mobiles.lt

Autorius Tema: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.  (Skaityta 77490 kartus)

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #180 Įrašytas: Vasario 16, 2010, 18:07 »
Vadinasi bėda su USB draiveriais. Bandyk rašyti iš naujo ir po to reikia nurodyti dar juos, kur jie yra... Paieškok, yra kažkur viskas aprašyta šitame forume.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Lauriz

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Lauriz
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #181 Įrašytas: Vasario 24, 2010, 14:24 »
Sveiki,
Vat bandau savo k610 perdaryt ir niekaip  nepajudu iš vietos su patchų įrašymu. Softas viskas veikia, draiveriai yra , bet bandant įrašyt script su setool telefonas persijungia i file transfer režimą ir setool rašo : embedded bootloader not respond  , ar pan. ką daryti?

Neprisijungęs karmenas

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus karmenas
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #182 Įrašytas: Kovo 16, 2010, 23:22 »
kame bėda? kaip įsirašau w660 softą į k530i originalios temos kuo puikiausiai veikia, o tas kurios įkeliu neveikia, nepasikeičia ikonai :(

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #183 Įrašytas: Kovo 17, 2010, 07:29 »
Turbūt temos *.swf failus neįkeli į  tpa/preset/system/desktop/flash/.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs karmenas

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus karmenas
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #184 Įrašytas: Kovo 17, 2010, 15:49 »
šitų nesukeliu, bet sukeliu own_custpack/tpa/present/custom. ta į šitą patį tpą reikia sukelti tuos kitus failus? :)

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #185 Įrašytas: Kovo 17, 2010, 17:18 »
Kelk tada jeigu su XS++ darai į own_custpack/tpa/preset/system/desktop/flash/. Turi būti gerai viskas.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs fdgodas

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus fdgodas
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #186 Įrašytas: Kovo 21, 2010, 13:48 »
Ei. Kur gaut tuos cid 53 failus main/fs/costumize rusu forumas neveikia.

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #187 Įrašytas: Kovo 21, 2010, 14:35 »
Atnaujinau nuorodas, pataisiau kai kurias klaidas tekste. Tikiuosi bus maloniau dirbti jums! ;)
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 21, 2010, 14:48 sukūrė smiriukas »
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs warsonline

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus warsonline
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #188 Įrašytas: Gegužės 31, 2010, 08:36 »
Sekmingai uzflashinau cid53, didelis dekui. Tik kaip ir minejai, walkman bugas, biski nervina,o face wrap uzknisa junginet kaskarta ijungus telefona, +negali kameros ijungti, kai face wrapas on. Gali zinot kitokiu budu? vkp patchu ar kanors, R8BE001 pas man

Neprisijungęs Saulelydis

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Saulelydis
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #189 Įrašytas: Birželio 29, 2010, 11:45 »
o ką daryt jeigu neina irašyt to "USBFlashDriver", nes man išmetė lentelę kai pirma karta prijungiau telefoną, dabar jau nebemeta jokių lentelių.

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #190 Įrašytas: Birželio 29, 2010, 11:52 »
Gali bandyti įsirašyti Sony Ericsson Update Service, su juo turėtų susirašyt tie draiveriai arba gali bandyti kurti kitą aplinką Windows'uose ir iš jos bandyt įrašyt.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Saulelydis

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Saulelydis
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #191 Įrašytas: Birželio 29, 2010, 11:59 »
pas mane jau kiek galima atnaujintas, per kita aplinka vistiek neveikia

Neprisijungęs Kaskius

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 73 | Karma: +0/-13
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kaskius
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #192 Įrašytas: Lapkričio 19, 2010, 15:34 »
Gali bandyti įsirašyti Sony Ericsson Update Service, su juo turėtų susirašyt tie draiveriai arba gali bandyti kurti kitą aplinką Windows'uose ir iš jos bandyt įrašyt.
nemokejau kitaip parasyt sms tai taip rasau norejau tavo pagalbos ka daryt? As su softu perasimo zalias isvis mano telas sony erikson v630 su k630i softu ir man jis uzluzo krc kaip ijungi tela rodo balta ekrana ir greit isijungia ir buna pvz isjunktas telas ikisi usb laida neijungus telo  ir jis veikia kaip ir turi but o kaip istrauki usb laida ir nori ijungti vel taspats ka daryti kaip man taisyti kaip perasyt gal galetum per tiem wiewer perasyt  ar ka??
« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 19, 2010, 15:37 sukūrė Kaskius »

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #193 Įrašytas: Lapkričio 19, 2010, 16:22 »
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Kaskius

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 73 | Karma: +0/-13
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kaskius
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #194 Įrašytas: Lapkričio 19, 2010, 16:50 »
http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,6368.0.html
Taigi sakau as nesusigaudau kaip ka ten daryt...man reik kad viska parodytu per clipa ar ka nu neisivaizduoju ka daryt gal per tiem wiewer padarytum?

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #195 Įrašytas: Lapkričio 19, 2010, 17:23 »
Tada nešk meistrui, arba tarkis, kad tau padarytų už atitinkamą mokestį.
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs Kaskius

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 73 | Karma: +0/-13
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kaskius
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #196 Įrašytas: Lapkričio 19, 2010, 17:57 »
Tada nešk meistrui, arba tarkis, kad tau padarytų už atitinkamą mokestį.
kiek reiktu moket koks tas atitinkamas mokestis???

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #197 Įrašytas: Lapkričio 19, 2010, 18:15 »
Už 5 litų labas papildymą pabandyčiau padaryti. Bet gali būti, kad bus kažkas rimčiau - tuo atveju pinigų neimsiu. Jei tinka rašyk až. Bet aš asmeniškai siūlau tau lėtai perskaityti temą, kurią nurodė smiriukas ir tvarkingai persirašyti softą pačiam.
« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 19, 2010, 18:17 sukūrė esnyper »
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs Kaskius

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 73 | Karma: +0/-13
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kaskius
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #198 Įrašytas: Lapkričio 19, 2010, 19:31 »
Už 5 litų labas papildymą pabandyčiau padaryti. Bet gali būti, kad bus kažkas rimčiau - tuo atveju pinigų neimsiu. Jei tinka rašyk až. Bet aš asmeniškai siūlau tau lėtai perskaityti temą, kurią nurodė smiriukas ir tvarkingai persirašyti softą pačiam.
mokeciau dyrbt su telefais susitvarkyciau bet db nelabai nesusigaudau as isvis seip tinku toks varijantas

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
« Atsakymas #199 Įrašytas: Lapkričio 19, 2010, 19:41 »
Nieko ten sunkaus, tik pagal instrukciją viską daryk. Aš padaryčiau, bet labai labai tingiu dabar. Jei neišeis, tai rašyk.
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision