mobiles.lt

Autorius Tema: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.  (Skaityta 121462 kartus)

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +297/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Įrašytas: Balandžio 05, 2008, 22:10 »
Štai ką jūs gaunate perdarę savo telefoną į W660:

    * Walkman 2 grotuvą (jūs galite pakeisti jo išvaizdą!)
    * Telefonas pradeda palaikyti Flash failus (Flash meniu, Flash Screensaveriai ir t.t.)
    * TrackID funkciją
    * Naujesnę java versiją
    * Patch'us
   
Svarbus pranešimas!

  Kai viską padarysite, kas aprašyta šioje pamokoje, tai jūs prarasite savo telefono garantiją. Jeigu kas nors atsitiks jūsų telefonui nei aš, nei niekas kitas už tai neatsakys, jūs visą atsakomybę prisiimate patys. Aš negaliu garantuoti, kad šis gidas yra 100% be jokių klaidų. Būkite labai atsargūs!

Įrašinėjame W660 telefono softą į jūsų telefoną.

Jeigu norite, dar galite persigalvoti ir neprarasti jūsų telefono garantijos ir netęsti darbo!

  Pradedame! Pirmiausia jums reikia atsinaujinti jūsų telefono softą (tai nėra būtina!), tai jūs galite padaryti su SEUS (Sony Ericsson Update Service). SEUS galite parsisiųsti iš čia. Aš jums neaiškinsiu kaip tai padaryti, nes tai labai paprasta ir viskas  parodyta ką daryti net su paveiksliukais. Atminkite, kai atnaujinsite telefono softą su SEUS pasirinkite savo telefono modelį, o ne W660. Tik būkite atsargūs, telefonas gali atsinaujinti į CID 53. Jeigu labai bijote, kad atsinaujins telefonas į CID 53, tai tiesiog jo neatnaujinkite ir tęskite darbą toliau praleidę šį punktą. Atnaujinę arba neatnaujinę softą parsisiųskite XS++ 3.1 programą. Ją galite parsisiųsti iš čia. Kai atsisiųsite XS++ programą, jūs prijungę telefoną prie šios programos pamatysite įvairių duomenų apie savo telefoną. Tai va, pažiūrėkite koks jūsų EROM CID, jis turi būti 52 (OTP CID nesvarbus). Jeigu jūsų CID yra 52 tai tęskite darbą, o jeigu ne tai nutraukite darbą. Dabar, kai viską jau išsiaiškinome spauskite XS++ programoje GDFS lentelę, o tada spauskite 'Backup GDFS' (darysime GDFS kopiją su kuria 90% jeigu kas nors nepasiseks galėsite prikelti savo telefoną). Tik neatjunkite telefono nuo programos, kol programa neparašys "Disconnected... Unplug the phone", nes kitaip galite sugadinti savo telefoną! Kai GDFS kopija padaryta atjunkite telefoną nuo programos ir parsisiųskite W660 softą iš čia, customizę iš čia. Dėl softo, customizės turime būti dėkingi Wyshniukui. :) Be softo jums dar reikės, jeigu turite K610/K618/V630 telefonus, (ne k530i) šių failų :

    * K610 kameros, ekrano draiveriai, modifikuoti šviesos efektai (Parsisiųskite iš čia: K610_Pack_1.zip)
    * SEtool2 Lite 1.11 programa  (Parsisiųskite iš čia (reikalinga registracija))
    * Illumination Patch'as (Parsisiųskite iš čia: W660_R8BB001_Patches.zip)
    * Quick access Patch'as (Parsisiųskite iš čia: Quick access Patch)

Failams parsisiųsti slaptažodis: solidsnake204

  Kai jau būsite parsisiuntę failus jums reikės įrašyti W660 softą į savo telefoną, kad man nereikėtų aiškinti kaip tai padaryti duosiu nuorodą į gerb. Wyshniuko pamoką. Wyshniuko pamoką rasite čia. Jūs darykite tik kas aprašyta Wyshniuko pamokos dalyje "FW perrašymas". MAIN/FS/CUSTOMIZE failus naudokite ne savo telefono, o W660. Kai bus įrašytas W660 softas K610/K618/V630 turėtojų darbas dar tęsis, o K530 turėtojai jau galės mėgautis savo telefonu perdarytu į W660.

Taisome K610/K618/V630 kamerą, ekraną ir iš dalies WALKMAN grotuvą.

  Išjungiame telefoną, ištraukiame ir vėl įdedame bateriją, tada paleidžiame XS++ programą, prijungiame telefoną prie kompiuterio, spaudžiame ant FSX lentelės, po to spaudžiame 'Start FSX'. Viską suspaudinėją palaukiame, kol programa parašys "Device FS mapped...OK!". Po šio užrašo nueiname į ifs/settings/display. Jūs turėtumėt matyti tokį vaizdą:



  Dabar parsisiunčiame K610_Pack_1.zip ir išspaudžiame (išzipiname) failus iš parsisiųsto K610_Pack_1.zip. Tada tarp išspaustų failų turime rasti dispdriver0.dat failą, jį mes "nutempiame" į 'Enumerated Files' langą. Dabar programa XS++ kelia naujus ekrano draiverius į jūsų telefoną.
Dabar nueiname į ifs/settings/camera, susirandame tarp išspaustų failų camdriver0.dat ir camdriver1.dat ir failus, juos "nutempiame" į 'Enumerated files' langą, dabar įrašinėja naujus kameros draiverius į jūsų telefoną.
Dabar nueiname į tpa/preset/system/lighteffects/system, tarp išspaustų failų turime rasti power_up_musicmode.ble failą jį "nutempiame" į 'Enumerated files' langą, dabar įrašinėja naujus modifikuotus šviesos efektus į jūsų telefoną.
Dabar spaudžiame 'Shutdown FSX' ir kada XS++ parašys "Disconnected... Unplug the phone" atjungiame telefoną. Beje, jeigu norite galit viską kas šioje skiltyje aprašyta daryti ir su Far manager'iu (procedūra tokia pati kaip keičiant bet kuriuos draiverius telefone), manau, tada bus greičiau, bet jeigu nemokat su juo elgtis, tada geriau šiuo būdu darykite.

Padarome, kad WALKMAN grotuvas gerai veiktų.

Šis procesas gali užimti laiko, jeigu jūs jo neturite - darykite šį darbą vėliau!

  Parsisiųstą SEtool2 Lite 1.11 programą išspaudžiame ir pasinaudoję ja ir šita pamoka įrašome "quick access" patch'ą, kurį rasime anksčiau mano duotose nuorodose. Po "quick access" patch'o įrašymo reikia įrašyti "illumination" patch'ą. Jį reikia rašyti išskirtinai, kaip script'ą. Atsidarome SEtool2 Lite 1.11 programą, pasirenkame telefono modelį, jis turi būti W660, tada uždedame varnelę ant 'Use "quick access" patch', bet nededame varnelės ant 'Bypass DB2020 security' po to, ties "Misc" skiltimi pasirenkame "illumination" patch'ą ir spaudžiame "WRITE SCRIPT", tik nesumaišykite, nepaspauskite "WRITE GDFS", nes jeigu paspausite "WRITE GDFS" gali kilti bėdų įvairių!!! Visa tai turėtų atrodyti taip:



Kai paspausime "WRITE SCRIPT" pradės įrašinėti "illumination" patch'ą ir vėliau išmes lentelę su pasirinkimu "Yes" arba "No", spaudžiame "No", kai programa baigs darbą (parašys "Elapsed: xx secs.") atjunkite telefoną nuo programos, jį įjunkite ir telefono ekrano apšvietimą nustatykite ant 60% ir įjunkite Walkman grotuvą, dabar jis jau veiks ir jūsų darbas bus galutinai baigtas! Ekrano apšvietimas negali viršyti 60%, nes kitaip neveiks jūsų telefono WALKMAN grotuvas..

K530 CID53 perdarymas į W660.

  Jums reikia pirmiausia parsisiųsti šiuos failus: MAIN, FS, customizę, o tada reikia juos tiesiog surašyti pasinaudojus šia pamoka ir jūsų K530 jau bus perdarytas į W660!

K610 CID53 perdarymas į W660 (lieka bugų su WALKMAN grotuvu..).

  Pirmiausia parsisiunčiat MAIN ir FS (FS siųskitės BALTIC, o MAIN - GENERIC), tuomet customizę, o tada įrašot visus parsisiųstus failus į telefoną pagal šią pamoką. Tada reikia parsisiųsti šiuos draiverius ir pagal šią pamoką juos įrašyti į telefoną. Viskas, darbai baigti, telefonas jau perdarytas į W660. :) Telieka išsiaiškinti kaip paleisti WALKMAN grotuvą. Tą padaryt nėra sunku, pirmiausia įeinate į "Failų tvarkyklę", tada einat į "Programos", paleidžiate "FaceWarp" ir jį nuleidžiate (kas nežino, tai reikia laikyti ilgiau mygtuką "atgal" ir spausti "mažinti"), o tada galite mėgautis jau savo grotuvu. :) Už informaciją dėkingi turime būti psykopat'ui. ;)

  Šis aprašymas buvo daromas pagal šį aprašymą http://myforum.lasyk.net/showthread.php?t=38528 ir patobulintas mano paties. Tikiuosi jums viskas puikiai pavyks ir nekils jokių nesklandumų, o jeigu pamatysite mano aprašyme kokių klaidų praneškite man AŽ ir aš pasistengsiu jas ištaisyti! Gero naudojimosi jūsų W660!  :P

Štai video kaip atrodo K530 perdarytas į W660 ir dar nedaug patobulintas, jį rasite paspaudę čia!
« Paskutinį kartą keitė: Spalio 11, 2011, 17:52 sukūrė smiriukas »
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs deagle

Naujokas
*
Įrašai: 20 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus deagle
Sony Ericsson 4 ewer |
Ats.: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gegužės 04, 2008, 20:14 »
Gaunu konfiguravimo klaida, o su backup irgi nebeina atstatyti :(

  • Speed Dial

Neprisijungęs Denukas

Specialistas
****
I will be back... Įrašai: 1203 | Karma: +14/-1 | Lytis: Vyras
166 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Denukas
Ats.: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gegužės 04, 2008, 20:24 »
Gaunu konfiguravimo klaida, o su backup irgi nebeina atstatyti :(
Greičiausiai nepadarei customization per XS++, persiskaityk iš naujo Wyshniuko tutą ir padaryk "customise file system".
  • Live with Walkman + 16GB, k850i + 8GB, o2 Xda Exec + 4GB, k750i@w800i + 2GB

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gegužės 05, 2008, 08:28 »
 " Pradedame! Pirmiausia jums reikia atsinaujinti jūsų telefono softą, tai jūs galite padaryti su SEUS "




O jei atsinaujins i CID53?

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +297/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gegužės 05, 2008, 10:26 »
" Pradedame! Pirmiausia jums reikia atsinaujinti jūsų telefono softą, tai jūs galite padaryti su SEUS "




O jei atsinaujins i CID53?
Va tada bus beda.. :) Kai rasiau sita tut'a tai apie si dalyka nezinojau..Nors siaip nemanau,kad butina ta softa atnaujint, jokios naudos,as kai dariausi telefona i w660i nieko nenaujinau ir viskas ok.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Augustas333

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Augustas333
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gegužės 09, 2008, 14:16 »
O jeigu veliau atkuri sena GDFS kopija, kuria buni padares pries keitima i W660, tai garantija vel atsiranda? Ta prasme visi failai atsgamina pagal kuriuos atpazina kad butent to tel garantija? Beje jei telefonas K530.

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +297/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gegužės 09, 2008, 14:23 »
O jeigu veliau atkuri sena GDFS kopija, kuria buni padares pries keitima i W660, tai garantija vel atsiranda? Ta prasme visi failai atsgamina pagal kuriuos atpazina kad butent to tel garantija? Beje jei telefonas K530.
Na nezinau,bet manau,kad po perdarymo i W660i jei kas atsitiktu tavo telefonui ir tu irasytum K530i softa atgal manau butu viskas ok ir net nereiketu atkurt GDFS..
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +297/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gegužės 13, 2008, 20:56 »
Atsiprašau labai, buvo viena nemenka klaida kuri jau ištaisyta. Linkiu gero naudojimosi telefonu perdarytu į W660i, aprašymas išbandytas su K610i ir K530i, viskas veikia!
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs doleriz

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus doleriz
Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gegužės 13, 2008, 21:19 »
Viskas gerai, viskas veikia i k610 irase man tai tikrai esu labai patenkintas. Patariu isbandyt visiem sita gida tikrai nepasigailesit, o pats smiriukas tikrai malonus ir paslaugus zmogus manau pades kam iskils klausimu.  :)

Neprisijungęs Due

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Due
siP |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gegužės 31, 2008, 22:53 »
Puiki pamoka :) Man labai padėjo :)
  • Se k530i @ W660i

Neprisijungęs mariux020

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mariux020
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #10 Įrašytas: Birželio 30, 2008, 00:22 »
o ant k550i tinka?

Neprisijungęs bronius69

Specialistas
****
Įrašai: 1278 | Karma: +11/-3 | Lytis: Vyras
208 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bronius69
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #11 Įrašytas: Birželio 30, 2008, 10:12 »
  • NOKIA N95

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +297/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #12 Įrašytas: Birželio 30, 2008, 10:29 »
o ant k550i tinka?
Na jei nori perdaryti K550i i W660i tai nesigaus.. Tu gali persidaryti i W610i.. Manau perdarymo būdas toks pat kaip ir iš K530i į W660i..:)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Dainonas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +1/-0
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Dainonas
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #13 Įrašytas: Liepos 14, 2008, 21:01 »
Prieš imantis šio darbelio man iškilo keletas klausimų, manau jie aktualūs visiems:
(žinoma, viską darant pagal šį tutorialą ir naudojant failus iš šio aprašymo)

1. Kokios kalbos bus perdirbtame telefone? (ar bus lt kalba?);
2. Ar visi mygtukai bus savo vietoje? (ar atliks kiekvienas mygtukas savo funkciją, pvz "c" mygtukas trins simbolius, veiks šoniniai fotoaparato, multimedijos mygtukai);
3. Ar veiks fotoakamera/laisvų rankų įranga/BT/garsiakalbis ir tt...?;
4. Ar su w660 softu telefonas neims striginėti/ar nesulėtės?;
5. Ar bus galima vienu metu klausytis muzikos ir fotografuoti (kituose forumuose rašo apie šitokį bug'ą);
6. Ar perdarytame telefone turėsiu nustatyti brightness nustatymą ne didesnį nei 50-60 proc. ?;
7. Berods w660 turi radiją, tai kaip į tai reaguos mano perdarytas k610i? (bus radijo ikona pagrindiniame meniu? Kas jei ją bandysiu įjungti?);
8. Ar veikia TrackID?;
9. Ar bus galima konvertuotą telefoną tobulinti su įprastais patch'ais? (kokiam telefonui tada bandyt pritaikyti patchus: k610i ar w660?);
10. Galų gale ar kas nors esate pilnai atstatę k610i telefoną į savo originalią būseną po konvertavimo? (ir ar viską darėte pagal šį aprašymą);

Prašau, parašykit detaliau kas persidarėt ir naudojat telefoną (mano atveju k610i) kaip w660 (bug'ai, pliusai/minusai) :)
Iš anksto ačiū už atsakymus ir laiką, tiesiog nenoriu gaišti laiko, jei perdarytas telefonas atrodys TIK gražiai, o ne taps naudingesnis :)

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +297/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #14 Įrašytas: Liepos 15, 2008, 10:52 »
Prieš imantis šio darbelio man iškilo keletas klausimų, manau jie aktualūs visiems:
(žinoma, viską darant pagal šį tutorialą ir naudojant failus iš šio aprašymo)

1. Kokios kalbos bus perdirbtame telefone? (ar bus lt kalba?);
2. Ar visi mygtukai bus savo vietoje? (ar atliks kiekvienas mygtukas savo funkciją, pvz "c" mygtukas trins simbolius, veiks šoniniai fotoaparato, multimedijos mygtukai);
3. Ar veiks fotoakamera/laisvų rankų įranga/BT/garsiakalbis ir tt...?;
4. Ar su w660 softu telefonas neims striginėti/ar nesulėtės?;
5. Ar bus galima vienu metu klausytis muzikos ir fotografuoti (kituose forumuose rašo apie šitokį bug'ą);
6. Ar perdarytame telefone turėsiu nustatyti brightness nustatymą ne didesnį nei 50-60 proc. ?;
7. Berods w660 turi radiją, tai kaip į tai reaguos mano perdarytas k610i? (bus radijo ikona pagrindiniame meniu? Kas jei ją bandysiu įjungti?);
8. Ar veikia TrackID?;
9. Ar bus galima konvertuotą telefoną tobulinti su įprastais patch'ais? (kokiam telefonui tada bandyt pritaikyti patchus: k610i ar w660?);
10. Galų gale ar kas nors esate pilnai atstatę k610i telefoną į savo originalią būseną po konvertavimo? (ir ar viską darėte pagal šį aprašymą);

Prašau, parašykit detaliau kas persidarėt ir naudojat telefoną (mano atveju k610i) kaip w660 (bug'ai, pliusai/minusai) :)
Iš anksto ačiū už atsakymus ir laiką, tiesiog nenoriu gaišti laiko, jei perdarytas telefonas atrodys TIK gražiai, o ne taps naudingesnis :)
1. Lietuvių kalba tikrai bus.
2.Mano manymu visi mygtukai veiks kaip ir seniau ir atliks savo senąsias funkcijas, galiu klysti,nes nebandžiau "maigyti" K610i @ W660i. :)
3.Turi tikrai visi tavo išvardinti dalykai veikti be problemų..
4.Su W660 softu telefonas neturėtų imti striginėti ar nesulėtėti, negirdėjau,kad kam nors taip būtų atsitikę.
5.Mmmm.. Sunku pasakyti, čia labiau mano manymu priklauso nuo kameros draiverių, pvz. įsirašius "Werto" kameros draiverius gali be problemų klausyt muzikos ir fotkinti,o su originaliais nežinau, nes nebe pamenu, senai turėjau K530i.. :)
6.Taip,perdarytame telefone turėsi nustatyti brightness nustatymą ne didesnį nei 50-60 proc.,nes kitaip telefonas užlūš ar dar nežinia kas atsitiks..
7.Taip, W660i turi radijo ikoną ir pačią radiją,bet ta ikona yra ne pagr. meniu,o kitoje vietoje, tad nemanau ar ji tau maišys (jei nori ją panaikint reikia paieškot info www.se-nse.com, ten tikrai mačiau tokį dalyką su kuriuo pagalba panaikinsi tą ikoną), o jeigu tu įeisi į tą radiją nemanau,kad kas blogo nutiks,manau neveiks ji ir tiek, taip pat šio dalyko nebandžiau,nes manajam K530i buvo radijas ir problemų nekilo.
8.Turėtų veikti.
9. Bus galima konvertuotą telefoną tobulinti su įprastais patch'ais. Tau reiks naudoti patch'us nuo W660i.
10.Mmm, aš tai neesu to daręs, nes nereikėjo ir net neturėjau K610i.. :D Na pagal šį aprašymą vienam žmogui padėjau perdaryt K610i į W660i ir jis sakė,kad viskas veikia.

Na pliusai tai surašyti aprašymo pradžioje, manau pagr. pliusai yra WALKMAN grotuvas ir flash failų palaikymas, track id funkcijos atsiradimas,daugiau patch'ų, o minusai tai tas,kad apšvietiams negali būti didesnis už 50-60%..Šiaip jeigu mažai klausai muzikos, neužsiimi telefono patchinimu ir t.t. tai manau,kad neverta perdarinėti telefoną,nebent tai būtų K530i,nes tada juokų darbas būna, o su k610i jau kita kalba.. :)

Jeigu iškils kokių bėdų ar dar kas bus neaišku, rašyk bandysim padėti.. ;)
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 15, 2008, 11:03 sukūrė smiriukas »
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Dainonas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +1/-0
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Dainonas
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #15 Įrašytas: Liepos 17, 2008, 02:33 »
Dekui už atsakymus :)
Na jau pusvalandį džiaugiuosi w660@k610i  8)
Taigi, pastebėjimai:
1. Man jis patinka :);
2. SMS, skambinimas, Videocall veikia;
3. Lietuviškas meniu yra;
4. Nelagina;
5. Pagaliau turiu supratimą kas tai yra flash meniu :D, geras dalykas pasirodo (pvz nowplaying ant wallpaper'io) :) ;
6. Veikia visi kartu ir fotikas, ir GROTUVAS (be walkman'o interfeiso), ir brightness 100 proc. nustatymu. Bet bug'as yra: įsijungti walkman grotuvą galima tik prie 50-60 proc. nustatumo, kitaip užlūšta telefas. Taigi, prie 60 proc., su walkman'u galime susitvarkyti grojaraštį, ir walkman'ą išjungę galime atstatyti 100 proc. brightness. Kadangi multimedijos mygtukai  (play/stop, next/prev) VEIKIA ir su pilnu apšvietimu, tad muzikos galima klausytis ir perjunginėti dainas ir esant pilnam apšvietimui :)) (svarbu neįjungti pačios walkman programos).
PS1. flash meniu grojamos dainos id3 tag'us rodo ir su pilnu apšvietimu.
PS2. prie 100 proc. užsilagina kai bandoma pagrot kokius nors garsus is failu sistemos paprasčiausiu "play" paspaudimu iš meniu;
7. Mygtukai atlieka savas funkcijas, tik "interneto" mygtukas dabar įjungia/išjungia walkman grotuvą, o ne naršyklę (nepatogu jei netyčia pasispaudžia prie 100 proc. brightness);
8. Įjungus radiją telefonas užlinksta (bet, kaip minėjo smiriukas,  radijas yra ne pagrindiniame meniu);

Kadangi matote daug :), reiškia lieku patenkintas :D, ačių programeriams!

1. Neveikia paprasčiausias screenseiveris kur turėtų matytis laikrodis, ekranas tiesiog isjungtas;
2. Neveikia klaviatūros apšvietimas, bet tiksliai nežinau ar veikė dar kai buvo k610;
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 17, 2008, 10:59 sukūrė Dainonas »

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +297/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #16 Įrašytas: Liepos 17, 2008, 11:16 »
Klaviatūros apšvietimas tikrai turėtų veikti, nebent tik Walkman grotuve jis kartais gali neveikt,o pačiame telefone turi veikti normaliai, matyt pas tave kažkokios neprograminės bėdos (nors visko gali būti,kad ir programinės..). :) O dėl screensaver'io tai turėtų būti viskas irgi ok, pažiūrėk atidžiau nustatymus, man vietoje jo rodydavo laikrodį.. ;)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Dainonas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +1/-0
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Dainonas
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #17 Įrašytas: Liepos 17, 2008, 18:27 »
Jo, matyt hardwarinės bėdos su apšvietimu, jei net nepastebejau ar neperdarytame šviete  ar ne :D, matyt per daug patogi klaviatūra :D
O dėl laikrodžio rodymo sleep rėžime reikia į nustatymų meniu įkelti papildomą punkta, kuriame galime tai pasirinkti (kažkodėl perdaryto w660i softe sitas meniu neegzistavo...). Su XS++ (arba FAR menegeriu kaip supratau) reikia įkelti menu.ml + visus paveikslėlius iš šito failo: http://forums.se-nse.net/index.php?act=attach&type=post&id=13989, tačiau, bus pakeistos visos telefono meniu ikonėlės. Man asmeniškai naujosios nepatinka (panašios į atsibodusias WinXP), tai berods galima redaguoti originalų menu.ml failą: http://forums.se-nse.net/index.php?act=attach&type=post&id=22710, įtraukiant sleep rėžimo parinktis.
Plačiau galit pasiskaityti http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=14085&st=780

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +297/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #18 Įrašytas: Liepos 17, 2008, 22:04 »
Galiu pasiūlyti savo kurtas meniu ikonas su meniu.ml failu, man su jomis ir tuo failu buvo viskas ok,tikiuosi ir tau taip bus.. Štai linkas iš kur gali parsisiųsti jas - http://rapidshare.com/files/130446925/Mano_meniu_geriausias.zip.html . ;)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Dainonas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +1/-0
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Dainonas
Ats.: Aprašymas: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #19 Įrašytas: Liepos 18, 2008, 09:26 »
Dėkui! :), pabandysiu kada :)
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 23, 2008, 21:07 sukūrė Dainonas »