrai daug ju idedamas per xs++ , o seip ''flash screensavers'' veikia gal turit minciu kodel flash menus neveikia?

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #23 Įrašytas: Rugpjūčio 05, 2008, 21:37 »
Dekoju uz pamoka tikrai praverte bet po perdarymo is k610i i w660i ,''flash menu'' vistiek neveikia nors bandziau perasyt ''soft'' 3 kart vistiek ''flash menus'' neveikia isbandziau tikrai daug ju idedamas per xs++ , o seip ''flash screensavers'' veikia gal turit minciu kodel flash menus neveikia?
Turiu minciu, gal keli tuos flash meniu ne ten kur reikia? Parasyk i koki kataloga keli swf faila ir i kur thm faila keli.. Beto gali buti,kad tavo flash meniu neveikia (kokios nors blogos ir t.t.) bandyk siust is topse.ru.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Muzicfan

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Muzicfan
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #24 Įrašytas: Rugpjūčio 06, 2008, 19:42 »
Kaip minejau pati flash menu faila keliu per xs++ (tpa/preset/system/desktop/flash), ir beto temos su flash menu jau suderintos todel nieko nekeiciau ir nedariau su setool2 ir se-theme tools. Bet patarima atsisiusti flash menus su temom is kitur tikrai isbandysiu dekuj.

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #25 Įrašytas: Rugpjūčio 06, 2008, 20:24 »
Kaip minejau pati flash menu faila keliu per xs++ (tpa/preset/system/desktop/flash), ir beto temos su flash menu jau suderintos todel nieko nekeiciau ir nedariau su setool2 ir se-theme tools. Bet patarima atsisiusti flash menus su temom is kitur tikrai isbandysiu dekuj.
Siaip pagal tavo aprasyma turi buti viskas ok, ir katalogas atitinka kur reikia kelt swf failus ir t.t., turi veikt.. ;]
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Muzicfan

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Muzicfan
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #26 Įrašytas: Rugpjūčio 06, 2008, 22:25 »
Nors atsisiuntes flash menus  is topse.ru ar is kur nors kitur visvien neveikia, tema uzsideda bet icons nepasikeicia, jau net nezinau ka isbandyti daugiau, nors abejojiu ar daugiau varijantu butu. Nu bet vistiek aciu uz pagalba. :)

Neprisijungęs Dainonas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +1/-0
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Dainonas
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #27 Įrašytas: Rugpjūčio 10, 2008, 19:38 »
O ar veikia tau originalūs flash meniu "Female lines", "Gold record", ir "Spinnin'"? Pažiūrėk savo "themes" kataloge. Jei veikia tai turėtu veikt ir kitos...
« Paskutinį kartą keitė: Rugpjūčio 10, 2008, 22:58 sukūrė Dainonas »

Neprisijungęs Muzicfan

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Muzicfan
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #28 Įrašytas: Rugpjūčio 11, 2008, 16:34 »
Orginalus flash menu taip pat neveikia. :-[
« Paskutinį kartą keitė: Rugpjūčio 11, 2008, 16:36 sukūrė Muzicfan »

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #29 Įrašytas: Rugpjūčio 11, 2008, 23:51 »
Orginalus flash menu taip pat neveikia. :-[
Kažkas pas tave tikrai ne taip, turi veikti viskas, gali bandyt vėl viską iš naujo daryti,gal padės..
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Dainonas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +1/-0
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Dainonas
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #30 Įrašytas: Rugpjūčio 12, 2008, 20:47 »
Hmm, įdomiai su tuo perdarymu i w660. Savo k610 du kartus perrašinėjau ir abu kartus tarp tel nustatymų meniu nebuvo punkto kad įjungti laikrodžio rodymą sleep rėžime, tad teko pakeisti menu.ml failą.  Keista, nes visi naudojam tuos pačius firmwar'us o gauname skirtingus rezultatus :o  ???

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #31 Įrašytas: Rugpjūčio 12, 2008, 22:28 »
Hmm, įdomiai su tuo perdarymu i w660. Savo k610 du kartus perrašinėjau ir abu kartus tarp tel nustatymų meniu nebuvo punkto kad įjungti laikrodžio rodymą sleep rėžime, tad teko pakeisti menu.ml failą.  Keista, nes visi naudojam tuos pačius firmwar'us o gauname skirtingus rezultatus :o  ???
Apie šį dalyką net nežinojau.. Keista,keista.. Aš šį firmaware naudojau kažkada ant savo SE K530i tai viskas tikrai buvo gerai. O nuo ko priklauso rezultatas neįsivaizduoju tada..  :-\
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs nWo

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nWo
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #32 Įrašytas: Rugpjūčio 17, 2008, 11:48 »
ar veiks w660 softas ant k750i?

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #33 Įrašytas: Rugpjūčio 17, 2008, 13:54 »
ar veiks w660 softas ant k750i?
Tikrai ne. Vien dėl to,kad skiriasi platformos, k750i yra DB2010, o W660i yra DB2020.. Juk parašyta kokie modeliai perdaromi, tai yra K610/K618/V630 ir K530, o kitų neina perdaryti į W660i arba aš apie tai nežinau.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs sonyeriksonas

Naujokas
*
Įrašai: 15 | Karma: +0/-1
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus sonyeriksonas
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #34 Įrašytas: Rugpjūčio 18, 2008, 15:59 »
Mano draugas pagal sita tut'a persidare V630i i W660i ir liko labai patenkintas,tad viskas cia gerai aprasyta ir viskas veikia,jeigu kas jum netaip,tai turbut patys kaska blogai darot!
  • Sony Ericsson K800i

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #35 Įrašytas: Rugpjūčio 18, 2008, 16:06 »
Mano draugas pagal sita tut'a persidare V630i i W660i ir liko labai patenkintas,tad viskas cia gerai aprasyta ir viskas veikia,jeigu kas jum netaip,tai turbut patys kaska blogai darot!
Malonu girdėti,kad dar kažkam pavyko pagal mano aprašymą persidaryti telefoną ir viskas veikia! ;)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs mazh

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mazh
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #36 Įrašytas: Rugsėjo 03, 2008, 13:14 »
O perdarius į W660, walkman grotuvo skiną gausime ar ir gros taip kaip walkmanas?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #37 Įrašytas: Rugsėjo 03, 2008, 15:06 »
Su W660 perrašymu gauni pilną verti Walkman grotuvą.
  • SGS2

Neprisijungęs gwanted

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus gwanted
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #38 Įrašytas: Rugsėjo 25, 2008, 13:43 »
sveiki, o jeigu rodo erom cid 53 , ar galima bandyti perdaryti? kokia rizika?  :laugh:

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #39 Įrašytas: Rugsėjo 25, 2008, 13:57 »
sveiki, o jeigu rodo erom cid 53 , ar galima bandyti perdaryti? kokia rizika?  :laugh:
Manyčiau geriau neperrašinėk, nes po to dar kils kokių nenumatytų bėdų..
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)