mobiles.lt

Autorius Tema: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.  (Skaityta 83372 kartus)

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #60 Įrašytas: Lapkričio 16, 2008, 18:53 »
gal zinot kur gauti k530 Pack_1.zip
O kam tau to reikia? Viską atskirai rasi manau topse.ru svetainėje..
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs andriussxxx

Naujokas
*
Įrašai: 13 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriussxxx
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #61 Įrašytas: Sausio 28, 2009, 12:22 »
Tai imanoma k530 su cid53 perdaryt i w660???

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #62 Įrašytas: Sausio 28, 2009, 13:59 »
Tai imanoma k530 su cid53 perdaryt i w660???

Jeigu rasi W660 CID53 failus, nematau problemos kodėl nepavyktų.
  • SGS2

Neprisijungęs andriussxxx

Naujokas
*
Įrašai: 13 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriussxxx
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #63 Įrašytas: Sausio 28, 2009, 14:54 »
As radau kazka cia apie tai. http://myforum.lasyk.net/showthread.php?t=42545 bet as anliskai nemoku. gal galit parasyt kaip cia daryt??

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #64 Įrašytas: Sausio 28, 2009, 15:03 »
Jeigu pas tave K530i ir CID53 ir tu nori jį perdaryti į W660i, tau tereikia tik susirasti MAIN/FS/CUSTOMIZE failus, įrašyti viską (yra info forume kaip tai padaryt (ne šioje temoje)) ir bus viskas baigta,nes į W660i lengviausiai perdaromas K530i.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs andriussxxx

Naujokas
*
Įrašai: 13 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriussxxx
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #65 Įrašytas: Sausio 28, 2009, 15:47 »
nelb randu. ten kazkaip uzuolankom parasyta

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #66 Įrašytas: Sausio 31, 2009, 08:55 »
naudok far ir viskas bus gerai as gal 5 kartus buvau perases k530 ci53 i w660 ir viskas veikia net nereikia skaityt kas yra parasyta virsuja tik nepamirsk parsisiust w660 fw kad butu cid53 rekomenduociau www.iprotebe.cz bet ten reikia uzsiregint taciau ten yra viskas ;D
Įrašyta: Sausis 29, 2009, 21:35
Bo tjo po fw perasymo neuzmirsk kad rejkia parsiusti generic fajliulku...ir juos imesti i ofs/tpa/preset/custom. Wiskas wejks 100% nebent kaskur klajda padarysi... ;)

Neprisijungęs andriussxxx

Naujokas
*
Įrašai: 13 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriussxxx
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #67 Įrašytas: Vasario 02, 2009, 18:17 »
pasidariau w660 bet db lietuviu kalbos nebera. kaip dabar isivest lt kalba?? is ku failus atsisiust?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #68 Įrašytas: Vasario 02, 2009, 18:24 »
pasidariau w660 bet db lietuviu kalbos nebera. kaip dabar isivest lt kalba?? is ku failus atsisiust?

Customize BALTIC įsirašyk, failai http://mobiles-lt.4shared.com
  • SGS2

Neprisijungęs andriussxxx

Naujokas
*
Įrašai: 13 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriussxxx
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #69 Įrašytas: Vasario 02, 2009, 18:59 »
vistiek nera. as irasiau W660_CDA102568_1_R8A_GENERIC_BALTIC.zip
« Paskutinį kartą keitė: Vasario 02, 2009, 19:09 sukūrė andriussxxx »

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #70 Įrašytas: Vasario 02, 2009, 19:06 »
vistiek nera.
Manau,kad tau reikia perrašyt iš naujo visą softą į BALTIC ir bus ta lietuvių kalba. :)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs andriussxxx

Naujokas
*
Įrašai: 13 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriussxxx
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #71 Įrašytas: Vasario 02, 2009, 19:21 »
cia tik manai ar taip yra  :)

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #72 Įrašytas: Vasario 02, 2009, 19:21 »
Na taip jau turbūt gaunas,kad taip ir yra.  ;D
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs andriussxxx

Naujokas
*
Įrašai: 13 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriussxxx
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #73 Įrašytas: Vasario 02, 2009, 20:38 »
As radau W660_R8BE001_FS_BALTIC_RED53.fbn. Ar galima ji rasyti su W660_R8BB001_MAIN_GENERIC_FY_RED53.mbn ??? ir HB1-06_Gen_CDA102568_2_R8A_GENERIC_CENT_EUROPE

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #74 Įrašytas: Vasario 02, 2009, 20:47 »
Manau,kad nieko blogo nebus, jeigu surašysi šiuos failus, kažkada taip maišęs su W810i esu,tai viskas gerai buvo..
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Inproof

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 172 | Karma: +0/-0
72 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Inproof
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #75 Įrašytas: Vasario 04, 2009, 19:18 »
Gal jau yra koks patch kad veiktu walkman su 100% apsvietimu ?

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #76 Įrašytas: Vasario 04, 2009, 20:23 »
Žinok net nesidomėjau, manau,kad dar nėra, bet galiu ir klysti.. Reikia tiesiog paieškoti.. :)
Įrašyta: Vasaris 04, 2009, 19:22
Radau tokį patchą, kuris turėtų sutvarkyti tą bugą su apšvietimu.. Jį rasi čia - http://www.seusers.com/forum/w660-r8bb001-patches-54.html (  #10 įrašas, SeaMonkey) . :)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Inproof

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 172 | Karma: +0/-0
72 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Inproof
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #77 Įrašytas: Vasario 04, 2009, 20:58 »
Dekui. Irasineja. Ziuresim kas gausis.
Įrašyta: Vasaris 04, 2009, 20:48
*CENSORED* isirasiau pora kart tel isijunge bet walkman neveike. dabar isjungiau bandau jungt su pc nesijungia. bandau jungt telefona suzypsi raudona lempute ir viskas. tuoj susporgsiu negaliu kaip nesiseka.... Su pc jokios reakcijos. Kame reikalas ?
« Paskutinį kartą keitė: Vasario 04, 2009, 21:02 sukūrė Inproof »

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #78 Įrašytas: Vasario 04, 2009, 21:02 »
Bandei jungti prie kokių kitokių programų ? Arba naudodamas 2+5?
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Inproof

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 172 | Karma: +0/-0
72 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Inproof
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #79 Įrašytas: Vasario 04, 2009, 21:27 »
Se tool parode su 2+5
ChipID:9900,EMP protocol:0301
BOOTROM MODE DETECTED
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35463701056051 CERT:N/A
FLASH CID:52 COLOR:RED
Abort all operations.
set_gdfs_props failed, exiting
Elapsed:21 secs.
ChipID:9900,EMP protocol:0301
BOOTROM MODE DETECTED
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35463701056051 CERT:N/A
FLASH CID:52 COLOR:RED



Sujungiau su setool. Perrasineja softa. Ziuresim kas bus toliau.
Įrašyta: Vasaris 04, 2009, 21:06
Jokios gyvybes. Bandziau ir unistal patch ir panasiai ir nieko. vistiek taspats.